- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Profi fotósból amúgy is elég kevés van, hobbi fotósnak meg szerintem többnyire azért elég lesz a Darkroom, Rawtherapee, GIMP. Minimális akarat kell hozzá, hogy megtanuld kezelni ezeket, és szerintem a többséget nem a szoftver fogja korlátozni, hanem a saját képességei. Biztosan vannak olyanok, akiknek tényleg semmi más nem jó, csak az Adobe, de ők vannak kevesebben.
lócitrom: a 10-et én is így látom, szerintem nagyon félrecsúszott, de mégis sokan elvannak vele, "jobb híján". Ha problémád van az Ubival van elég sok másik disztribúció, amiből tudsz válogatni. Ha nekem lennének biztosan mást használnék, de mivel kiválóan működik az eszközeimen, így számomra tökéletesen megfelel.
-
Syl
nagyúr
A nagyok sajnos soha nem fogják támogatni a platformot. (Hacsak meg nem ugrik a linux piaci részesedése)
Ahogy a #27-ben leírtam, tisztában vagyok a helyzettel, hiszen nagyon is érint. Csak az ellen bátorkodtam felszólalni, hogy ne tegyünk már úgy, mintha az átlag ember éjjel-nappal profi fotós/videós eszközöket használna.
Ismerek olyat, aki alkalmanként fotózik és a képei kezeléséhez Photoshopot használ. Mert az kell.Ingyenes alternatíva nem jó. Igaz, mivel a PS varezolt, tulajdonképpen ingyenes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Quadro FX 570 eladó
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest