Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokoládé13
tag
Hello
Én már az első elérhető béta óta használom a MSE-t. A beállítások hiánya engem is zavar, de nem ez a szoftver legnagyobb baja, hanem hogy a detektált vírusokat előbb letörlöd egy shift+del-tel úgy, hogy ki is keresed TotalCommanderrel minthogy a program leszedje magától. Rettenetesen lassú!
Viszont a detektálása sokkal jobb!!! Jó nem hasonlítható az Avira free verziójához de ennél biztos jobb. Azt hogy 69 vírust detektált elhiszem, viszont több fájl is ugyanazzal a vírussal fertőzött!!! A Pano által linkelt képen [link] ez jól látszik. Egy vírus több fájlt is megfertözőtt az MSE mégis egynek számolja!!! Szóval az a 69 szerintem több!!! Bár ha a többi vírusírtó is a vírusokat számolja és nem a fertőzött fájlokat akkor tényleg gond van!
Továbbá a frissítések sem így vannak szerintem, valóban olyan kevés volt a frissítés amit a képen is látunk, de nézd csak meg a 'frissítés számát', ezekből a kisebb updatekből van hogy egy nap 50-et is leszed de azt egy alkalommal. A windows update ki is írja ennek méretét nem egyszer talált már 8 megás napi updatet.
Légyszi javítsatok ha valami nem így van, nem akarok tévhitben élni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- Brutál Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB, i5-14400, DDR5 32GB Garis 2027-ig!
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest