Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz a válaszokat! A kevésbé biztonságos terminal alatt azt értettem, hogy fogalmam sincs milyen oldalról szedtem a parancsot, amit bemásoltam oda. Szó szerint nem tudok a sorok között olvasni, emiatt kevésbé látom a dolog hátterét, mint amikor Win alatt leszedek egy exe fájlt a hivatalos oldalról és azt használom. Winen csak böngészőből használtam a Spotify-t, mivel valami hiba miatt brutálisan zabálta az erőforrásaimat az alkalmazás. Nem tudom biztosra, hogy van-e köze a két dolognak egymáshoz, de értsétek meg az én oldalamról: egy általam alig ismert rendszerre számomra fura módon felrakok egy alkalmazást, másnap reggelre pedig már nem férek hozzá az accountomhoz, de úgy, hogy semmilyen más fiókom (Netflix, Steam stb) nem kompromittálódott. Szerencsére egész gyorsan visszakaptam a kontrollt a fiókom felett, de ettől függetlenül inkább maradok egyelőre a böngészős megoldásnál, mivel az eddig is bevált. Viszont a gépről továbbra sem tudom eltávolítani a Spotify-t. Erre van valami Win szerű GUI alapú metódus?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest