Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Látom sokan igénylik az ingyenes megoldások összehasonlítását. Akkor a következőt ajánlanám fel a kedves Olvasóimnak (
): Avira kipipa, MSE pipa, tesztelem az avast 5-öt amint kijön és a cikk végén rááldozok egy eddigi összehasonlítást, táblázati és szöveges módozat szerint. Úgy gondolom ezek a fő ingyenes megoldások, úgyhogy ezeket érdemes. Még esetleg az AVG-t belevonhatom. -
Pano
veterán
Igen, egyet értek ezzel. Az avirának valóban idegesítő lehet a sok fals riasztása, de ez nagyban függ a felhasználói szokásoktól és adattartalomtól is.
De aki már abszolút expert (szakmai) felhasználó, az antivirus megoldás nélkül is megoldja a biztonságot. Példának okáért sandboxal internetezik, nem nyit meg egy fájlt sem előzetes figyelem nélkül, hanem nyitott szemmel jár. Én a felhasználókat négy csoportra osztom: van a mezei, a kezdő, a hozzáértő és a szakmai. -
Pano
veterán
Igen, lehet, hogy még ki fogja forrni magát, legalábbis nagyon remélem. Sajnos én is sokkal többet vártam tőle, talán azért is csalódtam ekkorát.
Az, meg hogy az XY nem talált meg egy vírust, az MSE meg igen, ezt a játékot akármelyik antivirusal el lehet játszani, oda-vissza.Remélem a SpyNet segítségével -ahogy növekszik a felhasználók száma-, egyre több vírusminta kerül az adatbázisba. A sebességre valóban nem lehet panasz, rendszerterhelés szempontjából abszolút kivételeset alkottak a MS fiúk. Csak az a fránya, "legalább 1 percig törlök egy szimpla fájl" ne lenne
Nem tudom miért nem vették észre ezt a béta tesztelők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
): Avira kipipa, MSE pipa, tesztelem az avast 5-öt amint kijön és a cikk végén rááldozok egy eddigi összehasonlítást, táblázati és szöveges módozat szerint. Úgy gondolom ezek a fő ingyenes megoldások, úgyhogy ezeket érdemes. Még esetleg az AVG-t belevonhatom.
.

Nem tudom miért nem vették észre ezt a béta tesztelők.