- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
mephi666 #106 üzenetére
mondjuk az is vicces ha a második helyezett duzzog, mert ott is nagyon durva a ~4k szavazatkülönbség a 3. helyezettel szemben.
A legviccesebb mondjuk az, hogy ha az első 12 helyezett szavazatait összeadjuk akkor az összesen 14874, viszont az optikmed oldalát csak 11154-en lájkolták
-
mephi666
nagyúr
véleményt szeretnék kérni a következő dologról:
Áginak mondta az ismerőse, hogy szórólapokat kellene készíteni, osztogatni, stb... ez az ötlet nekem nem tetszik, mert szerintem a nyomtatott "reklám" már rég halott... költséges is lenne és nem is jutna el sok emberig az üzenet (gyakorlatból tudom, hogy az emberek nagy része az ilyet azonnal kidobja...) mellesleg sokkal egyszerűbb is neten továbbítani az üzenetet: aki akar segíteni, az pár kattintással megteheti, aki pedig nem, az akkor sem fog, ha szórólapot kap (amivel azért pénz+idő is elmenne)szerintem túl nagy befektetés, túl kevés szavazatért... szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest