Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Ne haragudj!
Neked gondod van (volt) azzal ha én most a Kapkodok Karcsi lévén és kipróbáltam valamit amiben nem vagyok otthon? Addig amíg a boltokban a Manjaro KDE nem lesz kapható vagy bármely Ubuntu változata CD-n,Pendrive-n és könyv formájában,addig ne is várj ilyen fajta tudást a többi felhasználótól akik még sosem próbálkoztak az Ububtu-Linux valamely formájával,mint ami tudásra tettél szert az idők folyamán,s amivel már rendelkezel ilyen téren! Úgy gondolom ez természetes dolog. Amúgy ha a hozzászólás(ok) és kérdés(ek) számodra irritáló akkor Légyszi ha annyira vágod,kened a dolgokat akkor csinálj egy összefoglalót,hogy az abszolút kezdők is elboldoguljanak vele.Nem a kezdő,nem a rendszerrel ismerkedő felhasználó hibája ha a Windows-al ellentétben nincsenek előre telepített megoldások a Manjaro KDE telepítésnél.
Elhiheted nem lustaságból hagytam ki pár fontos beállításokat a telepítés vagyis a próba/demo verzió felrakása során.
Ha segíteni nem tudsz a topikban bármilyen fel tett kérdésre akkor ne kritizálj másokat. Ezzel csak elveszed a kedvüket-vissza irányítod az általad nem pártolt Windows-ra. Nem lennél jó marketingest ilyen téren.
Tőlem szabad kezet kaptál,a többiek előtt elsőként ezzel,hogy megbirkózz a hálátlan feladattal azzal a címmel?
Én sose vállalkoznék rá mert tudom nem is tudnék egy ilyen telepítési összefoglalót megírni. Ha értenék hozzá akkor se vállalnám,mert tudom vannak nálam jobbak,gyakorlatosabbak.Vagyis:
"Hogyan telepítsünk Manjaro KDE-t"A többit már tudod pontokba tenni.
Elnézésedet kérem azért,hogy lemertem írni a gondolataimat az írásoddal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest