- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #712 üzenetére
Jó tudni. Régen olvastam, hogy dobják ők is a 64 bitet, meg az oldalon sem találtam a letöltések között, ezek szerint a Community Editionök között kell nézni. Akkor menjen az a kettő, amit a #157-ben linkeltél. Nagyon helyesen, mert nem fogunk itt többé Mentol Fahéjazni, akármennyire is tisztíccsalya fogakat a Cinmanó.
(#713) Skullwipe: annyi féle felület és megoldás van, hogy nem is fogsz egy csomó mindenről hallani, ha nem próbálod meg. Az Openbox, meg az IceWM szerintem az a két legminimalistább felület, amit még Windowsról jövő user is tud használni, mert rendes körítéssel nem annyira fapados, szépre meg lehet csinálni. Az LXDE is Openbox néhány lxtool mellékelésével (LXDM, lxpanel, lxmenu, lxterminal, lxtask, stb.). Vannak ezeknél is minimalistább felületek, de az hagyományos desktophoz szokott usereknek nettó használhatatlan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest