- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #8 üzenetére
Messze nem kell menni, hw aprón 5000Ft/db árulnak ilyeneket, mint az enyém. Lehet mennyiségi kedvezmény is van
Enyémben 512 mega cache van, elemem nincs, de nálam sem annyira fontos az áramszünetes adatbiztonságÉn is csak azért fogtam bele mert olcsók voltak a HDD-k, kíváncsi voltam rájuk
és 3 héttel ezelőttig volt egy dual 771 -es TyaN lapom (sajna FBIMMM-es) alaplapi SAS vezérlővel. Most egy x58-asba pakoltam be a HDD-ket
Jó táp sok molexxel kell hozzájuk. (vagy sata táp -> MOLEx átalakító kell pár)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest