Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
mondjuk az is vicces ha a második helyezett duzzog, mert ott is nagyon durva a ~4k szavazatkülönbség a 3. helyezettel szemben.
A legviccesebb mondjuk az, hogy ha az első 12 helyezett szavazatait összeadjuk akkor az összesen 14874, viszont az optikmed oldalát csak 11154-en lájkolták

-
mephi666
nagyúr
véleményt szeretnék kérni a következő dologról:
Áginak mondta az ismerőse, hogy szórólapokat kellene készíteni, osztogatni, stb... ez az ötlet nekem nem tetszik, mert szerintem a nyomtatott "reklám" már rég halott... költséges is lenne és nem is jutna el sok emberig az üzenet (gyakorlatból tudom, hogy az emberek nagy része az ilyet azonnal kidobja...) mellesleg sokkal egyszerűbb is neten továbbítani az üzenetet: aki akar segíteni, az pár kattintással megteheti, aki pedig nem, az akkor sem fog, ha szórólapot kap (amivel azért pénz+idő is elmenne)szerintem túl nagy befektetés, túl kevés szavazatért... szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest