Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Szerintem is jó érzés valami régi, mások által levetett dologból valami jót, valami egyedit készíteni.
Tavaly feltámasztottam 3 dual 771-es alaplapot. Jó érzés volt. Idén eladtam őket (befektetett pénz alatt jóval), mert másra voltam kíváncsi és a pénztárcám nem végtelen. De igazából nagyon sajnáltam tőlük megválni...
Aki nem ismeri ezt az érzést, az vegye meg a boltban a legújabb desktop lapot +Corei I7/i5 procit, rakassa össze és legyen vele boldog. Az is szuper nem mondom, de más... -
sonar
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
meg vegyél mellé füldugót is...
És ha nincs normális raid kártyát battery-vel akkor csak egy szép benchmarkod lesz. -
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Csak azért említettem meg mert egy 500-as táp 2 CPU mellett 2 SAS-t vitt de a 3. nem, mindig lekapcsolt a HDD, egy 650 táp nekem is megoldotta a dolgokat.
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Messze nem kell menni, hw aprón 5000Ft/db árulnak ilyeneket, mint az enyém. Lehet mennyiségi kedvezmény is van

Enyémben 512 mega cache van, elemem nincs, de nálam sem annyira fontos az áramszünetes adatbiztonság
Én is csak azért fogtam bele mert olcsók voltak a HDD-k, kíváncsi voltam rájuk
és 3 héttel ezelőttig volt egy dual 771 -es TyaN lapom (sajna FBIMMM-es) alaplapi SAS vezérlővel. Most egy x58-asba pakoltam be a HDD-ket 
Jó táp sok molexxel kell hozzájuk. (vagy sata táp -> MOLEx átalakító kell pár) -
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én satat nem kötöttem rám de 3 SAS 15.3K-t igen, az egy kicsit gyorsabb, mint a sima SATA HDD, régi típusú SAS vezérlő max 3GB/s, de 3 így is 400 mega felett ír és olvas (egy baj van csak vele, hogy nem 2 TB-os, csak 147GBs/ db)
-
ncc1701
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ja, úgy értettem, h akkor is dupla gyors lesz, mint 1 lemez.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest