Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzoli
senior tag
Ez csak a cache partíciót törli, a data partíció érintetlenül marad.
Próbáld ki ezt:
Beállítások,
Biztonsági mentés és visszaállítás
Hálózati beállítások visszaállításaEzzel alaphelyzetbe áll a mobilnet, BT és Wifi
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
rzoli
senior tag
Az utolsó linken lévő leírás II. pontja elvileg ahhoz is használható, kiegészítve a bootloader nyitással.
Ott ha minden igaz csatolni kell külön a system partíciót is.
Ha gond van, a gyári rom a 6 GB-os verzióhoz itt érhető el: Maze Alpha stock roms A B-s kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
Azzal az a bajom, hogy csak két böngészőt támogat ha jól láttam.
Egyrészt chrome-ot használok, másrészt van pár app, ahol le szoktam tiltani, mert idegesítően sok a reklám.
Viszont amióta megvolt a root és jegeltem pár dolgot, azóta egyszer sem dobta el a BT a kapcsolatot (48+ óra). Ez volt a telefonnal a legnagyobb bajom.
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
Hát igen a mérete... Pedig egyebekben nagyon tetszik az A1.
A Doogee X5-t, vagy a Verne Thor-t, sem volt különösebben nehéz root-olni. De ez az első telefonom ami zárt bootloaderrel érkezett.
Igazából a leírások trehánysága volt, ami miatt sokat vacakoltam vele, és pár bootloopba belefutottam, de végre működik. És tegnap óta a BT sem szakadt meg... Szép napunk lesz érzem...
-
rzoli
senior tag
Az xda három különböző leírását és módszerét egyesítettem, illetve a twrp-n belül kísérleteztem sokat, hogy a system partíció maradjon e érintetlenül, meg szintén a system partíció mountolásával. Ez a rész sajnos nincs kifejtve, illetve pongyola a leírás. Ha van érdeklődés, írok majd egy részletest magyarul.
Arra fel kell készülni, hogy az első lépés, a bootloader nyitás után teljes factory reset a válasz a telefon részéről.
-
Dexter68
addikt
Dlaj: Egész halkan jegyzem meg, hogy be lehet állítani a betűméretet
Ehhez nekem nem kell szemüveg, pedig már szinte a pisiléshez is
Xhege: mondjuk az nem meglepetés, hogy nem a kamera a legerősebb pontja a telefonnak, de nem is azért szeretjük.And now for something completly different:
Autós tartó. Ti találtatok olyat, amibe belefér és elbírja? (A másik nyűgöm, hogy abba a qrva kocsiba nincs hova tenni, de ezügyben az autó topikjában sírok)[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
rzoli
senior tag
Én is próbálgattam, csináltam fotót letakarva a külsőt, meg szabadon is, de különbséget nem láttam. De mondjuk nincs "sasszemem" Ezért is vettem ekkora telefont...
Az open camera-t használom én is, egész jól be lehet rajta állítani a dolgokat.
A kamera hangra én egy egyszerű, "célszerszám" programot használok. App Volume Control Annyit tud, mint a neve is elárulja, beálílthatod, hogy melyik programba belépve mi legyen az alapértelmezett hangerő(k).
-
rzoli
senior tag
A két kamerás rendszerek miatt a custom camera app-ok vajon fel vannak készülve ezek használatára, kihasználására?
Egyáltalán tudja valaki, hogy a második kamera mit csinál? Csinál e bármit?
Ha csinálsz a gyárival is és a választottal is képet látsz különbséget?
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Most épp kezdek rájönni, hogy hogyan lehet feloldani fólián keresztül is az ujjlenyomattal. 5/10 kb most az arány. Jelenleg a Vodafone 4G nem jön össze. Egyelőre csak 3G van. A feleségem telefonja itthon szintén tudja a 4G-t. Lehet valahol aktiváltatnom kell, mert ma új simet kértem a vodától
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest