Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1717 üzenetére
Ezt már írtam egyébként többször is, ha valamin pörög ez a rendszer, az a 650, vagyis a brutális hardvererő, amivel rendelkezik a 950 XL a 650-nel szemben, szinte elveszik, most átlagos használatról beszélek, napi szinten használva a készülékeket. Antutuban is röhögve 60 ezerrel többet dob a 950 XL. De, kb itt kis merül az egész, rendszer használat közben észre sem venni.
Nem pedig brutális erőforrás igényű játékokról. Ez nagyon idegesítő, néha olyan érzésem van, mintha 650 alá gyúrták volna az RS-t, viszont azon meg sokkal több bug van, szóval lassan már nem értek semmit, pedig én már sok mindent nem értettem (By...Nádas)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest