Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) scyllarus válasza #30662400 (#1900) üzenetére


scyllarus
veterán

Nem :(
Viszont a Honor Band 4 olcsóbb, és sokkal többet tud úszás közben (köridő, hossz, felismeri az úszásnemeket, tempószám)

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#1902) Kroni1


Kroni1
veterán

Sziasztok!

Nekem arra kéne, hogy monitorozza éjjel az alvásomat és reggel ne egy pontos időpontban, hanem esetleg tól-ig megadott időben, lehetőleg a REM fázis végén ébresszen. A Mi Band topikban ajánlották ezt a tipust ami állítólag tud ilyesmit. Ezzel van valakinek tapasztalata?! Mennyire monitoroz értékelhetően? Kell hozzá valami app, vagy ezt a saját programjával tudja?! Gondolom a rezgős ébresztést tudja, ez lenne a másik fontos, hogy a többi családtagomat ne ébresszem fel..

Egy Samsung S8 telóhoz venném azt mondjátok, hogy megfelelne az igényeimnek. :R

(#1903) Kroni1


Kroni1
veterán

Gearbest-en érdemes lehet megvenni? Most elég akciósnak tűnik ott 36$-ért!

Ebből van olyan verzió ami csak kínai és nem lehet átállítani angolra? Valami ilyenbe nem szeretnék belefutni.

(#1904) kali válasza Kroni1 (#1902) üzenetére


kali
legenda

Szia,

A Huawei Egészség alkalmazás kell hozzá.
Az alvást alapesetben is elég jól monitorozza, mély, könnyed és ébrenlét, amit két grafikonon is kielemez, de ha attól is részletesebb kell, akkor bekapcsolható a Huawei TruSleep.
Beállítható intelligens ébresztés, 5, 10 20 és 30 perces eltéréssel.
Rezgéssel ébreszt.
Ha hivatalos hazai viszonteladótól veszed, akkor alapesetben is garantáltan angol, függetlenül attól, hogy a párosított készülék milyen nyelvre van beállítva, de ha nem megfelelő régióst küldenek külföldről, akkor alapesetben kínaiul "szólal" meg és csak akkor lesz angol, ha a párosított okostelefon angolra van állítva, de ha például magyarra, akkor kínai nyelven fog kommunikálni a Band 2 Pro.

[ Szerkesztve ]

(#1905) Kroni1 válasza kali (#1904) üzenetére


Kroni1
veterán

Köszi az infót! Végignyálaztam a topikot, a tiédhez hasonló jó véleményt olvastam csak az intelligens ébresztésről, szóval rápróbálok egy ilyenre mindenképp! :R

Azt is olvastam, hogy angolra át kell állítani, de ezek szerint ha visszaállítom a telót magyarra akkor a band visszaáll kínaira?! :W Ejj, pedig kb. 10k-ért tudnék most rendelni kínából, ahogy látom az félárban lenne a hazaihoz képest! Tudom a piktogram is segit, majd meglátom, ha nagyon nem jön be max lecserélem egy itthoni boltból származóra!

(#1906) kali válasza Kroni1 (#1905) üzenetére


kali
legenda

Igen, ha nem megfelelő régiós, akkor sajnos abban a pillanatban visszaáll kínaira, ahogy a telefont magyarra állítod.
A minap láttam a hardveraprón bontatlan, garanciás Band 2 Pro-t korrekt áron, nézz rá, hátha megfelelő számodra.

(#1907) bigsee válasza Kroni1 (#1905) üzenetére


bigsee
addikt

Nem annyira zavaró a kínai! Piktogramok vannak, az eredmény meg a Health-en is olvasható. Egyedül az "about" rész (duplakoppra jön elő) zavaros kicsit...

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#1908) axlfsi


axlfsi
veterán

Kb. egy év után most lecsaptam egy Samsung Gear S3-ra... egyelőre ismerkedünk, illetve, nyilván nem is egy kategória a kettő (óra, karperec), de azt már most látom, hogy a Huawei Band Pro 2 alvásmérése (a Huawei TrueSleep®) sokkal jobban tetszik, részletesebben mér...

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#1909) Black_Raven válasza axlfsi (#1908) üzenetére


Black_Raven
veterán

Huawei mobillal használod? mert én is gondolkodom egy Frontieren. Működik minden vele?

[ Szerkesztve ]

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#1910) axlfsi válasza Black_Raven (#1909) üzenetére


axlfsi
veterán

Mate 10 Pro-val használom. Minden fasza meg egy ékszer, tényleg gyönyörű és ha okosóra, én még így, két év után sem tudnék mást venni a kategóriájában, illetve több ismerős / havernak is van, sokaknak már a kezdetek óta és az, hogy nem cserélték le másra, mit sem bizonyítja, hogy bevállt nekik / nincs jobb.
S4 egyáltalán nem éri meg, szóval akkor maradt az S3 Frontier.

De azt meg kell szokni, hogy az akkuidő ám nem annyi, mint egy karperecé és egyelőre nekem az alvásmonitoring nem tetszik annyira(!), mint a Band-nél- Jó, mert mér valamit, itt is van különböző alvási ciklus megkülönböztetés (habár nem fogalmaz sehol sem úgy, hogy REM (nem merik annak titulálni(?), hanem csak "Motionless" és "Restless").

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#1911) vaguny


vaguny
tag

Sziasztok!
Ma érkezett meg a Band 2 Pro karperecem. Szeretném kérdezni, hogy aki használja és értesítésekre is, tapasztalt-e olyat, hogy a kijelzőn megjelenő szöveg első néhàny karaktere fényesebb mint a többi. Tudom, hogy furán hangzik, de tényleg olyan mintha nagyobb fényerővel világítana a szövegsor eleje/néhány karaktere mint a többi.
Ettől eltekintve tetszik amit eddig megéltem a pánttal, de ha ez nem normális dolog, akkor lehet inkább kicseréltetném.
Köszi előre is!

XBOX GT/PSN ID/EA ID: xVAGUNYx ; STEAM ID: Vaguny

(#1912) Kroni1


Kroni1
veterán

Megrendeltem a fekete színűt GB-ről, már nagyon várom! Nekem leginkább csak arra kell, hogy az intelligens ébresztéssel rezegve keltsen, és néha a futásaimról átmenteném az infót de ez nem is olyan fontos.. Az hogy lehet állítani rajta 30 vagy kevesebb percet az mit jelent pontosan? Ha mondjuk beállítom hogy 6kor kelek, akkor ő a fázistól függően 5.30 és 6.00 között fog kelteni?

Lehet, hogy napközben is viselni fogom, ahogy olvastam szinte nem is érezni hogy rajtam van. Hülye kérdés: Be lehet úgy állítani, hogy mondjuk este az ébresztőt a telóról leszinkronizálja, de napközben a Bluetooth kapcsolat automatikusan kikapcsol és nem szinkronizálja se a hívásokat se az egyéb értesítéseket? Vagy ez csak manuális szétkapcsolással lehetséges? Nekem nincs rá szükség, h folyamatosan jelezgessen..

(#1913) Luck Dragon

Napi érdekesség. Nagyobb inaktívitás után mikor újra szeretném használnia a perecet , akkor van hogy a lépés számláló egy jól ideig, ami lehet húsz perc is, nem mutat semmit.
Majd gondol egyet és a semmiből beírja az elmúlt megtett lépést.

Ez mitől lehet? :)

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#1914) mcsm88 válasza Kroni1 (#1912) üzenetére


mcsm88
senior tag

Igen, ha 6 órás ébresztésnek adsz fél órát, akkor figyeli az alvási fázisod és fél hat, hat között akkor ébreszt, amikor nem a leg mélyebben alszol. 6-kor mindenképp.

Ha nem akarod, hogy értesítések jöjjenek, akkor vagy kapcsolj ki minden értesítést (hívást így is jelzi), vagy kapcsold be a ne zavarjanak funkciót.

[ Szerkesztve ]

(#1915) Kroni1 válasza mcsm88 (#1914) üzenetére


Kroni1
veterán

:R Köszi, az lesz! A hívás még maradhat is, de a többi nekem ne jelezzen.. :)

Már várom, talán még idén ide fog érni, de a postából kiindulva nem vagyok biztos benne.

(#1916) mcsm88 válasza Kroni1 (#1915) üzenetére


mcsm88
senior tag

Egy tanács. Éjszakára vagy kapcsold be a ne zavarjanak-ot, vagy kapcsold ki a csukló felemelésére felébredő képernyőt.
Nem erős a kijelző fénye, de alvás közben zavaró lehet ha csuklómozgás miatt a szemedtől pár centire felkapcsol.

(#1917) Kroni1 válasza mcsm88 (#1916) üzenetére


Kroni1
veterán

ok, köszi, ezt biztos be fogom kapcsolni..

(#1918) kali válasza axlfsi (#1908) üzenetére


kali
legenda

Amióta a Mate 10 Pro-t lecseréltem Note9-re, gondolkodtam én is az S3-on, de annak a jóval gyengébb akkumulátoros üzemideje is gondolkodóba ejtett, Huawei Watch GT lesz inkább a vége, ha lecserélem majd a Band 2 Pro-t, mert annak hasonlóan nagyon jó az üzemideje.

[ Szerkesztve ]

(#1919) axlfsi válasza kali (#1918) üzenetére


axlfsi
veterán

Uhh, Note 9 ❤️
Milyennek találod, elégedett vagy, nem bántad meg, nem húz vissza a szíved?

[ Szerkesztve ]

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#1920) Black_Raven válasza axlfsi (#1919) üzenetére


Black_Raven
veterán

Igen tudom hogy max 3 nap? és tölteni kell. Huawei watch GT-n is gondolkodom, de a Frontierhez képest, nem tud semmit, és csak 10k a különbség. Amúgy nem lenne semmi bajom a Band2pro-val, de ez a harmat gyenge rezgést nem birom tolerálni. Vagy ha karkötő, akkor Honor band 4.:)

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#1921) kali válasza axlfsi (#1919) üzenetére


kali
legenda

Olyan vagyok, hogy szeretem és igénylem a változatosságot, bármennyire is tetszik és bejön valami, időként cserélnem kell másmilyenre - lehetőség szerint a gyártók között is ugrálok, ha adott megfelelő utód -, mert megunom, ezért nézegetem a Band 2 Pro utódját is.
Szerettem a Mate 10 Pro-t is, 10 hónapig használtam, ami nálam már soknak számít - igaz, közben cseréltem az egykártyást kétkártyásra és akkor színben is eltérő lett, bár utóbbi nem direkt, de mint kiderült később, jót tett -, Samsungom meg viszonylag régen volt, de csak a Note9 lett olyan, hogy minden elvárásomnak megfelel végre, be is jött nagyon, örömmel használom.
Lesz majd ismét Huawei telefonom később, de most kell néhány hónap, amit más felületen töltök el.

(#1922) axlfsi válasza kali (#1921) üzenetére


axlfsi
veterán

"Olyan vagyok, hogy szeretem és igénylem a változatosságot, bármennyire is tetszik és bejön valami, időként cserélnem kell másmilyenre"
Barátnő / feleség ehhez mit szól, nem fél Tőled?! :DDD

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#1923) vaguny válasza vaguny (#1911) üzenetére


vaguny
tag

Elnézést, nem szeretnék türelmetlennek tűnni, és nem is akkora nagy dolog...csak tényleg lehet inkább cserélném 3 napon belül a karperecet, ha a hozzászólásomban szereplő dolog egyedi.
Annyival pontosítanék, hogy akkor érzékelem a leírtakat, amikor az értesítést követően a szöveget lapozom: az első betűk fényesebbek, mint a maradék....

Megnézné nekem a sajátján valaki?

Köszi!

[ Szerkesztve ]

XBOX GT/PSN ID/EA ID: xVAGUNYx ; STEAM ID: Vaguny

(#1924) Balázs1986 válasza axlfsi (#1919) üzenetére


Balázs1986
addikt

+ kali Pont ez a kérdés jutott eszembe nekem is :D
Én is rengeteget gondolkodtam a Band 2 Pro utódján S3 Frontier és Watch GT között agyalva, végül az döntött hogy lusta vagyok gyakran tölteni, plusz a P20 Pro mellett így házon belül maradok.
3 hét után megvolt az első fagyásom vele, a lépésszámláló nem ment, restart után beakadt a boot, de hosszú gombnyomásos reset felélesztette, azóta megint boldogság van, de azért na, érződik hogy ez közelebb van a firmware-hez mint az OS-hez :)

(#1925) kali válasza vaguny (#1911) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Nem tűnt fel ilyen jelenség, bár csak most néztem meg direkt és közvetlenül az ébredés után, nem az igazi még a látásom, ezért megnézem majd később is. :D

axlfsi: A feleségem nem lenne túl gazdaságos lecserélni, maradnak a műszaki cuccok. :DD

(#1926) scyllarus válasza vaguny (#1923) üzenetére


scyllarus
veterán

Nekem nem rémlik ilyesmi.
Most nem tudom megnézni, mert elszakadt a szíja, és nincs nálam :(
Valaki ránézne a következő értesítéskor?

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#1927) bigsee válasza vaguny (#1923) üzenetére


bigsee
addikt

Pontosan mire gondolsz?

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#1928) bandigyerek válasza vaguny (#1923) üzenetére


bandigyerek
senior tag

Tök egyforma fényerejű mindenhol.

(#1929) vaguny válasza bigsee (#1927) üzenetére


vaguny
tag

Köszi!
A második, harmadik képeden a kijelzőn szereplő szöveg az enyémen úgy jelenne meg, hogy az első két-három karakter nagyobb fényerővel világítana, mint a továbbiak. Fotózni jól nem tudom, de a Te képeiden úgy látom teljesen egyforma erősségű a karakterek fényereje.

Köszönöm mindenkinek, aki foglalkozott a kérdésemmel.

Szerintem akkor megpróbálom kicseréltetni.
Bár kezdek besokalni...ez már a második Huawei termék lesz az elmúlt 1-2 hetes időszakot tekintve, amit cseréltetnem kell... :(

XBOX GT/PSN ID/EA ID: xVAGUNYx ; STEAM ID: Vaguny

(#1930) bigsee válasza vaguny (#1929) üzenetére


bigsee
addikt

A főképernyőn nincs semmi eltérés a karakterek között, ott homogén?

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#1931) vaguny válasza bigsee (#1930) üzenetére


vaguny
tag

Ott nincs, homogénnek látszik... ... az első értesítés olvasásakor láttam, hogy valami nincs rendben.

XBOX GT/PSN ID/EA ID: xVAGUNYx ; STEAM ID: Vaguny

(#1932) kali válasza vaguny (#1929) üzenetére


kali
legenda

Ha nem nyomtál még rá gyári visszaállítást, akkor érdemes megcsinálni, hátha csak szoftveres probléma.

(#1933) vaguny válasza kali (#1932) üzenetére


vaguny
tag

Megtörtént az is, de semmi... így lesz másik...

XBOX GT/PSN ID/EA ID: xVAGUNYx ; STEAM ID: Vaguny

(#1934) Jank


Jank
tag

Május óta tegnap volt a harmadik eset , hogy a Huawei észrevétlenül kikapcsolódott és leesett a kezemről.
A nyáron egy mezőn esett le. A bluetooth kapcsolódás segítségével a bejárt útvonalon visszamentem és 2 óra alatt megtaláltam. Aznap rendeltem Kínából egy csatos pántot ami meg is érkezett. Nem cseréltem le mert biztosan csak figyelmetlen voltam. Azután leesett az autóban , na azt már csak véletlen találtam meg három nappal később. Akkor is halogattam a cserét. Ma két nap után találtam meg a lakásomban. A csatlakozás miatt láttam, hogy valahol a közelemben lehet, de láthatatlan köppeny alatt. Mindent próbáltam. Éjszaka korom sötétben akartam indítani a pulzus mérést, hogy a zöld fényt majd meglátom. Sikertelen volt . Nem tudtam feléleszteni. Végül 2 percenként ébresztőre állítottam és fület hegyezve 10 perc alatt megtaláltam. Biztosan a radiátor szabályzó állítása közben csúszott le a kezemről.... és a kis hamis megkapaszkodott a fal és a radiátor között. :O
Most cserélem a szíjat, mert ez elég problémás így.

(#1935) kali válasza Jank (#1934) üzenetére


kali
legenda

Nyolcadik hónapja használom, de sosem kapcsolódott ki és esett le csak úgy a kezemről.

(#1936) bandigyerek válasza kali (#1935) üzenetére


bandigyerek
senior tag

Le még nem esett, de kicsatolódni, már számtalanszor. Csak észreveszem.

(#1937) kali válasza bandigyerek (#1936) üzenetére


kali
legenda

Nekem szerencsére ki sem kapcsolódik, pedig korábban írta is más is, hogy idővel kilazul, ezért számoltam is azzal, de ez nem akar, hála az égnek - pedig az nagyobb kezdőlökés lehetne például a Watch GT irányába... :DDD

(#1938) bandigyerek válasza kali (#1937) üzenetére


bandigyerek
senior tag

Nem kellett idő hozzá. A kezdet kezdetétől hajlamos rá. kicsit bosszantó, de nem zavar.

(#1939) kali válasza bandigyerek (#1938) üzenetére


kali
legenda

Akkor lehet, hogy a szíjak sem egyformák, vagy nem tudom, mi az ok, mert az enyémen teljesen jól, elég erősen zár.

(#1941) kali válasza Jank (#1940) üzenetére


kali
legenda

Jó, jó, de erre külön súlyadót kell már fizetned! :DDD

(#1942) Jank válasza kali (#1941) üzenetére


Jank
tag

Igazságod van! :K

(#1943) scyllarus válasza kali (#1939) üzenetére


scyllarus
veterán

A kezdettől fogva hajlamos a kikapcsolódásra nálam is.
Magától soha, de pl. egy pulóver vagy kabát felvételekor könnyen kinyílik.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#1944) Black_Raven válasza kali (#1849) üzenetére


Black_Raven
veterán

Elmúlt már a csatlakozási hiba? mert azóta nem frissitettem mióta szóltál hogy nem jó.:D

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#1945) kali válasza Black_Raven (#1944) üzenetére


kali
legenda

Azóta egy frissítés volt és nem lett jobb.
Amikor a telefont kikapcsolom, akkor a bekapcsolás után trükközni kell a bluetooth kapcsolat megtartásával az Egészség alkalmazásban - az óra felületére kell lépni -, hogy annak a bezárása után is megmaradjon.

scyllarus: Nekem is beakad néha a dzseki ujjába...stb., de nem kapcsolódik ki, elég erősen tart.

(#1946) Black_Raven válasza kali (#1945) üzenetére


Black_Raven
veterán

Nekem a 9.0.3.345 van fent és kifogástalan, rakd vissza ezt, mert ez az utolsó működésileg hibátlan app.:) Tessék[link]

[ Szerkesztve ]

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#1947) kali válasza Black_Raven (#1946) üzenetére


kali
legenda

Köszi, de letöltöttem korábban, amikor az előző verziónál jelentkezett a probléma, viszont úgy döntöttem végül, hogy nem foglalkozom vele, annyit nem ér az egész, olyan sűrűn nem bontom a kapcsolatot, hogy ne bírjam ki.
Csak megcsinálják valamikor adott tekintetben is olyan jóra az alkalmazást, mint volt az a kettővel korábbi verziónál és előtte.

(#1948) MadKet válasza Jank (#1940) üzenetére


MadKet
tag

Szia,

Esetleg egy linket dobsz ha még megvan hogy honnan rendelted a szíjat? Sajnos nekem nem csak leesett, de konkrétan az egyik csavarnál kiszakadt igy teljesen használhatatlan. Előtte jópárszor el is hagytam én is. :( kerestem valami itthoni forrást de nem találtam sehol, pedig nincs kedvem várni heteket Kínából aztán végül lehet meg se jön.

(#1949) scyllarus válasza MadKet (#1948) üzenetére


scyllarus
veterán

Nekem most egy hét különbséggel kiszakadt mind a két oldalon a csavarnál.
Szíjvadászatban vagyok, érdekelne minden jó lehetőség.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#1950) Jank válasza MadKet (#1948) üzenetére


Jank
tag

[link]
ez a csatos szíj,
[link]
ez meg az eredeti pótlására ugyanolyan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.