Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na igen... megfordult a fejemben nekem is, hogy szórakozni kellene és párezerrel megnyomni a szavazatokat, de nem tettem és ezt írtam az optikmednek még a játék ideje alatt:
"Tisztelt OptikMed! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
Név szerint rögzítik-e, hogy ki melyik javaslatra szavazott? (észrevettem, hogy ugyanazzal a profillal belépve, de más IP-címről lehet új voksokat küldeni és ez igazságtalan lenne, ha valaki így hatalmas előnyre tenne szert kis "ügyeskedéssel")"...aztán úgy néz ki, hogy hiába adtak rá "megnyugtató" választ, mégis bunda volt
mindegy: egy napszemüveg összejött és kész... amúgy hiába tehetném meg az ehhez hasonló játékokban, hogy csaljak: mégsem teszem... holott tudom, hogy úgyis sokan csalnak és nagyobb az esélyük is... itt sincs semmi másik regisztrált nickem, pedig nekem sem tartana semmiből, hogy különböző gépekről/ip-kről regisztrálok a nyereményjátékok miatt, sőt a fél családnak is körbeküldjem mindig a megoldásokat... egyszerűen nem vagyok ilyen görény
ui: viszont olyan kellemes flémhangulat alakul ki minden egyes bejegyzésben a fb-n, hogy öröm nézni
(szerintem nem épp úgy sült el ez a "reklám", ahogy szerették volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Háztartási gépek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő