- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #102 üzenetére
jah, gerinctelen f@sz, aki ilyen módszerekhez folyamodik... írtam is az optikmed oldalára:
"Köszönjük szépen a lehetőséget és a napszemüveget! Viszont olyan kérdésem lenne most (ami a tegnapihoz kapcsolódik), hogyan lehetséges hogy az oldalt kevesebben lájk-olták, mint mondjuk a győztes és a 2. helyezett szavazatainak a száma? Én úgy számoltam, hogy a szavazáshoz először like-olni kell az oldalt, majd csak utána lehet szavazni és mivel 1 ember csak 1-szer szavazhat elvileg (kivéve, ha más-más ip-címről is megteszi), ezért az oldal like-jainak száma elvileg több, mint az összes szavazat száma."
#103: igen, de ha már lájkoltad, akkor utána más ip-ről belépve is felkínálja a szavazás lehetőségét
nyomogathattam volna én is, meg bundázhattam volna, de nem vagyok ilyen féreg
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás #102 üzenetére
Umm, én nem szoktam FB-zni, de hogy lehet ott az IP-vel csalni? Gondolom lájkolni kellett, egy dolgot meg azt hisszem egy account-tal csak egyszer tudsz lájkolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Battlefield 2042
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- League of Legends
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest