Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem a debian sem zavarna (a terminal használata), de párom apukájának kellett egy felhasználóbarátabb cucc.

Nem tudom milyen régen használtál Debiant, de amit én használok másod disztróként pár éve, annál csak azért használok terminalt, mert jobban szeretem onnan frissíteni a rendszert, a telepítés is átláthatóbb, de ezt az egyik legfelhasználóbarátabb Linux Mint-nél is pont így csinálom. Egyszóval a Debiannál ugyanúgy el lehet felejteni a terminalt, mint a Manjarónál. Ez van.

Ennyire különbözik az akkor még legfelhasználóbarátabb disztró kinézete a terminalos Debiantól.
Itt egy Debianos hálózati idő beállító, nézd meg milyen pofásan néz ki Debianban a terminal.
A cikk viszont nem meglepő módon nagyon jó lett, csak gratulálni tudok hozzá Dave szakinak!

Most már csak kipróbálom előbb-utóbb, elég régen néztem a Manjaro-t desktopon, de akkor is tetszett és ez a csökkenő KDE étvágy is elég meggyőző kezd lenni, épp ma láttam egy Maui KDE-s írást is, ot is félgiga alatt volt az alaprendszer étvágya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Arc Raiders
- Gigabyte alaplap topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest