Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokoládé13
tag
Hello
Én már az első elérhető béta óta használom a MSE-t. A beállítások hiánya engem is zavar, de nem ez a szoftver legnagyobb baja, hanem hogy a detektált vírusokat előbb letörlöd egy shift+del-tel úgy, hogy ki is keresed TotalCommanderrel minthogy a program leszedje magától. Rettenetesen lassú!
Viszont a detektálása sokkal jobb!!! Jó nem hasonlítható az Avira free verziójához de ennél biztos jobb. Azt hogy 69 vírust detektált elhiszem, viszont több fájl is ugyanazzal a vírussal fertőzött!!! A Pano által linkelt képen [link] ez jól látszik. Egy vírus több fájlt is megfertözőtt az MSE mégis egynek számolja!!! Szóval az a 69 szerintem több!!! Bár ha a többi vírusírtó is a vírusokat számolja és nem a fertőzött fájlokat akkor tényleg gond van!
Továbbá a frissítések sem így vannak szerintem, valóban olyan kevés volt a frissítés amit a képen is látunk, de nézd csak meg a 'frissítés számát', ezekből a kisebb updatekből van hogy egy nap 50-et is leszed de azt egy alkalommal. A windows update ki is írja ennek méretét nem egyszer talált már 8 megás napi updatet.
Légyszi javítsatok ha valami nem így van, nem akarok tévhitben élni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Steam topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest