- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na épp ezt nem tudom, hogy mennyire ellenőrzik... mindjárt írok nekik, hogy ügyeljenek erre, mert akár én is megcsinálhatnám, hogy bontogatom a netkapcsolatot, mivel a szolgáltató dinamikusan osztja nekem az ip-t... de soha nem csalok... most sem lenne pofám... akik csalnak, úgyis megkapják előbb-utóbb az élettől
-
mephi666
nagyúr
emellett érveltem én is... neten csak az időnket áldozzuk az egészre és ez elviselhetőbb, mintha pénzt is ölnénk bele és ennek ellenére nem sikerül
meg mellesleg tényleg készen elküldjük mindenkinek a kérésünket és rajta múlik, hogy most kattint párat, vagy sem... ha pedig szórólapok lennének kirakva/osztogatva, kb hányan segítenének? 1000-ből 10 ember?
plusz körülményesebb is: bepötyögéssel hányan szórakoznának, amikor sokan 1 linkre sem kattintanak?
-
mephi666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest