Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Igen, lehet, hogy még ki fogja forrni magát, legalábbis nagyon remélem. Sajnos én is sokkal többet vártam tőle, talán azért is csalódtam ekkorát.
Az, meg hogy az XY nem talált meg egy vírust, az MSE meg igen, ezt a játékot akármelyik antivirusal el lehet játszani, oda-vissza.Remélem a SpyNet segítségével -ahogy növekszik a felhasználók száma-, egyre több vírusminta kerül az adatbázisba. A sebességre valóban nem lehet panasz, rendszerterhelés szempontjából abszolút kivételeset alkottak a MS fiúk. Csak az a fránya, "legalább 1 percig törlök egy szimpla fájl" ne lenne
Nem tudom miért nem vették észre ezt a béta tesztelők.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom miért nem vették észre ezt a béta tesztelők.