Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz BITBOYS #112 üzenetére

na igen... megfordult a fejemben nekem is, hogy szórakozni kellene és párezerrel megnyomni a szavazatokat, de nem tettem és ezt írtam az optikmednek még a játék ideje alatt:

"Tisztelt OptikMed! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
    Név szerint rögzítik-e, hogy ki melyik javaslatra szavazott? (észrevettem, hogy ugyanazzal a profillal belépve, de más IP-címről lehet új voksokat küldeni és ez igazságtalan lenne, ha valaki így hatalmas előnyre tenne szert kis "ügyeskedéssel")"

...aztán úgy néz ki, hogy hiába adtak rá "megnyugtató" választ, mégis bunda volt :( mindegy: egy napszemüveg összejött és kész... amúgy hiába tehetném meg az ehhez hasonló játékokban, hogy csaljak: mégsem teszem... holott tudom, hogy úgyis sokan csalnak és nagyobb az esélyük is... itt sincs semmi másik regisztrált nickem, pedig nekem sem tartana semmiből, hogy különböző gépekről/ip-kről regisztrálok a nyereményjátékok miatt, sőt a fél családnak is körbeküldjem mindig a megoldásokat... egyszerűen nem vagyok ilyen görény

ui: viszont olyan kellemes flémhangulat alakul ki minden egyes bejegyzésben a fb-n, hogy öröm nézni :D (szerintem nem épp úgy sült el ez a "reklám", ahogy szerették volna)

Új hozzászólás Aktív témák