Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na igen... megfordult a fejemben nekem is, hogy szórakozni kellene és párezerrel megnyomni a szavazatokat, de nem tettem és ezt írtam az optikmednek még a játék ideje alatt:
"Tisztelt OptikMed! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
Név szerint rögzítik-e, hogy ki melyik javaslatra szavazott? (észrevettem, hogy ugyanazzal a profillal belépve, de más IP-címről lehet új voksokat küldeni és ez igazságtalan lenne, ha valaki így hatalmas előnyre tenne szert kis "ügyeskedéssel")"...aztán úgy néz ki, hogy hiába adtak rá "megnyugtató" választ, mégis bunda volt
mindegy: egy napszemüveg összejött és kész... amúgy hiába tehetném meg az ehhez hasonló játékokban, hogy csaljak: mégsem teszem... holott tudom, hogy úgyis sokan csalnak és nagyobb az esélyük is... itt sincs semmi másik regisztrált nickem, pedig nekem sem tartana semmiből, hogy különböző gépekről/ip-kről regisztrálok a nyereményjátékok miatt, sőt a fél családnak is körbeküldjem mindig a megoldásokat... egyszerűen nem vagyok ilyen görényui: viszont olyan kellemes flémhangulat alakul ki minden egyes bejegyzésben a fb-n, hogy öröm nézni
(szerintem nem épp úgy sült el ez a "reklám", ahogy szerették volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mindegy: egy napszemüveg összejött és kész... amúgy hiába tehetném meg az ehhez hasonló játékokban, hogy csaljak: mégsem teszem... holott tudom, hogy úgyis sokan csalnak és nagyobb az esélyük is... itt sincs semmi másik regisztrált nickem, pedig nekem sem tartana semmiből, hogy különböző gépekről/ip-kről regisztrálok a nyereményjátékok miatt, sőt a fél családnak is körbeküldjem mindig a megoldásokat... egyszerűen nem vagyok ilyen görény
(szerintem nem épp úgy sült el ez a "reklám", ahogy szerették volna)