Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz a válaszokat! A kevésbé biztonságos terminal alatt azt értettem, hogy fogalmam sincs milyen oldalról szedtem a parancsot, amit bemásoltam oda. Szó szerint nem tudok a sorok között olvasni, emiatt kevésbé látom a dolog hátterét, mint amikor Win alatt leszedek egy exe fájlt a hivatalos oldalról és azt használom. Winen csak böngészőből használtam a Spotify-t, mivel valami hiba miatt brutálisan zabálta az erőforrásaimat az alkalmazás. Nem tudom biztosra, hogy van-e köze a két dolognak egymáshoz, de értsétek meg az én oldalamról: egy általam alig ismert rendszerre számomra fura módon felrakok egy alkalmazást, másnap reggelre pedig már nem férek hozzá az accountomhoz, de úgy, hogy semmilyen más fiókom (Netflix, Steam stb) nem kompromittálódott. Szerencsére egész gyorsan visszakaptam a kontrollt a fiókom felett, de ettől függetlenül inkább maradok egyelőre a böngészős megoldásnál, mivel az eddig is bevált. Viszont a gépről továbbra sem tudom eltávolítani a Spotify-t. Erre van valami Win szerű GUI alapú metódus?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest