Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Nem tudom 2.5" HDD-ket próbáltál-e vagy 3.5"-ket ezek a 2.5"-ak nem kibírhatatlanok.
Nem SSD az tény, Egy HP P400 és 3db 2.5" Seagate savvio 15.3k van a gépben és egészen szépen teljesít.
Főleg nagy fájlokat gyorsan mozgatok és a rendszer is fürge. Olcsón jutottam hozz á a teljesen újszerű HDD-khez meg a HP raid kártyához is, így használom őket. (battery általában már megfáradt ezekhez a kártyákhoz, így nem nagyon van, vagy nem ér annyit) -
kenand
veterán
Nem kell hozzá füldugó, ugyan egy kicsit hangosabbak- hiszen nem 5400-et hanem 15000-t pörögnek - de simán kibírható. Induláskor van egy felpörgő búgó hangjuk, amikor a HWraid kártya inicializálja őket. (számolhatod is szépen hogy mind elindult-
). Battery pedig nem létszükséglet (adatbiztonsághoz kellene). Nekem soha sem volt, még is megy rendesen. És érezni a sebességet, nem csak benchmark eredmény.
(LSI 1068/1078 olcsó de már hardware raid) 8 éve az sem volt olcsó, de már eljárt felette az idő, számos szervert munkaállomást szednek szét amiben benn volt és újra piacra kerül. És mivel rengeteg van lenyomja az árat. (nem azért olcsó mert ócska) Persze vállalkozó szellem kell hozzá, mert nem minden lapban megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Battery pedig nem létszükséglet (adatbiztonsághoz kellene). Nekem soha sem volt, még is megy rendesen. És érezni a sebességet, nem csak benchmark eredmény.