- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Profi fotósból amúgy is elég kevés van, hobbi fotósnak meg szerintem többnyire azért elég lesz a Darkroom, Rawtherapee, GIMP. Minimális akarat kell hozzá, hogy megtanuld kezelni ezeket, és szerintem a többséget nem a szoftver fogja korlátozni, hanem a saját képességei. Biztosan vannak olyanok, akiknek tényleg semmi más nem jó, csak az Adobe, de ők vannak kevesebben.
lócitrom: a 10-et én is így látom, szerintem nagyon félrecsúszott, de mégis sokan elvannak vele, "jobb híján". Ha problémád van az Ubival van elég sok másik disztribúció, amiből tudsz válogatni. Ha nekem lennének biztosan mást használnék, de mivel kiválóan működik az eszközeimen, így számomra tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest