- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Úgy van :-) persze van valami dugdosós hókuszpókusz voicemail ,dac ki be , közben füles dugdosás stb de nem próbáltam ki .. Mondjuk nem értem az LG t miért nem lehetett egy szoftveres High , Low kapcsolót belerakni mint pl a Fiio esetén ..Sok HiFi őrült szerint nem szabad EQ t használni ..szerintem ez túlzás .. A Fiio ban (többek közt ) ez sem tetszett vacak EQ volt ..Had én döntsem el ,hogy ha Jazzt hallgatok mennyi basszust teszek rá ,.. Vs. Ételek és a fűszerezés ..:-)ráadásul a fellelhető lossless anyagok sem egyformák ..a DSD k sem , a Flac ról nem is beszélve ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest