Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
A Mi A1 nagyon jó fényképezésben, azzal már elégedett lennék én is. És valóban az nem drága, csak sajnos nekem kicsi.
A root pedig annyira nem fontos, ha ennyire macerás. Lehet, meg tudnám csinálni a leírásod alapján, de én ahhoz vagyok szokva, hogy rádugom a kábelt és megnyomom a pc-n a gombot. Azt hiszem utoljára a 4-es droiddal ment ez, és talán 1-2 ötössel is sikerült még.
-
dlaj
őstag
Ezért is vettem ekkora telefont...
Valamikor én is a gyengülő látásom miatt fordultam a nagy kijelzős telefonok felé. Aztán rájöttem, hogy 6"-oson is akkora a betű, mint egy 5"-oson, csak több fér el rajta. Nekem mindkettőhöz ugyanúgy szemüveg kell. Ezért lehet visszaváltok 5" körüli méretre. Azokat legalább könnyebb egy kézzel kezelni.
-
dlaj
őstag
A külső "kamera", az nem kamera. A gyári kamera app-ban bármelyik módra állítva és letakarva a fake kamerát, nem történik semmi. Nem is véletlen, hogy a Maze Alpha X már egy kamerát kapott. Gondolom rájöttek, hogy nem kifizetődő a vásárlókat hülyíteni.
A Snap Camera-val jobb képeket lehet csinálni. De szerintem csak akkor, ha a jpeg minőséget felveszem 100 %-ra, és az élesítést is feljebb veszem.
-
xhege
veterán
Az ragasztgatós megoldás számomra sem opció. A gyári tok ok lehet. A fényképezőgép mennyire gyatra? Van ahol nagyon lehúzzák, van ahol jónak ítélik meg. Minden csak viszonyítás kérdése tudom. Nyilván nem egy almás telefonhoz kell hasonlítani, de mondjuk egy sima Xiaomihoz a redmi sorozatból hasonlítva milyen? Nekem ami fontos az az üzemidő, a GPS pontosság és az elfogadható kamera. Nem vagyok heavy user, nem játszok. Böngészek, navigálok, pár képet lövök, Vibert használom. Szóval semmi extra. A hardveraprón van két eladó Maze alpha ugyanazon az áron, de az egyik a 6 gigás verzió. Gondolom az jobban megéri.
[ Szerkesztve ]
-
-
BlueAthlon
senior tag
Szia !
- A saját O+ 3-amban lévő két voda kártyával és telenor és blue mobile sim-ekkel sem megy - még - az LTE.Mindegyikkel max 3G módban megy fel a hálózatra az Alpha-ban, SIM slottól függetlenül..Gondolom említenem sem kell, hogy ezek mindegyike megy 4G-ben az említett O+ készülékben..
- A preferált hálózati típus 4G-re van téve, és az voLTE is be van kapcsolva.
- A Médiatechnika engineer toolt még nem próbáltam, de adok neki egy esélyt...
Üdv,
Tibi[ Szerkesztve ]
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill
-
OberMotz
aktív tag
Elméletileg az ujjlenyomatolvasó "nagyon" hosszú lenyomására/érintésére is fel kéne pattannia a recents listának, de ez nekem csak párszor sikerült, 95%-ban inkább nem. Elég bosszantó, de a nejem Huawei P10-e is ezt csinálja sajnos (neki engedélyezni is kellett a sof key-eket, mert nagyon szeret lapozgatni a legutóbb használt appok között).
-
OberMotz
aktív tag
Ehhh, én is ettől tartok. Ebay-en van összesen egy fajta, nekem sajnos nem tetsző átlátszó rideg tok, pl. ez itt:
Ezen kívül csak gagyi flip tokok vannak az Alin és az Ebay-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest