- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #98 üzenetére
Most olvasom:
"Hamarosan 4-500 postás kerülhet az utcára. A Népszabadság úgy tudja, hogy az előkészületek a legnagyobb titokban zajlanak. A dolgozóknak még senki nem szólt. A lap szerint, a kétkezi postások, a kézbesítők, és a felvételi ablakok mögött ülő, ügyfélszolgálati munkatársak közül előreláthatólag kevesen lesznek kirúgva. A legtöbben a vezérigazgatóságon veszíthetik majd el munkájukat. De a regionális postaközpontokat is leépíthetik – írja a lap. (NOL)"
Pedig nekem lenne tippem, kit kéne kirakni!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AE #99 lásd ezt
-
tkazmer
addikt
válasz
localhost #94 üzenetére
nem nagyon szokás mostanság ezeket az ajánlott küldeményeket egyáltalán kivinni...ma éppen mentem el amikor jött a postás, és egyenesen a kezembe adta az értesítőt, mondta, lent van a postán, útba esett, bementem, el is hoztam.
valószínűleg egyébként úgy vannak vele, hogy napközben minden ember dolgozik ezért nem tudja átvenni, feleslegesen meg minek cipeljenek magukkal egy csomó levelet. -
ArchElf
addikt
válasz
localhost #97 üzenetére
A levél értelme:
Tisztelt Akárki!
Ügyfélszolgálatunknál e-mailen tett bejelentésére az alábbiakról tájékoztatom.
A címhelyen kézbesítést végző munkatársam figyelmét felhívtuk arra, hogy az AZÉNCIMEMen lakó AZÉNNEVEM egy problémázó, beköpös g*ci. A spicliskedés miatt a munkáját a továbbiakban (következő 3 napban) fokozottan ellenőrizzük.
Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézését kérem. Egyúttal felhívom a figyelmét arra, hogy a kézbesító tudja a nevét és a címét és feltehetően az elkövetkezendőkben örülhet, ha egyáltalán a kézbesítési értesítőt megkapja és a kézbesítő azt nem semmisíti meg.
Bízom benne, hogy a jövőben hasonló észrevételre, panaszra nem kerül sor, mivel belátja, hogy ennek következtében önnek lett rosszabb.Tisztelettel:
VALAKINEVE
reklamációkezelési osztályvezetőAE
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #94 üzenetére
Tisztelt AZÉNNEVEM
Ügyfélszolgálatunknál e-mailen tett bejelentésére az alábbiakról tájékoztatom.
A címhelyen kézbesítést végző munkatársam figyelmét a kézbesítési szabályok betartására felhívtuk. Munkáját a továbbiakban fokozottan ellenőrizzük.Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézését kérem.
Bízom benne, hogy a jövőben hasonló észrevételre, panaszra okot adó esetre nem kerül sor és szolgáltatásunkat nagyobb megelégedéssel tudja igénybe venni.
Tisztelettel:
VALAKINEVE
reklamációkezelési osztályvezető -
Zolás
addikt
válasz
localhost #83 üzenetére
Igen én is így gondolom, és az a dühítő, hogy ezen nem is fogsz tudni változtatni. Ha meg bográcsozni is együtt járnak, vannak annyira spanok, hogy fedezze egyik a másikat.
Persze ezt most csak úgy írtad, de simán el tudom képzelni, hogy így legyen a nagy megbeszélés megtartva.
Elképzelhető hogy ezekután csakazértse viszi fel neked a levelet, csak hogy megmutassa, mennyire tesz rá arra, hogy bejelentetted.
Gondolom sehogy nem tudsz összefutni a "Jóskával" megkérdezni, mire ez a nagy lazaság? -
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #64 üzenetére
Tegnap este ismét értesítőt találtam a postaládában!
Ezt írtam (... kihagyásokkal ...) a Posta ügyfélszolgálatára
--- idézet ---
...
Korábbi esetünk megismétlődött!Ez mindazonáltal megerősíti azt, hogy a múltkor is igazat mondtam, hogy a kézbesítő
MEG SEM PRÓBÁLTA kézbesíteni a levelet, másrészről megerősíti azt, hogy dolgozójuk
NEM MONDOTT igazat akkor, amikor azt mondta, hogy "(I)A címhelyen csengetett, de a
csengetésre válasz nem érkezett,(/I)""Mostani történetünk 2010. július 08-án.
Ma, tervezett lakásfelújításunk okán több iparost vártunk árajánlattal, mindketten
idetaláltak a negyedik emeleti lakásunkba, miután kaputelefonon felcsengettek.
Idetalált a pizzafutár is! De az Önök dolgozója érdekes módon nem talált ide!PANASZBEJELENTÉS
Kérem ügyem ÉRDEMI kivizsgálását!Mai napon nagykorú fiam egész nap itthon tartózkodott, a postás MEG SEM PRÓBÁLTA
kézbesíteni a levelet, hanem értesítőt hagyott a földszinti postaládában.Kérdéseim:
* miért nem hozta fel a lakásba a levelet?
* miért nem csengetett/kopogott az ajtón?
* miért nem szólt fel a kaputelefonon?
* miért NEKEM/KEKÜNK kell munkaidő után a Postahivatalba fáradni és sorállás után
a levelemet átvenni?
* MAGASAN VAN A NEGYEDIK EMELET ?
* Milyen szankciót terveznek SOROZATOSAN mulasztó kollégájukkal kapcsolatban? Ha
jól olvasom No.xxx7-es kézbesítő.Kérem az érdemi kivizsgálás eredményét és kérdéseimre adott válaszokat mihamarább
írásban közölni szíveskedjenek. -
mephi666
nagyúr
válasz
localhost #59 üzenetére
én pont fordítva jártam... 5. emeleten laktam még 2éve volt barátnőmmel, (természetesen lift nélküli lakásban) intéztem a lakáshitelem meg ilyenek és vártam a cégtől egy nagyon fontos ajánlott levelet, amit az otthoni címemre küldtek... hazafelé menet azonnal a postára mentem, mert úgy voltam vele, hogy (mivel nemotthon vagyok) biztos bedobják az értesítőt és úgyis ott kötök ki
mentem is a postára, ahol nem volt a levél... kezdtem ideges lenni, mert minden nap számított... otthon nézem a postaládát: benne figyel a levél szépen felbélyegezve: ajánlott, elsőbbségi, stb...
örültem, hogy megvan, de aztán gondolkoztam, hogy: "milyen jó, hogy ajánlottan kaptam"
most ilyen gond nincs... 2. emeletre azért felhozták azt a kemény 1db ajánlott levelet, amit szűk 2év alatt kaptam
-
biker
nagyúr
válasz
localhost #42 üzenetére
részben megoldottuk már
nem kis munka volt, de sikerült.pl kaptunk 100-120db szórólapot a helyi virágostól, felhívtuk, kedvesen elmeséltük neki, hogy kézbesít az embere, és megmondtuk, hol veheti át a drágán kinyomtatott lapjait. és el is jött érte, és megköszönte.
meg egy redőnyösnek is elmondtuk, az is elvitteazóta ez az ember nem terít szerintem, mert megszűnt.
a BP Piac újságot is lerendeztük így, miután 85, majd 97 db lapot kaptunk, írtunk nekik, elmondták, szólnak az embernek. köv. héten jöt 113db, ekkor ismét szóltunk, terjesztő üv. eljött, és megvárta a kézbesítőt.
azóta nemhogy 10db-ot nem kapunk, egyet semszerintem még lábadozik a tag.
szóval megyeget a projekt, megyeget
-
Dany007
veterán
válasz
localhost #40 üzenetére
Mi épp most hagytuk abba, erre beleszóltál : P
Szal, én szerencsére ritkán kapok levelet. Régen az otp küldött rendszeresen a számlám miatt, meg mindenféle akciók miatt. Amit persze egyből téptem is össze, és dobtam is ki, mivel nem használtam a számlát, nulla Ft.- volt rajta, így fölösleges. De az a sok reklám, ami benne van... Ajánlottat még ritkábban kamunk, de mivel d.e. mindig mindenki dolgozik, így fogalmam sincs, hogy a postás feljön-e vagy nem... Bár, ha jól emlékszem, amikor munkanélkülit kaptam, akkor feljött, és átvehettem tőle...
Na mind1.
-
Dany007
veterán
válasz
localhost #24 üzenetére
Na igen. A postai levél is hamisítható. Szinte minden. Photoshop rulez... Egy akármilyen postai bélyegzőt, pecsétet, kb 3 másodperc bescannelni, átírni a dátumot stb... Majd egy jobb nyomtatóval kinyomtatni. Hacsak nem nézi emg az ember nagyító alatt, vagy esetleg nagyon nagyon jó szemű közelről nem venni észre a különbséget.
Ez egyébként már több helyen is felmerült probléma, hogy a magyar bürokrácia és mindenféle hivatalos izé-bizé, csak hogy ilyen szakkifejezéssel éljek, mocsok mód túlkomplikált. Rengeteg felesleges levél, nyomtatás, nyomtatvány, papír stb szükséges a legapróbb dolgokhoz is. Állítólag Európában sincs még egy olyan ország, ahol ennyi, gyakorlatilag felesleges papírmunka van a hivatalokban.
Én is 1 éve volt a munkaügyi hivatalban. Csak beregisztráltak, mint munkanélküli álláskereső. Mégis vagy 3 összetűzött doksit kaptam, egyenként 3-4 oldalasat. Mindenféle nyilatkozat, meg tájékoztató meg baromságok. Sose olvastam el, mert az egész csak formaság, nincs sok értelme. Talán egyedi esetekben lenne csak hasznos.
-
Drenadar
veterán
válasz
localhost #22 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a közjegyzőnek nincs telefonszáma? Nem tud felhívni? Inkább küld egy tértivevényes levelet? Röhej ez az ország, a hivatalok meg ilyen vackok éltetik még a postát. Már rég el kellett volna temetni.
Nah jó, levelet kapni szeretek... de a hivatalok levelezései meg stb... Én múltkor a munkaügyi vackot nem vettem át, már töröltek a rendszerükből, tehát semmilyen kapcsolatban nem állunk, hagyjanak békén, nem fogok miattuk a postán sorbanállni fél órákat. Jah a legjobb : odamész a postára, lobogtatod a cetlit, erre közlik : jaj nincs itt a levél, a postásnál van... -
DeFranco
nagyúr
válasz
localhost #10 üzenetére
nem csenget/nem mászik:
ez tény, tekintsünk el a vágyaktól, munkaköri szabályoktól és normáktól, vegyük a száraz tényeket
megoldás 1:
itt kisírod magad, bosszankodsz, bemész, sorbanállsz, opcionálisan kivered a balhét, levélhez jutsz, majd a következőnél GOTO 20
megoldás 2:
az általam vázoltak. egy fagyi/cigi árán permanensen levélhez jutsz (minden koala erre vágyik egyébként)A csavar az, hogy megoldás 2 az etikai egoista, megoldás 1 meg az utilitarista. Te tapasztalatom szerint etikai egoista vagy (nem minősítés, ez nem minőségi kategória, csak besorolás). Melyiket választod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest