- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Klaus Duran: 2025 dude
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
samfishR #108 üzenetére
meg páran még védik is őket
1 szót nem szólnék, ha az elsőnek lett volna 2000, másodiknak 1500, harmadiknak 1000, a többinek meg jóval kevesebb... ekkora különbség még reális is lett volna, de amikor megnyeri egy gdf-es hülyegyerek 7500 szavazattal, amikor 30-nál kevesebb ismerőse van fb-n, az a durva... Ágimnak van ismerőse (akit személyesen is ismer) fb-n, akinek majdnem 5000 ismerőse van... ő is rengeteget segített... ti is rengeteget segítettetek (amit mégegyszer köszönünk) és még jópár helyen próbálkoztam én is... így lett, amennyi lett... akkor az a 7500 elég durva... főleg, hogy mondták hogy a listás szavazatnál ugorhatott meg a szavazatok száma... na, ebben is kételkedek: voltak ott jó ötletek... sokkal egyenletesebbnek kellett volna lenni az eloszlásnak
na, nem aggasztjuk magunkat: a napszemüvegnek örülünk... pár hét múlva úgyis szabin leszünk és szerintem felugrunk érte (rég voltam pesten, nem is szeretem, de most kedvet kaptam)
sétálunk egyet a margit szigeten és a bécsi út <-> nyugati környékét is körbejárjuk a fényképezővel... beülünk valahova kajálni, jól eltöltjük a napot
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest