- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na épp ezt nem tudom, hogy mennyire ellenőrzik... mindjárt írok nekik, hogy ügyeljenek erre, mert akár én is megcsinálhatnám, hogy bontogatom a netkapcsolatot, mivel a szolgáltató dinamikusan osztja nekem az ip-t... de soha nem csalok... most sem lenne pofám... akik csalnak, úgyis megkapják előbb-utóbb az élettől
-
mephi666
nagyúr
emellett érveltem én is... neten csak az időnket áldozzuk az egészre és ez elviselhetőbb, mintha pénzt is ölnénk bele és ennek ellenére nem sikerül
meg mellesleg tényleg készen elküldjük mindenkinek a kérésünket és rajta múlik, hogy most kattint párat, vagy sem... ha pedig szórólapok lennének kirakva/osztogatva, kb hányan segítenének? 1000-ből 10 ember?
plusz körülményesebb is: bepötyögéssel hányan szórakoznának, amikor sokan 1 linkre sem kattintanak?
-
mephi666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lightyear - befektetési app
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest