Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kler79

csendes újonc

válasz nbware #1775 üzenetére

Hol kaptál rá tokot? Kinyithatós kellene, olyan ami lumiához van szabva, olyat tudtak volna adni, ami nincs kivágva gomboknál.

• Kler79

csendes újonc

Én nem értem a sok negatív véleményt, ugyan csak 3 hónapja használom a készülékemet, de a műanyag hátlap hátrányait leszámítva, amibe mondjuk nekem még a körmöm is beletört mire megtanultam gond nélkül eltávolítani, ezen felül más hátrányokkal nem találkoztam semmivel sem.
    Wifit pl. egésznap használom, de egyszer nem dobott ki, szépen szól, egyszer sem akadt, vagy fagyott le, 3 napig bírja az aksi, gyorsan fel is tölt, ... bár én inkább nyomkodok, mint telefonálok, telefonbeszélgetés hangja tiszta stb. Szép képeket készít, pedig én aztán igen csak béna egy "fotós" vagyok.
    Alap appok mind jók, ami azokon felül van a többi más gyártóknál is kb. csak "ismétlés".
    Pl. zenelejátszóból, ha van egy jó minek mellé még ezer féle? Vagy épp, ha van egy tökéletes böngésző, mint az edge - pedig féltem tőle -, akkor minek mellé még pl. chrome? :P És még sorolhatnám...
    Szóval egyedül a műanyag hátlappal tudok csak egyet érteni hátrány terén, illetve max. még azzal, hogy alig van választék hátlap - ha már egyszer pedig cserélhető - és tok terén is.
    Végül láttam sok helyen 200eFtokat is elkérne érte, ami szerintem azért pofátlanság, még a 150eFtos árérték is pont a műanyag hátlap miatt..., vmint én is szemétségnek tartom, hogy gyárilag sem headsetet, sem dokkolót nem adnak mellé, ha már pcként is használható.

/ Ez már mellékes talán, de volt egy új apple se készülékem, ajándékba kaptam..., gondolkoztam, hogy mert apple és mert azt vártam, hogy zene lejátszásilag sokkal jobb lesz, mint ez a készülék az applét fogom amiatt megtartani, de hatalmasat csalódtam az apple-ba, a Lumia utcán is kipróbálva mindkét fülessel, tehát az apple és saját fülesemmel is verte zeneileg az se-t, úgyhogy maradtam a Lumiámnál! /

Új hozzászólás Aktív témák