Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Az őáltaluk vázolt változtatás ez volt, szerintem:
Főnök szól Kézbesítőjóskához:
- Te Jóska, bazze jegyezd már meg ezt a hülye k.csög [azénnevem]-et és ha arra jársz nyomjál már egyet a kaputelefonon, mert már megint itt rinyált az a szerencsétlen... Nem hiányzik ez nekünk, ugye Jóskám? Hétvégén egyébként jöttök bográcsozni az asszonnyal, ugye Jóskám?
-
mephi666
nagyúr
azért nem nehéz elővenni azt, aki akkor/ott épp kézbesített
múltkor vártam nagyon ajánlott leveleket ide a cégünkhöz... (vásároltam és úgy voltam vele, hogy már elküldte az egyik eladó az árut hét elején, de csütörtökön még nem volt itt... másik "csomagom" viszont már megérkezett)na szitu: felhívtam a postát és megkérdeztem, hogy kit keressek a "csomagom" miatt... "elküldtek" a kézbesítők főnökéhez, beszéltem vele és nyugodt hangon elmondtam, hogy várok egy "levelet", de még nem jött meg... nagyon kedves nő volt, mondta hogy utánanéz és visszahív... 1-2 óra múlva hívott is: "beszélt a kézbesítővel, aki azt mondta, hogy 1 névre szóló ajánlott levelet adott le aznap a cégünkhöz" ...elszomorodtam, mert 1 tényleg jött, de a másik még hiányzott... másnap viszont hozta a postás és tisztáztam vele a helyzetet, hogy biztos akkor 1 nappal később adta fel az eladó
(pozitív volt, hogy visszahívtak és tényleg van kapcsolat az irodisták/kézbesítők között)ebből kiindulva könnyen elővehetik a postást és befenyíthetik: elvégre szolgáltatók és a cél az elégedett ügyfél
innentől már csak a főnökein múlik, mit tesznek vele... (ez olyan dolog, mintha nálunk a cégnél a raktárosok nem raknák fel az árut a vevők fuvareszközeire... kapnának is érte szerintem rendesen)ui: jah, és a postás választotta a munkáját, tehát végezze is rendesen... felénk cégek között bringázni, ázni, fagyni, kutyák elől tekerni nem lehet olyan kellemes, mintha lépcsőházról-lépcsőházra mennének és néha lépcsőznének
mégis itt jól végzik a munkájukat a kézbesítők és nincs is rájuk panaszunk... (nem szívesen cserélnék velük, de ha ilyen munkám lenne, azt is becsülettel csinálnám)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 fat konzol
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

múltkor vártam nagyon ajánlott leveleket ide a cégünkhöz... (vásároltam és úgy voltam vele, hogy már elküldte az egyik eladó az árut hét elején, de csütörtökön még nem volt itt... másik "csomagom" viszont már megérkezett)
(pozitív volt, hogy visszahívtak és tényleg van kapcsolat az irodisták/kézbesítők között)