Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Nem tudom 2.5" HDD-ket próbáltál-e vagy 3.5"-ket ezek a 2.5"-ak nem kibírhatatlanok.
Nem SSD az tény, Egy HP P400 és 3db 2.5" Seagate savvio 15.3k van a gépben és egészen szépen teljesít.
Főleg nagy fájlokat gyorsan mozgatok és a rendszer is fürge. Olcsón jutottam hozz á a teljesen újszerű HDD-khez meg a HP raid kártyához is, így használom őket. (battery általában már megfáradt ezekhez a kártyákhoz, így nem nagyon van, vagy nem ér annyit) -
kenand
veterán
Nem kell hozzá füldugó, ugyan egy kicsit hangosabbak- hiszen nem 5400-et hanem 15000-t pörögnek - de simán kibírható. Induláskor van egy felpörgő búgó hangjuk, amikor a HWraid kártya inicializálja őket. (számolhatod is szépen hogy mind elindult-
). Battery pedig nem létszükséglet (adatbiztonsághoz kellene). Nekem soha sem volt, még is megy rendesen. És érezni a sebességet, nem csak benchmark eredmény.
(LSI 1068/1078 olcsó de már hardware raid) 8 éve az sem volt olcsó, de már eljárt felette az idő, számos szervert munkaállomást szednek szét amiben benn volt és újra piacra kerül. És mivel rengeteg van lenyomja az árat. (nem azért olcsó mert ócska) Persze vállalkozó szellem kell hozzá, mert nem minden lapban megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Battery pedig nem létszükséglet (adatbiztonsághoz kellene). Nekem soha sem volt, még is megy rendesen. És érezni a sebességet, nem csak benchmark eredmény.