Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
A megértés szikrájával szoktam találkozni, de pl. a mi esetünkben 2 darab gomb egymás utáni megnyomásának elmulasztásával kapcsolatban nehéz megértőnek lennem. Főleg azért, mert postásunk nem tudja, hogy kinek mennyi kellemetlenséget okoz. Ha viszont ezzel nincs tisztában (és nincs, nem is elvárás), elvárnám hogy törekedjen arra, hogy minimalizálja a járulékos kellemetlenséget. És most nem arról beszélek, hogy esetenként, bármilyen okból kifolyólag mulaszt, hanem gyakorlatilag mindig, tudatosan.
Ha nem egy ennyire egyszerű, és terhelést nem jelentő dologról lenne szó (csengetés), megértőbb lennék, de itt nincs arányban a mulasztás, és az okozott kellemetlenség. Így kifejezetten bosszantó. -
Sunzi
aktív tag
De, bakker ebben az állásban ez a feladat. Ez a munka, ezért jár a lé. Nincs más dolga, mint kézbesíteni. Ne legyen már kifogás az évek, unalom, meg aztán a sikeres felcsengetés arányával jönni. Én másznék, csengetnék, vagy állást változtatnék...
Azért vagyok persze felháborodva (majdnem), mert nálunk a 3 emeletesben is szökőévente látjuk/halljuk a postást, és nemegyszer már elindultam panaszt tenni, de azt meg a helyi kirendeltségben nem lehet, csak 1 fényévvel arrébb.. munkaidőben...
-
Drenadar
veterán
Én már régóta azt csinálom, hogy nem veszek át tértis levelet. Max ilyen apeh szintü. Minden más elmehet a fenébe. És igen, a postásnak az a dolga, hogy kézbesítse a levelet. Képzeld, ha az ellenőr úgy gondolná, hogy áh úgysincs senkinél jegy és mindenkit büntetne. stb hülye példa. Azért kapja a fizetését, hogy dolgozzon. odamenjen a kapuhoz, és nyomogassa a csengőt. Sok helyen pl van idős ember, aki átvehetné a leveleket mert úgyis unatkozik.
Szerintem se az a megoldás, hogy lefizessük a postásokat, hogy jaj apám végezd már a dolgod...
-
localhost
Közösségépítő
Van egy szempont, amit figyelmen kívül hagysz, az, hogy mivel a negyediken lakunk nagyon kicsi a valószínűsége, hogy éppen akkor jövök haza/távozom, amikor a postás éppen a postaládáknál teszetoszál.
Ergo nem ismerem Őt, mert nem úgy van, hogy egyszercsak kinézek az ablakon, s látom, hogy JÉH éppen itt a postás, kimegyek kibélelni a zsebét!
Érdekes az 'Öreg' postásunkat ismertem, de mióta ő nyugdíjba ment, azóta ez a másik csak a papírjaival jelzi jelenlétét. -
localhost
Közösségépítő
Nem csenget, mert nem talán nem vagyunk otthon? Akkor ha csengetni lusta, miért nem gyalogol fel a negyedikre megnézni ? >>> Ha már nem jön, legalább csengessen, nemde?

És ez a nem fizetik agyon.... hát pontosan annyival kap többet azért, hogy elvégezze a munkát, mint amennyire nem kapok én semmit, hogy leséta-elséta-sorbaáll-átvesz-hazaséta-felséta combót járok.
|etikai egoizmus| -
Csakénvagyok
őstag

Amúgy meg szerintem ez a dolga. 3 év után meg már rutin.
Nem tudom felétek hogy van, de a nyugdíjat amikor kihozza akkor persze csenget, sőt a kutyán is átverekszi magát (anyámék kertesházban laknak), mertháthogy 1-2 Lejt (mittomén 1 dodó körül) hagy neki mindenki. Ja és az kapja meg első körben aki többet szokott hagyni. Aki meg semmit mehet a postára felvenni a nyugdíját, vagy kéz kapja harmad-negyednap
-
localhost
Közösségépítő
Ez a megkenem egy ötszázassal sajnos nem az én stílusom, én inkább bemegyek a postára balhézni.
Nem azért, mert "ilyen mószerolós tipus" vagyok, csak azért, mert nem fogok fizetni olyanért, amiért ő fizetséget kap!
Ha valami kis plusz (+5%) szolgáltatás jön a szolgáltatás mellé egye fene jön a borravaló, de ez MINUSZ 90%!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
link