Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Az őáltaluk vázolt változtatás ez volt, szerintem:
Főnök szól Kézbesítőjóskához:
- Te Jóska, bazze jegyezd már meg ezt a hülye k.csög [azénnevem]-et és ha arra jársz nyomjál már egyet a kaputelefonon, mert már megint itt rinyált az a szerencsétlen... Nem hiányzik ez nekünk, ugye Jóskám? Hétvégén egyébként jöttök bográcsozni az asszonnyal, ugye Jóskám?
-
mephi666
nagyúr
azért nem nehéz elővenni azt, aki akkor/ott épp kézbesített
múltkor vártam nagyon ajánlott leveleket ide a cégünkhöz... (vásároltam és úgy voltam vele, hogy már elküldte az egyik eladó az árut hét elején, de csütörtökön még nem volt itt... másik "csomagom" viszont már megérkezett)
na szitu: felhívtam a postát és megkérdeztem, hogy kit keressek a "csomagom" miatt... "elküldtek" a kézbesítők főnökéhez, beszéltem vele és nyugodt hangon elmondtam, hogy várok egy "levelet", de még nem jött meg... nagyon kedves nő volt, mondta hogy utánanéz és visszahív... 1-2 óra múlva hívott is: "beszélt a kézbesítővel, aki azt mondta, hogy 1 névre szóló ajánlott levelet adott le aznap a cégünkhöz" ...elszomorodtam, mert 1 tényleg jött, de a másik még hiányzott... másnap viszont hozta a postás és tisztáztam vele a helyzetet, hogy biztos akkor 1 nappal később adta fel az eladó
(pozitív volt, hogy visszahívtak és tényleg van kapcsolat az irodisták/kézbesítők között)
ebből kiindulva könnyen elővehetik a postást és befenyíthetik: elvégre szolgáltatók és a cél az elégedett ügyfél
innentől már csak a főnökein múlik, mit tesznek vele... (ez olyan dolog, mintha nálunk a cégnél a raktárosok nem raknák fel az árut a vevők fuvareszközeire... kapnának is érte szerintem rendesen)
ui: jah, és a postás választotta a munkáját, tehát végezze is rendesen... felénk cégek között bringázni, ázni, fagyni, kutyák elől tekerni nem lehet olyan kellemes, mintha lépcsőházról-lépcsőházra mennének és néha lépcsőznének
mégis itt jól végzik a munkájukat a kézbesítők és nincs is rájuk panaszunk... (nem szívesen cserélnék velük, de ha ilyen munkám lenne, azt is becsülettel csinálnám)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest