Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
És 20 év Windows egyeduralom alatt senki nem tanult meg kétszer kattintani a vlcsetup.exe-n. Másrészt ez nem az oprendszer dolga. A Microsoft is integrálhat minden baromságot a rendszerbe, hogy telepítés után boldog legyen a pici user szíve. Csak őket ezért megbüntették, lásd N-es Windows esete. Ebben a bejegyzésben a szerző leírta hogy van Windows nélkül is élet. Maradjunk ennyiben.
-
Dave™
nagyúr
Én sem azt mondom hogy hibátlan a rendszer vagy a frissítéseknél ne fordulna elő néha hibaüzenet, mert de, de nem tolja erőszakosan az arcomba, nem akar magától újraindulni, nem terheli le a gépet, gyorsan és észrevétlenül lefut stb. A Windows Update korábban sem volt a kedvencem, a 10-ben valami végtelenül irritáló. Másik kedvencem a keresés, arról is sokat tudnék mesélni hogyan működik Ubi alatt, és hogyan (nem) Windows alatt
-
aytukabozs
addikt
a Zemberek nevében ezt kikérem magamnak
50-es kolleganőm már a családja több őskövölet laptopját átállította valamelyik lightosabb disztróra a segítségemmel, pont azért amit te mondtál.
Ezekre a dolgokra teljesen jó, játszani meg nyilván nem játszanak vele.Én valamikor 2-3 éve engedtem el a W kezét, ennek az írásnak a hatására.
(Szükséges rosszként dualboot formában megmaradt, néha kell a telefonokhoz) -
Dave™
nagyúr
A Windows 10 előtt én sem gondoltam rá, hogy mást is használhatnék, de az szerencsére elég nagy löketet adott a váltáshoz. Minél többen tudnak arról, hogy ez sem az ördögtől való, meg érteni sem kell hozzá, hanem elég csak használni annál többen tudnak elgondolkodni arról, hogy miért is szívatják magukat a Windows Update-tel, hogy az egyik kedvencemet megemlítsem.
tatararpad: nagyon sok játék van Linuxra is, amúgy meg ott a virtualizáció is. Ma már olyan hardverek vannak amiknek meg sem kottyan a virtualizált környezet. Ha ingyen lenne (a géphez járt) sem kellene, sőt, fordított esetben is inkább fizetnék az Ubuntuért.
-
tatararpad
őstag
Mert ha már egy olyan dolog van ami Windows only, akár játék, vagy más program, senki nem fog tökölni dualboottal, wine-nal, meg alternatíva kereséssel. És ha valaki vesz egy gépet jó eséllyel már Windows van rajta, ha nincs lewarezol egyet, neadjisten vesz. De ez már így van amióta világ a világ. És ezt minden trollkodás, vagy jobb/rosszabb rendszer kikiáltás nélkül írtam. A népeket kevésbé érdekli a hitvita, működjön amit eléraknak és kész, lásd Android.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 10
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest