Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• buvartacsko

addikt

válasz Dave™ #219 üzenetére

-jó, akkor kapcsold ki. Home esetében nem tudod, Pro-nál csak group policiy-val. Vagy bíráld felül az általa preferált drivereket, vagy szelektálj a hasznos és nem hasznos frissítések között (reklám, adware mint a get office stb.)

szerintem összeségében nem sikerült megértened a mondanivalómat. és szerintem ilyeneket ne egy Debian alapú linux distro mögül írj, ahol egy apt-get egyrandom5kb-osapp berántja a fél univerzumot függőségnek. :D gentoon ott vannak a use flagek, na ott lehet szelektálni rendesen.

nekem semmi bajom a linuxal, csak akik elkezdik használni (aminek örülök) hajlamosak torzultan látni a világot, főleg a wines világot. macbookon (2014 air) használok windows 10-et, mindent belőttem magamnak úgy ahogy jó legyen, nincsenek driver gondok, nem fagy, nem instabil, nem érzem hogy folyamatosan darálja a gépet, gyorsan bootol, gyorsan áll le, nem látok reklámokat ...a linuxal is ugyanilyen jól eltudtam lenni, mert ott is úgy állítottam be mindent hogy nekem jó legyen. ezeknek a hitvitáknak nem látom értelmét.

Új hozzászólás Aktív témák