Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na épp ezt nem tudom, hogy mennyire ellenőrzik... mindjárt írok nekik, hogy ügyeljenek erre, mert akár én is megcsinálhatnám, hogy bontogatom a netkapcsolatot, mivel a szolgáltató dinamikusan osztja nekem az ip-t... de soha nem csalok... most sem lenne pofám... akik csalnak, úgyis megkapják előbb-utóbb az élettől

-
mephi666
nagyúr
emellett érveltem én is... neten csak az időnket áldozzuk az egészre és ez elviselhetőbb, mintha pénzt is ölnénk bele és ennek ellenére nem sikerül
meg mellesleg tényleg készen elküldjük mindenkinek a kérésünket és rajta múlik, hogy most kattint párat, vagy sem... ha pedig szórólapok lennének kirakva/osztogatva, kb hányan segítenének? 1000-ből 10 ember?
plusz körülményesebb is: bepötyögéssel hányan szórakoznának, amikor sokan 1 linkre sem kattintanak? 
-
mephi666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- Steam topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

meg mellesleg tényleg készen elküldjük mindenkinek a kérésünket és rajta múlik, hogy most kattint párat, vagy sem... ha pedig szórólapok lennének kirakva/osztogatva, kb hányan segítenének? 1000-ből 10 ember?
plusz körülményesebb is: bepötyögéssel hányan szórakoznának, amikor sokan 1 linkre sem kattintanak?