- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na igen... megfordult a fejemben nekem is, hogy szórakozni kellene és párezerrel megnyomni a szavazatokat, de nem tettem és ezt írtam az optikmednek még a játék ideje alatt:
"Tisztelt OptikMed! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
Név szerint rögzítik-e, hogy ki melyik javaslatra szavazott? (észrevettem, hogy ugyanazzal a profillal belépve, de más IP-címről lehet új voksokat küldeni és ez igazságtalan lenne, ha valaki így hatalmas előnyre tenne szert kis "ügyeskedéssel")"...aztán úgy néz ki, hogy hiába adtak rá "megnyugtató" választ, mégis bunda volt
mindegy: egy napszemüveg összejött és kész... amúgy hiába tehetném meg az ehhez hasonló játékokban, hogy csaljak: mégsem teszem... holott tudom, hogy úgyis sokan csalnak és nagyobb az esélyük is... itt sincs semmi másik regisztrált nickem, pedig nekem sem tartana semmiből, hogy különböző gépekről/ip-kről regisztrálok a nyereményjátékok miatt, sőt a fél családnak is körbeküldjem mindig a megoldásokat... egyszerűen nem vagyok ilyen görény
ui: viszont olyan kellemes flémhangulat alakul ki minden egyes bejegyzésben a fb-n, hogy öröm nézni
(szerintem nem épp úgy sült el ez a "reklám", ahogy szerették volna)
-
mephi666
nagyúr
válasz
baluka26 #110 üzenetére
hát spórolás lesz akkor: szerencsére van egészségpénztári számlám és ha arról fizetném ki, akkor a saját befizetésem bizonyos %-át visszakapom következő adóbevalláskor
de így pár évig húzódik még...
szerintem azért nem támogatja, mert ezt általában magánklinikák végzik komoly összegekért és műtét nélkül is teljes értékű életet lehet élni lencsével/szemüveggel
-
mephi666
nagyúr
válasz
samfishR #108 üzenetére
meg páran még védik is őket
1 szót nem szólnék, ha az elsőnek lett volna 2000, másodiknak 1500, harmadiknak 1000, a többinek meg jóval kevesebb... ekkora különbség még reális is lett volna, de amikor megnyeri egy gdf-es hülyegyerek 7500 szavazattal, amikor 30-nál kevesebb ismerőse van fb-n, az a durva... Ágimnak van ismerőse (akit személyesen is ismer) fb-n, akinek majdnem 5000 ismerőse van... ő is rengeteget segített... ti is rengeteget segítettetek (amit mégegyszer köszönünk) és még jópár helyen próbálkoztam én is... így lett, amennyi lett... akkor az a 7500 elég durva... főleg, hogy mondták hogy a listás szavazatnál ugorhatott meg a szavazatok száma... na, ebben is kételkedek: voltak ott jó ötletek... sokkal egyenletesebbnek kellett volna lenni az eloszlásnak
na, nem aggasztjuk magunkat: a napszemüvegnek örülünk... pár hét múlva úgyis szabin leszünk és szerintem felugrunk érte (rég voltam pesten, nem is szeretem, de most kedvet kaptam)
sétálunk egyet a margit szigeten és a bécsi út <-> nyugati környékét is körbejárjuk a fényképezővel... beülünk valahova kajálni, jól eltöltjük a napot
-
samfishR
senior tag
"há műszaki ember, ért hozzá!!!444" D
am tuti csalás, sajnálom.. tényleg fura h az a valéria durrog a legjobban a 4k+ szavazatával
-
Alexios
veterán
válasz
mephi666 #106 üzenetére
mondjuk az is vicces ha a második helyezett duzzog, mert ott is nagyon durva a ~4k szavazatkülönbség a 3. helyezettel szemben.
A legviccesebb mondjuk az, hogy ha az első 12 helyezett szavazatait összeadjuk akkor az összesen 14874, viszont az optikmed oldalát csak 11154-en lájkolták
-
mephi666
nagyúr
beindul itt az élet
más nem fogta vissza úgy magát, mint én... (éreztem egyébként, hogy nem lesz tiszta a játék...)
-
Thome
veterán
Kuvannyát a csaló férgeknek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #102 üzenetére
jah, gerinctelen f@sz, aki ilyen módszerekhez folyamodik... írtam is az optikmed oldalára:
"Köszönjük szépen a lehetőséget és a napszemüveget! Viszont olyan kérdésem lenne most (ami a tegnapihoz kapcsolódik), hogyan lehetséges hogy az oldalt kevesebben lájk-olták, mint mondjuk a győztes és a 2. helyezett szavazatainak a száma? Én úgy számoltam, hogy a szavazáshoz először like-olni kell az oldalt, majd csak utána lehet szavazni és mivel 1 ember csak 1-szer szavazhat elvileg (kivéve, ha más-más ip-címről is megteszi), ezért az oldal like-jainak száma elvileg több, mint az összes szavazat száma."
#103: igen, de ha már lájkoltad, akkor utána más ip-ről belépve is felkínálja a szavazás lehetőségét
nyomogathattam volna én is, meg bundázhattam volna, de nem vagyok ilyen féreg
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás #102 üzenetére
Umm, én nem szoktam FB-zni, de hogy lehet ott az IP-vel csalni? Gondolom lájkolni kellett, egy dolgot meg azt hisszem egy account-tal csak egyszer tudsz lájkolni...
-
mephi666
nagyúr
köszönjük mégegyszer mindenkinek a segítséget! a végeredmény pedig:
1. Villámolvasó 7 503
2. Lásd végre tökéletesen a világot a saját szemeiddel 4 549
3. Kortalanság lézeres látásjavítás 454
4. Bagolyszemkezelés 426
5. hyperszem 399
6. smile 322
7. nOptik (no+optik) 286
8. ZOOM 267
9. Láthatás 264
10. lesen(zer) 205
11. el a "pápaszemet" 199...szerintem az első 2-nél játszottak az ip-címekkel, mert nem hiszem el, hogy ekkora különbség jött ki
...de azért a napszemüvegnek is örülünk
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest