Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jeni

félisten

válasz Frawly #285 üzenetére

Ne haragudj!
    Neked gondod van (volt) azzal ha én most a Kapkodok Karcsi lévén és kipróbáltam valamit amiben nem vagyok otthon? Addig amíg a boltokban a Manjaro KDE nem lesz kapható vagy bármely Ubuntu változata CD-n,Pendrive-n és könyv formájában,addig ne is várj ilyen fajta tudást a többi felhasználótól akik még sosem próbálkoztak az Ububtu-Linux valamely formájával,mint ami tudásra tettél szert az idők folyamán,s amivel már rendelkezel ilyen téren! Úgy gondolom ez természetes dolog. Amúgy ha a hozzászólás(ok) és kérdés(ek) számodra irritáló akkor Légyszi ha annyira vágod,kened a dolgokat akkor csinálj egy összefoglalót,hogy az abszolút kezdők is elboldoguljanak vele.

Nem a kezdő,nem a rendszerrel ismerkedő felhasználó hibája ha a Windows-al ellentétben nincsenek előre telepített megoldások a Manjaro KDE telepítésnél.

Elhiheted nem lustaságból hagytam ki pár fontos beállításokat a telepítés vagyis a próba/demo verzió felrakása során.

Ha segíteni nem tudsz a topikban bármilyen fel tett kérdésre akkor ne kritizálj másokat. Ezzel csak elveszed a kedvüket-vissza irányítod az általad nem pártolt Windows-ra. Nem lennél jó marketingest ilyen téren.

Tőlem szabad kezet kaptál,a többiek előtt elsőként ezzel,hogy megbirkózz a hálátlan feladattal azzal a címmel? :R
    Én sose vállalkoznék rá mert tudom nem is tudnék egy ilyen telepítési összefoglalót megírni. Ha értenék hozzá akkor se vállalnám,mert tudom vannak nálam jobbak,gyakorlatosabbak.

Vagyis:
    "Hogyan telepítsünk Manjaro KDE-t"

A többit már tudod pontokba tenni.

Elnézésedet kérem azért,hogy lemertem írni a gondolataimat az írásoddal kapcsolatban. :R

Új hozzászólás Aktív témák