Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
tatararpad #16 üzenetére
Az alternatív programokkal az a gond, hogy nem mindenkinek ténylegesen azok. Én pl. még egy HDS-re se találtam számomra megfelelőt. Aztán a különféle grafikus tesztprogramok, egyéb spéci programok, firmware-frissítéshez való cuccok stb., amik megint kellenének. A virtuális gép meg ugyanúgy foglalja a helyet, plusz erőforrás kell hozzá stb. Akkor már inkább feltelepítem a kívánt rendszert natívan. Na ezért is használok dual-boot megoldást és akkor legalább nem kell kompromisszumokat kötnöm.
Amúgy a cikkben említett Psensor hasznos kis eszköz, én is használom. Bár nem minden drive-ot szokott felismerni, főleg bizonyos USB-s háttértárakat nem.
-
válasz
tatararpad #25 üzenetére
az ismerősi körömben szinte senki nem tanult meg 20 év alatt rákattintani. sőt!
inkább felhívnak, hogy mit kell csinálni, ami fárasztó, de még mindig jobb, mint, hogy maguktól elkezdjenek letöltögetni minden szemetet az első feldobott linkről, mert akkor utána nekem kell megint rendbe rakni a gépüket.én személy szerint nagyon örülök neki, hogy van win mellett alternatíva. pont Dave írása miatt indultam neki kipróbálni az ubuntut.
-
tatararpad
őstag
válasz
tatararpad #25 üzenetére
A családban is fut egy linuxos gép, pont emiatt, a felhasználóját nem érdekli a rendszer, nem igényli a Windows-t, és nincs kompetenciája foglalkozni a rendszer nyűgjeivel, nekem meg nincs kedvem helyette. Úgyhogy Isten áldja az LTS kitalálóját
-
c4
őstag
válasz
tatararpad #25 üzenetére
Tapasztalataim szerint egy átlagember elég sok dolgot nem tud a pécéjén megoldani. Többek közt az operációs rendszerek telepítését sem. De én is csak megerősítettem a szerző véleményét, van élet a Windows-on túl is...
-
Dave™
nagyúr
válasz
tatararpad #16 üzenetére
A népeket kevésbé érdekli a hitvita, működjön amit eléraknak és kész, lásd Android.
Ezt előbb észre sem vettem. Na én pont emiatt használok Ubuntut, működik és kész. A Windows 10 meg nem, legalábbis nagyon nem úgy, hogy észrevétlenül a háttérben maradjon, ami egy operációs rendszer feladata kellene, hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő