Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzoli
senior tag
Nézd meg a Xiaomi Mi A1-et. Páromnak ma hozta a postás, holnap leteszteljük :-) igaz a képernyő kisebb, 5.5 a telefon viszont magasságban, szélességben nem sokkal marad el az alphatól.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Dexter68
addikt
Ehhh... egy hónapja vettem, nem akarnám cserélni
a légbeömlő lamellák viszont függőlegesek, és nagyon vékonyak, úgy csusszan le róluk minden, hogy öröm nézni. A szélvédő kurvamessze van, a műszerfal-borítás meg ragyás és nem ragad rá semmi. Ebbe fogok beleőrülniArculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
Nnna. Kamera-ügy
1. a gyáriban nincs kikapcsolási lehetőség - viszont volt már ilyen telóval dolgom. Mindenféle automatikus beállítgatásra, profilozásra amúgy is használom az e-robotot, ott simán csináltam egy ilyen batchet, hogy ha a kamera app kerül a fókuszba (ráadásul így hívják, amikor előtérbe kerül), akkor lenémítja, amikor meg átváltok másra, vagy bezárom (azaz elveszti a fókuszt), akkor meg visszatekeri a volumét. Működik.
2. OpenCamerát használok, abban ki lehet kapcsolni és jó képeket lő.[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
Nekem is ez a pepita van, mert a flip tokkal nehéz autós tartóba pakolászni, nálam meg elég sok a ki-be ülés.
esetleg nézz szét ittArculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
-
rzoli
senior tag
Jó kis telefon, én szeretem, végre látok, anélkül, hogy hugyorogni kellene, meg távolságot belőni, honnan a jó...
Sajnos a root-tal nem boldogulok... de majd valamelyik hétvégén, ha nagyon unatkozokk megint megpróbálom.
-
Dexter68
addikt
Hát... az vagy 4/64-es vagy 6/128-as, ha jól emlékszem, de bármelyik is, nem fogsz csalódni.
A méretét, meg a súlyát szokni kell, megy, mint az állat és nagyon nehéz lemeríteni.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
rzoli
senior tag
A procija kicsivel gyengébb, egyebekben kb. ugyanazt tudja. Ha kinézetre tetszik, akkor keress teszteket a neten, hogy milyen a kamera, a gps, bt, stb. Ha szeretsz buherálni, akkor xda, hogy van e root, twrp, custom rom hozzá. Olyan nagy meglepetések nem lesznek itt egyébként szerintem, ebben az árkategóriában MTK-s egységcsomagokból dolgoznak a gyártók.
-
dlaj
őstag
Leginkább kínai telefonokat veszek. Volt nem túl régen Huawei Mate 7 és egy Mate S (ami ugye szintén kínai), de azokat sem éreztem jobbnak pl. ennél. Volt LG G3 is talán 3 hétig, illetve LG G4 is Kínából! 😀 rendelve a koreai belpiacos verzió. Az csak 2 hetet volt meg. Csakúgy mint a LG G Pro 2.
Szóval a nagy kijelzős telefonokat kedvelem. Szerintem az a mostani a negyedik 6"-os. -
dlaj
őstag
Nem olyan rossz ez, ha figyelembe veszed, hogy nem volt napfény. Sajnos jelenleg sem tudok ideálisabb körülmények között fényképezni.
Beltérben viszont zajos képeket készít, ott kevés neki a fény. További pozitívum, mint ahogy már más is írta, hogy a színeket szépen visszaadja. -
rzoli
senior tag
A GPS nagyon jó, és az üzemidő is remek. Bár hozzáteszem, ha sokat van bekapcsolva a képernyő, az eszi az akkut.
Pár kép, az ablakból fotózva most. Google fotók ingyenes tárhelyét, és tömörítését használva.
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
A kamera amolyan kínai, közepes minőségű. Volt már rosszabb is, pl. Doogee. Én inkább zajosnak ítélném. A színek még el is mennének.
Az mondanám, nézegess tesztképeket, se rá, se lebeszélni nem szeretnélek.
A videó szerintem szintén elfogadható. Az autófókusz néha bele-belefókuszál, de amire én használom nekem elég.
-
rzoli
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest