- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na igen... megfordult a fejemben nekem is, hogy szórakozni kellene és párezerrel megnyomni a szavazatokat, de nem tettem és ezt írtam az optikmednek még a játék ideje alatt:
"Tisztelt OptikMed! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
Név szerint rögzítik-e, hogy ki melyik javaslatra szavazott? (észrevettem, hogy ugyanazzal a profillal belépve, de más IP-címről lehet új voksokat küldeni és ez igazságtalan lenne, ha valaki így hatalmas előnyre tenne szert kis "ügyeskedéssel")"...aztán úgy néz ki, hogy hiába adtak rá "megnyugtató" választ, mégis bunda volt
mindegy: egy napszemüveg összejött és kész... amúgy hiába tehetném meg az ehhez hasonló játékokban, hogy csaljak: mégsem teszem... holott tudom, hogy úgyis sokan csalnak és nagyobb az esélyük is... itt sincs semmi másik regisztrált nickem, pedig nekem sem tartana semmiből, hogy különböző gépekről/ip-kről regisztrálok a nyereményjátékok miatt, sőt a fél családnak is körbeküldjem mindig a megoldásokat... egyszerűen nem vagyok ilyen görény
ui: viszont olyan kellemes flémhangulat alakul ki minden egyes bejegyzésben a fb-n, hogy öröm nézni
(szerintem nem épp úgy sült el ez a "reklám", ahogy szerették volna)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest