Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
robogos10 #421 üzenetére
Én így tettem, nekem bevált. Bő két éve használok kizárólag Linuxot (otthon is, munkában is). Viszont amit colomb2 mond, azt érdemes megfontolni, csak tudsz jól kijönni a váltásból ha nyitott és kellően érdeklődő/elszánt vagy.
Tanisz: nincs Windows hostom, passz. Valaki másnak is volt vele gondja, talán a TLP-hez kötődik. Tudom nem vígasztal, de Linux hoston simán megy
jeni: semmi sincs ingyen, legalább egy kis minimális tanulást/energiát azért bele kell rakni, különben nem lesz sikerélmény. Ha nem tudsz legalább alapszinten angolul (nem tudom így van-e), sokkal nehezebb keresni a megoldásokat, a magyar források nem a legjobbak. A fórumos kérdések sem a legjobbak, mert sokkal gyorsabban meg lehet találni a legtöbb problémára a választ, ha proaktívan keresel. Türelem és nyitottság nélkül garantált a kudarc, mint az élet legtöbb területén, bármiről is legyen szó.
-
jeni
félisten
válasz
robogos10 #421 üzenetére
nem mert:
én nekem nincs ilyen szerencsém
1. kör.demó ment és egy két lépést átléptem,lásd angolul ment a rendszer
2. kör. most úgy vagyok vele,hogy nem tud a rendszer fel állni feltehetőleg VGA driver hibára hivatkozva.
3. vagy törlöm és újra megpróbálom majd
vagy
hagyom most így hátha találok majd infót a hibára.tény,hogy tapasztalat, és ismeret nélkül bármilyen egyszerű is a Manjaro egy-két problémába beleesik valaki akarva akaratlanul.
-
Rimuru
veterán
válasz
robogos10 #421 üzenetére
Megertehi, kerdes hogy mennyire akarod (es van-e ra szukseged). Ha komolyak a szandekaid akkor igen, pl nincs dual bootban windows akkor nincs biztonsagi jatek, meg kell oldanod linux alatt a dolgokat (ezzel pedig tanulsz).
A legfontosabb dolog, ez nem windows, ne akard ugy kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest