- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha valaki akar oszcillálni (én nem nagyon tudom, hogy az ilyesmi, hogy működik), akkor szívesen látom szerény hajlékomban nyíregyházán!
hogy mi mit simít meg mennyire, arra sem igazán tudnék mit mondani, sok helyen széthülyézik a szerzőt miatta, de engem az egészből annyi érdekel, hogy ÉG és FÖLD a különbség az eredeti és a módosított között hangzásban!!!házimozi erősítő lehet jó lenne, de ahhoz már a kis jbl-ek lennének kevesek.
eredeti hangszórókat nem dobtam ki, de szintén ég és föld különbség a jbl-ek javára. innen indult ki az egész tuningmánia. kollégám hülyeségből megkérdezte, hogy kell-e nekem egy jbl scs 178 5.1-es rendszer. mondtam, hogy próbáljuk ki mit bír ha rákötöm a z5500-ra. másnap ki is fizettem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy hogyan tudja ez a régebbi hangrendszer utolérni hangzás terén a mai kor színvonalát?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest