- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Látom sokan igénylik az ingyenes megoldások összehasonlítását. Akkor a következőt ajánlanám fel a kedves Olvasóimnak (
): Avira kipipa, MSE pipa, tesztelem az avast 5-öt amint kijön és a cikk végén rááldozok egy eddigi összehasonlítást, táblázati és szöveges módozat szerint. Úgy gondolom ezek a fő ingyenes megoldások, úgyhogy ezeket érdemes. Még esetleg az AVG-t belevonhatom.
-
Pano
addikt
Igen, egyet értek ezzel. Az avirának valóban idegesítő lehet a sok fals riasztása, de ez nagyban függ a felhasználói szokásoktól és adattartalomtól is.
De aki már abszolút expert (szakmai) felhasználó, az antivirus megoldás nélkül is megoldja a biztonságot. Példának okáért sandboxal internetezik, nem nyit meg egy fájlt sem előzetes figyelem nélkül, hanem nyitott szemmel jár. Én a felhasználókat négy csoportra osztom: van a mezei, a kezdő, a hozzáértő és a szakmai. -
Pano
addikt
Igen, lehet, hogy még ki fogja forrni magát, legalábbis nagyon remélem. Sajnos én is sokkal többet vártam tőle, talán azért is csalódtam ekkorát.
Az, meg hogy az XY nem talált meg egy vírust, az MSE meg igen, ezt a játékot akármelyik antivirusal el lehet játszani, oda-vissza.Remélem a SpyNet segítségével -ahogy növekszik a felhasználók száma-, egyre több vírusminta kerül az adatbázisba. A sebességre valóban nem lehet panasz, rendszerterhelés szempontjából abszolút kivételeset alkottak a MS fiúk. Csak az a fránya, "legalább 1 percig törlök egy szimpla fájl" ne lenne
Nem tudom miért nem vették észre ezt a béta tesztelők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Le Mans Ultimate
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Proxmox VE
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest