- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kler79
csendes újonc
Én nem értem a sok negatív véleményt, ugyan csak 3 hónapja használom a készülékemet, de a műanyag hátlap hátrányait leszámítva, amibe mondjuk nekem még a körmöm is beletört mire megtanultam gond nélkül eltávolítani, ezen felül más hátrányokkal nem találkoztam semmivel sem.
Wifit pl. egésznap használom, de egyszer nem dobott ki, szépen szól, egyszer sem akadt, vagy fagyott le, 3 napig bírja az aksi, gyorsan fel is tölt, ... bár én inkább nyomkodok, mint telefonálok, telefonbeszélgetés hangja tiszta stb. Szép képeket készít, pedig én aztán igen csak béna egy "fotós" vagyok.
Alap appok mind jók, ami azokon felül van a többi más gyártóknál is kb. csak "ismétlés".
Pl. zenelejátszóból, ha van egy jó minek mellé még ezer féle? Vagy épp, ha van egy tökéletes böngésző, mint az edge - pedig féltem tőle -, akkor minek mellé még pl. chrome?És még sorolhatnám...
Szóval egyedül a műanyag hátlappal tudok csak egyet érteni hátrány terén, illetve max. még azzal, hogy alig van választék hátlap - ha már egyszer pedig cserélhető - és tok terén is.
Végül láttam sok helyen 200eFtokat is elkérne érte, ami szerintem azért pofátlanság, még a 150eFtos árérték is pont a műanyag hátlap miatt..., vmint én is szemétségnek tartom, hogy gyárilag sem headsetet, sem dokkolót nem adnak mellé, ha már pcként is használható./ Ez már mellékes talán, de volt egy új apple se készülékem, ajándékba kaptam..., gondolkoztam, hogy mert apple és mert azt vártam, hogy zene lejátszásilag sokkal jobb lesz, mint ez a készülék az applét fogom amiatt megtartani, de hatalmasat csalódtam az apple-ba, a Lumia utcán is kipróbálva mindkét fülessel, tehát az apple és saját fülesemmel is verte zeneileg az se-t, úgyhogy maradtam a Lumiámnál! /
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest