Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8497 üzenetére
Igen erre gondoltam én is tehát akkor a nyitásnál is vissza kell tenni a V20B vagy a V20C-t és utána a V20H mehet fel.
(#8495) Long Man
Engem nem zavar, hogy mi van ott, ha más nem akkor elolvassa a Téma összefoglalót. Mi van a Girosensor helyett?
-
Long Man
tag
válasz
Blue Eagle #8493 üzenetére
Szia !
Hacsak az nem, hogy nincs benne giroszenzor
(nincs benne) -
bubus66
nagyúr
válasz
Long Man #8491 üzenetére
(#8491) Long Man
És ki javíts aki azt amit írtál? Szerintem itt kellene meg kérned valakit vagy a cikk szerzőjét ah téged zavar
(#8490) Milestone2
Nem tudom,ht, hogy neked van igazad, anno nekem ment a V20H-n is vagy talán azért mert én már a V20C kinyitottam a bootloadert. Kinyitottam az egyik ismerősönek a v20H-án is, igaz fél napba tellett.
-
Long Man
tag
Újra elolvastam a telefonról szóló cikket, tesztet (jobbra fenn)
[LG Optimus L9 - nagyravágyóknak] .Bár már nem újdonság az L9 és lassan senki nem olvassa, de úgy érzem találtam benne néhány olyat, amit érdemes lenne javítani.
I. A kép nem egy L7-et ábrázol L9 felirattal a közepén?
II. "Szabadon felhasználható belső tárhely : 4 GB"
III. "Egyebek : ... giroszenzor ..."
Talán ezek így nem teljesen igazak
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #8488 üzenetére
Hát jól lelakatolódót, hogy nem akar kinyílni, azt hittem hogy a Tiemwieweren keresztül is kitudom nyitni nem sikerült.
Majd jövő héten megoldom. Meg talán választ is kapok a melegedésre.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8486 üzenetére
Megsüllyedtem a bootloader nyitással.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Tejberizs76 #8485 üzenetére
Szerintem az official, meg a Nightly 10.2 is kevesebbet fogyaszt mint a gyári ROM-ok.
Én ezt szoktam ráküldeni, de ettől sem fogyaszt kevesebbet, csak OC lesz.
A fogyasztást a beállításokkal tudod jócskán csökkenteni:
Governor + I/O scheduler + esetleg olyan progi, ami kikapcsolt képernyőnél minimálisra viszi a processzor órajelét.
-
Tejberizs76
tag
Hi! CM 10.2-re milyen kernelt érdemes tenni, hogy ne merüljön annyira?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8483 üzenetére
A V20B-jé meg van köszönöm szépen a segítségedet.
-
Milestone2
nagyúr
Bubus, találtam egy V20B-t is, kell a boot.img vagy már nem...?
-
odipapa
senior tag
válasz
Blue Eagle #8480 üzenetére
Teljesen igazad van, de néha nem tudom megállni hogy ne csapkodjam le az ilyen magas labdákat.
Ígérem, mostantól jó leszek. -
Blue Eagle
őstag
Tudom nem sok közöm van hozzá, de redukáljuk : már ezt a fórumot tisztán szakmai alapokra. Köszönöm a magam nevében is!
-
odipapa
senior tag
válasz
BOBAKILL #8470 üzenetére
".....Többet tényleg nem írok, mert még ide csődül az összes primitív fórumbetyár.
.....Nem fogom olvasni az l9 topikját, már totál nem érdekel ki mit ír róla.
.....Én ezennel hivatalosan is befejeztem az irkálást e témában, elment a kedvem már ettől. Akinek jó a teló az örüljön neki és ennyi."Könyörgöm, csak még egy utolsó hozzászólást!
-
bubus66
nagyúr
válasz
IcePrincess #8475 üzenetére
Nagyon szívesen Elfogadtam a regisztrácíód
-
IcePrincess
csendes tag
bubus66
Köszönöm, hogy a teamwiwwren keresztül segítettél megcsinálni a telefonom -
Milestone2
nagyúr
prannk
Nem MINDEN hsz-a fikázás!
Sokunknak segített már!
Én is összevesztem már vele többször.
Ilyen a stílusa.
De kiátkozni nincs jogod.
Akinek nem tetszik, ne olvassa a hsz-ait.
Ennyi.
Ilyen hosszan veszekedni kár!
----
bubus66
Köszi. Én nem mertem neki segíteni, mert egyszer csináltam életemben, Te meg nap-mint-nap...
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #8471 üzenetére
Minden hsz-e a szarozásra megy. Ilyen minek ide?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8471 üzenetére
Holnap délelőtt megcsinálom az usrnek a bootloader nyitást akit küldtél.
-
BOBAKILL
őstag
Na ez egy igazán értelmes hozzászólás volt. Ez csak téged minősít. Szánalmas vagy és primitív!! Mi közöd ahhoz hogy én mit írok és hol? Emberi módon teszem ezt és senkit nem sértegetek. Az hogy téged mélyen érint hogy leszóltam a telefonod, akkor menj pszichológushoz.
Talán vegyél vissza ebből a stílusból, és vedd ki a kapát a szádból mert kilóg! Remélem érted...
Többet tényleg nem írok, mert még ide csődül az összes primitív fórumbetyár. -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8465 üzenetére
Köszönöm
bocs elfelejtettem, hogy nincsenek meg már a stock ROM-jaid, CM fan.
Ezt most nem értem, azzal a programmal (szbox) telepítve a V20H amit a szervizesek használnak semmi jele a fórosodásnak, a sima kdz, vagy gyári updaternél meg fórosodik. Sőt úgy is forrósodik ha USB-ről van töltve. A V20H.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #8456 üzenetére
Hát én most nemrég keltem...
Jó sokat írtatok...
Fele veszekedés...felesleges....
V20C-ből boot: LINK
V20D-ből boot: LINK
bár ahogy nézem találtál már, nekem meg fel kellett túrnom az összes külső winchesteremet, mert mint mondtam, én leszámoltam a gyári ROM-okkal...de nagy nehezen még találtam kettőt...
-
vtibcsi
csendes tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
BOBAKILL #8458 üzenetére
(#8458) BOBAKILL
Köszi meg szoktam már.ál.
CCsak az a baj, hogy 2-3 user merte meg csinálni, hogy kinyitja a bootloadert, és nem törődött a Garcíával, azért csinálta gondolom én, hogy tudjon segíteni másnak is. Most pl. azon vagyok, ha Milestone2 kolléga küld egy boot.img akkor megnézem, hogy nem-e kernel gond a forrósódás.
Igen vannak, akik olvasgatnak, vannak, akik meg a telefont mokolják csak ajánlani tudom az ininetes oldalon a Custom rom-os részét amit Milestone2 kolléga csinál L9killer néven, ez úton is köszönetet mondok neki az áldozatkész munkájáért.
-
BOBAKILL
őstag
Talán értelmes hozzászólással kellene hozzájárulnod a fórumban valami témához. Míg te csak olvasgattál, más foglalkozott a teloval, segített másnak is, megírtuk a hibákat. Bubus és milestone2 profi minden téren a telefonnal kapcsolatban. Azért hogy másnak ne legyen gondja. Ha mást akarsz leoltani akkor írj neki privátot.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8446 üzenetére
(#8446) Milestone2
Vagy ha esetleg a V20B vagy V20C CWM-es (backup) mentése meg lenne, abból át tudnád nekem küldeni a boot.img-t?
Mert amit valaki itt linkelt 3.031 kerenelt az istenért nem tudom szóra bírni.
-
kzrb
csendes tag
válasz
bubus66 #8452 üzenetére
Sziasztok!
Csatlakoznék az előzzem szólókhoz.
Én is régóta csendes szemlélődő vagyok a fórumban, de most már hozzá kell szóljak egyesek stílusa miatt. Gondolok itt elsősorban Bubus66-ra. Komolyan elveszed az ember kedvét mindentől.
Téged valaki fizet, hogy itt rontsd a telefon hírnevét?
Nekem sem volt még soha semmi bajom vele. (kb. fél év alatt) Nem értelek, miért jársz ide fikázni, főleg azért nem, mert már elvileg nincs is ilyen telefonod.
A stílusod amúgy is minősíthetetlen, a helyesírásod meg szégyen. .... és ha valaki megjegyzi, még fölényeskedsz...
Javaslom az általános iskola ismételt elvégzését, valamint büntetésként írd le 500-szor, hogy pizzasütő!! -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8446 üzenetére
Milestone2 van külön csak kerenel (boot.img) mert valamit ki akarunk próbálni, a melegedéssel kapcsolatban. Nem ICS, ha nem JB. Mert mintha te említettél, volna csak külön kernelt. Ennek
[ROM ZiP FLasH][4.1.2][V20E] DraguROM 3.0 [P760 (UB) Stock kernelje van? Mert meg kellene próbálni, hogy nem-e onnan indul ki a melegedés.(#8453) karoly70
Fordítsd le. Különben nem szerb.
-
bubus66
nagyúr
válasz
BOBAKILL #8450 üzenetére
Köszönöm.
(#8450) BOBAKILL
Azt hiszem, hogy töröltettem a általam készített Téma összefoglalót. Vagy legalább is magamat mert még a végen az is szemet szúr egy két usernek.
(#8446) Milestone2
Csak ki kell másolni és beilleszteni a Logoutodba, úgy ahogy át küldtem, minden ugyan úgy lesz mint az enyémben, azért jó így mert meg maradnak a kiemelések a linkek stb.
-
BOBAKILL
őstag
Nem véletlenül osztjuk az L9et. Ennyiért kapsz jobbat, ami hibátlan. Ez nem annak szól akié jó, hanem aki ilyet venne. Ez nem fikázás, csak tény közlés. Bárki kifoghat egy rossz szériát, és fél évig szervizeltetheti. Már ha csinálnak egyáltalán valamit. Megéri?
Mindegyik telonak van kis baja, de az L9nek ez nem kicsi!
bubus meg olyan amilyen, mindig segít a telefonnal bárkinek. Csúnyán ír, de legalább egyedi a stílusa.
Aki meg megsértődik mert leszoltam az l9et, annak sorry. Fusson egy kört a ház körül, utána írjon sértődött választ. -
BOBAKILL
őstag
válasz
H.Bencike #8448 üzenetére
Nézz meg egy SXP kijelzőt, az nem ips mégis nagyon szép színekkel operál. De tény hogy az lg kijelzőben jó nagyon, ha már másban gyengébb.
Pont navira tökéletes lenne! az L9, mivel nagy és szép kijelzője van. De ahogy egy nagyon okos ember kifejtette, nem okostelefonnal kell navigálni... -
H.Bencike
aktív tag
Kipróbáltam egy Samsung Galaxy S Advanced-et, hogy annak a kijelzője milyen.... Olyan mintha tiszta algás lenne, ilyen zöldes színe van szabályosan a hányinger kerülget tőle. IPS alá nem szabad adni....
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8441 üzenetére
Átküldtem csak így ahogy van ki másolod és el mented a Logout blogodban.
-
vtibcsi
csendes tag
válasz
Milestone2 #8438 üzenetére
Nem vettem komolyan, megszoktam.
Bubus ilyen, hol elmegy és visszajön és néha megsértődik.De tőled nem ezt vártam a hozzászolásaid és a tudásod alapján.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8441 üzenetére
Oké köszi talán az Október 40-t megvárom, az még jó is lenne, a május az már későn van.
a Téma összefoglalóhoz én sem férek hozzá csak a moderátorok tudják módosítani átküldöm a Logutumból.
Programkóddal küldöm privát üzenetben.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8427 üzenetére
Milestone2
A legújabb Toolkit van a Téma összefoglalóban?
Inkább várd meg az L9 III-at úgy tervezik ott már a bekapcsoláshoz is BL nyitás kell majd
Oké és azt mikor adják ki?
-
Hysterycs
tag
Üdv mindenkinek!
Hosszú idő óta figyelemmel kísértem a fórumot, 4 hónapja rendelkezem egy ilyen telefonnal.Nekem sincs pl. az ég világon semmi baja, nem melegszik és hibátlanul navigál (kb. naponta). Biztos szerencsés példányt fogtam ki. A telefon nem tökéletes, többen is rávilágítanak a hibákra, ezért mindenkinek köszönet.
Ami már eszméletlenül zavaró számomra a fórum olvasása közben, az bubus fórumtárs fogalmazó képessége, helyesírása, illetve ezek hiánya. Elismerem, hogy szakmailag nagyon ott van/vagy, de könyörgöm néha olvass el egy-egy nyelvtankönyvet vagy nézd át a helyesírási szabályokat, illetve ne tedd bele az összes létező kommentedbe, hogy pizza sütő! Kérlek!
A stílusod, és ahogy egyes emberekkel beszélsz, eléggé felháborító, de biztosan úgy gondolod, hogy a hatalmas technikai tudásod felhatalmaz erre. HÁT NEM!Minden jót!
-
bubus66
nagyúr
válasz
vtibcsi #8432 üzenetére
Öreg igen sajnos az enyémet csináltam 3 hétig az ismerőseim, Ő neki 4 hétig tartót még meg csinált ( most örülsz ugye) a frissítés pedig amit csinálok Szboxal, mert csak a 3 hetet ezzel lehet ki küszöbölni, történik pedig az SGSA, SX-k mellette tették le a voksukat ha érdekel olcsó pénzért van L9 meg lehet venni. Tartalék telefonnak meg veheted. Szerintem 40 meg egy pizzáért oda adják darabját. Jó vétel lenne. Sajnos engem nem érdekel.
Te kis naiv el is hitted, hogy meg várom az L9II ha maradnék az LG-nél akkor max az F szériából próbálnám ki valamelyiket. De nem úgy hogy megveszem
Mitől bíznék az L9II-ben ha olvastad volna akkor azt is ki veséztük múltkor.
(#8433) BOBAKILL
Na igen a kijelző közötti különbség napsütésben hát az SXP-T stb biztos, hogy szuper az Samsugoké is, a automatikus fényérőszabályzó, azért teszi a dolgát. Úgy látszik az L9-ből kifelejtettek az LG mérnöke vagy azt hitték mindenki csak sötétben meg borus időben használja, biztos nagy munka lett volna bele tenni.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
bubus66 #8431 üzenetére
bubus66!
Az L9 elment 55-ért, a P-t 50-ért vettem.
Ha engem kérdezel akkor még egy gyengébbre is elcseréltem volna ami jól működik... De nagyon jól jártam, a kijelzője a P-nek napfényben is frankó nagyon, nem marad el az IPS-től semmiben! És még élesebb is a pixelsűrüség miatt. Igényesebb és sokkal jobb telefon mint az L9.
Szóval még ha drágább is, akkor is jobban megéri a P, a napon nem olvad rá az ember kezére az akksifedél. -
vtibcsi
csendes tag
odipapa!
Kár vitáznod Bubussal, nem tudod meggyőzni, mióta magjelent az l9 folyamatosan szidja valamiért. Hol a frissités, root vagy melegdés/pizzasütő/, ennek ellénére még bizik az l9II-ben.
azt viszont nem értem ha 3 hétig tart egy frissités nála, miért csinálja az ismerőseinek, nekik három hétig nincs telójuk vagy kölcsönadja szupi SGSA-at addig. A többségnek azért általában 1/2 óra alatt végigmegy a gyári frissitő. -
bubus66
nagyúr
válasz
odipapa #8430 üzenetére
Mit hoz a számodra az L9? Ami le van írva a specifikációban. te csak az alapján ítélj meg egy telefont én más alapján fogom, és az árához képest így utólag kettő L9 után merem állítani hogy nem éri meg az árát. Sőt meg merem kockáztatni hogy ha a LG Optimus Black-et tovább fejlesztik az L9 elbújhatott volna mellette.
Már,hogy ne lenne köze hozzá, mert talán volt egy ZTE Blade-d a maga korában egy kiváló telefon volt. Persze ha ahhoz hasonlítom az L9 akkor mérföldkővel jobb az L9. De mondjuk vele egy súly csoportba lévőkkel már elégé alul marad sajnos. Neked jó véleményed van róla nekem meg nem és vagyunk még egy páran így. Van szervizes barátom aki az LG-nél dolgozott, (zik) és ilyen véleményem van a róla, sőt egy részét Ő is osztja, viszont a melegedést Ő sem tudta meg mondani mi lehet, talán jövő hónapban elő áll egy megoldással.
Neked ennyi egyszerű, nekem meg nem hozta amit egy közép kategóriás telefontól elvárnék.
(#8418) BOBAKILL
Meg érte a SXP a 20000 Ft különbséget?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8427 üzenetére
Melyik Superuser van fent neked a a sárga háromszög a kettős keresztel? Tedd fel a Superuser Pro az inineten meg van, ott tudsz kiválasztani ikonokat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
zAPAtyin #8426 üzenetére
Samsung Galaxy S Advance Sony Xperia M
Ezek mérfölddel jobbak mint az L9 volt hozzájuk szerencsém ki próbálni. AZ SXM pl ma próbáltam. Ugye és árérték arányban is ott vannak. Csak nem játszanak sütőt,meg 5-10 perc egy ROM frissítés ( nem kell három hét) mint az L9-nek és lehet, hogy akkor is szerviz lett a vége. Nem kell bootlodert nyitnia SGSA-nál a ROOT CWM-hez, stb stb.. . Tökéltessen működik a GPS nem kell fél nap hogy holdat találjon, és nem dobálja el a holdakat.
SGSA ha valami gond van és szervizbe kell vinni 5 perc alatt vissza lehet állítani és nem kell parázni azon mint az L9-nél, hogy lesz-e piros vonal átlóban a garancia jegyenMilestone2
megvárom az L9II aztán beruházok rá, max ha nem lesz jó ki dobom az ablakon.
-
Milestone2
nagyúr
-
zAPAtyin
tag
válasz
bubus66 #8423 üzenetére
kb. ezekre gondoltam:
LG Optimus L9
Samsung Galaxy S3 Mini
Samsung Galaxy S Advance
Sony Xperia M
HTC Desire 500vagy, Opel Astra, Renault Mégane, Toyota Prius, Vw Golf VI
Ebből is az látszik kinek a pap, kinek a papné.
Ne beszéljünk le/rá senkit se, mindenki döntse el mit választ! -
bubus66
nagyúr
válasz
odipapa #8424 üzenetére
Az hogy melegszik az csak egy dolog, az baj, hogy sütőt játszik. lehet, hogy hogy itt csak egy ketten vagyunk de nekem mind a 4 ismerősömé pizza sütővé alakult, úgy hogy mennek a piacra. Nem is akarlak meggyőzni mert meg ítélésem szerint ezt talán az első komolyabb okos telefonod.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
zAPAtyin #8421 üzenetére
Szerintem meg 20 000 az nem egy nagy összeg amivel drágább a SXP, viszont annyival jobb is Ha Az SGSA viszont olcsóbb de mérföldekkel jobb az L9-nél. Te mihez hasonlítod az L9-et? Mert akkor mondjál valamit ha van viszonyítási alapod, nekem jó pár telefon meg fordult e kezeim között. Tehát tudok mihez viszonyitani
(#8415) odipapa
Szerintem meg aki nem suttog az tett is le az asztalra valamit, én legalább is így gondolom.
-
bubus66
nagyúr
válasz
BOBAKILL #8412 üzenetére
(#8412) BOBAKILL
Erről jut eszembe, bubus66!
Szalonnát tudtunk volna rajta pirítani! Ha nem sülne meg időben, a GPS-t is bekapcsolod és kész is.Igen meg a pizza is meg sült volna mellette még, zsebben nem lehetett hordani, még tokon keresztül is égetett.
Hát azért sajnos, hogy volt szerncsém most este a SXP és az L9-et össze hasonlitani, nem akaorom nagyon lenézni az L9 de az igazság, hogy a P sokkal vagy is mérföld kövekkel jobb mint az L9.
bucsupeti az ismerősőmnek még 10 órát sem bírki. kb ugyan azt használja.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
odipapa #8417 üzenetére
Igen lesz is, de nem a témához. Úgyhogy ne reménykedj.
Baromi nehéz volt megérteni a "költői" megfogalmazásodat. Most biztos nagyon elmésnek gondolod magad, gratulálok.
Ne reagáljál erre, ne erőltesd meg magad!Nem fogom olvasni az l9 topikját, már totál nem érdekel ki mit ír róla.
-
odipapa
senior tag
válasz
BOBAKILL #8416 üzenetére
....Ez nem arról szól hogy 5ember rosszat ír, 4 meg jót a telefonról és akkor jajj most merre billen a mérleg...
Hát szerintem meg pont erről szól, de ezt már leírtam, te meg elvileg meg is értetted a "költői" költői fogalmazásomat.
Na mindegy
Azért még remélem lesz egy utolsó hozzászólásod a témához. -
BOBAKILL
őstag
válasz
odipapa #8415 üzenetére
Ha nem így "költőien" fogalmazol akkor is megértem.
Mindenki elmondta a véleményét már, ez így van rendjén. Ez ezért fórum. Vannak suttogók ahogy te nevezted és nagyhangú emberkék. Én elfogadom mindenki véleményét, de ha én hibáról írok és még pár ember rajtam kívül ugyan erről, akkor az már meggondolandó dolog! Sose mondtam hogy "szar" a telefon, csak nekem és párnak még "hibás" volt. ENNYI.
Ez nem arról szól hogy 5ember rosszat ír, 4 meg jót a telefonról és akkor jajj most merre billen a mérleg...
Hallgasd a suttogásokat jobban, hátha megérted.Én ezennel hivatalosan is befejeztem az irkálást e témában, elment a kedvem már ettől. Akinek jó a teló az örüljön neki és ennyi.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Milestone2 #8413 üzenetére
Tudjuk. Kegyetlen egy tuning-mester vagy!
Én egy L3-al babrálok így, azt nem "sajnálom" erre a célra. -
BOBAKILL
őstag
válasz
bucsupeti #8411 üzenetére
Kár a gőzért, nem tudod meggyőzni...
Szerintem azt hiszi hogy mi ultra-durva módon használtuk a telefont, szét tuningoltuk stb.. Pedig nem...
csupán a okostelefon-funkcióit használtuk úgy mint bármely emberi (vagy embertelen) lény.
A GPS-es okosság meg abszolút nem állja meg a helyét, mert más telefonon meg hibátlanul üzemel. Ennyi.
Ha ez így lenne akkor minden célra (telefon, kmaera, gps, ebook) vennék külön gépet fél misiért, de inkább egyetlen okostelefonban megoldom...Erről jut eszembe, bubus66!
Szalonnát tudtunk volna rajta pirítani! Ha nem sülne meg időben, a GPS-t is bekapcsolod és kész is. -
bucsupeti
senior tag
válasz
zAPAtyin #8387 üzenetére
ha 8-10 órát folyamatosan emaileznék akkor minde rendben lenne, de nem erről van szó természetesen. 8-10 órát bírja úgy hogy csupán beépített dolgoksg használok. gmail, céges email, telefon, gmaps, rss, naptár, 3g, wifi, autós bt kihangosító. természetesen nem non-stop nyomom, de eddig a galaxy s, s2, ill s adv, simán bírta ezt a használatot kb másfél napig. az L9 kifekszik délutánra. ja és nem vagyok hajlandó lemondani a kényelemről, azaz nem akarom ki-be kapcsolgatni a rádiókat.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
bubus66 #8408 üzenetére
Igen, a Black egy unikum volt szerintem, megfelelő sw támogatással verhetetlen lett volna. (meg azért 1gb ram is elfért volna benne...mondjuk kihozhattak volna egy Black II-t ha már mindenből kettőt hoznak már..)
Bár ez a ' ha a róka nem szart volna nyulat fogott volna' esete. -
BOBAKILL
őstag
válasz
bubus66 #8393 üzenetére
Hihetetlen hogy nem fogják az adást... de mindegy, én feladom.
Frankó nagyon az SXP, szép kijelzője van. Gyorsabbnak is tűnik, és ami a legfontosabb hogy nem forrósodik.
Geotagging-et nem próbáltam még, de majd nemsokára bejáratom rendesen. Sokkal szebb képeket lő mint az Lg.Tömören ennyi. Ja és van értesítő led is, továbbá fémbű van.
Egyetlen negatívum van, az az sms írás. Kicsit nehezebb mint az Lg-n gépelni, de ez kisebb is jóval.
Kicsit az Lg Black-re emlékeztet, kb az a kategória,vagy kicsit jobb is. -
Gzolo
senior tag
válasz
Milestone2 #8404 üzenetére
Milestone, szívesen olvasnék a romokkal való tapasztalataidról, de a korábban linkelt oldalon regisztrációt kér,rögtön a beléptetőoldalra megy.
-
aholy
tag
gondoltam mégegyszer nekiugrok a frissítésnek, hátha nátha. (beragadt s/w upgradebe még tegnap.
rányomtam, a gyári frissítővel, mire visszanéztem a programra, már 99%nál járt, és hiba nélkül lefutott végül, úgyhogy életre kelt a telefonom
egyelőre boldogság van, aztán majd meglássuk mi alakul
v20h került fel, a boot loader check nekem is leáll, ennél a szoftvernél, a v20bnél még működött.
-
mnó77
tag
válasz
Blue Eagle #8395 üzenetére
Nem a program a rossz,hanem az általa használt térkép!A legtöbb program általában Navteq térképeket használ aminek sajnos van olyan hülye szokása,hogy a nem főbb utak(három számjegyű)némelyikét földútként ismeri és rá is tervez,ill.fordítva de ez ugyanúgy jellemző az itt warezként számon tartott programnál is de ott több térképgyártó termékeit is lehet használni.(Teleatlas,Topmap)
De ami a lényeg.Nálam gyakorlatilag minden programmal azt csinálta az L9 navija,hogy vagy előttem járt kilométerekkel,úgymond ment a saját feje után,vagy több utcával arrébb pozicionált be és dobálta a jelet folyamatosan.Ezt már többször leírtam.És most jön a T-Mobil meg a szerviz.Bevittem a fent említett hibával a T-be.3 hét után visszakaptam szoftver frissítéssel ami abból állt,hogy egyel korábbi verziót tettek fel mint ami rajta volt!Próbálgattam a hiba ugyan úgy megvolt.Visszavittem,mondtam a hölgynek,hogy a GPS vevő dobálja a jelet és nagyon pontatlan.Átvette,papírt megírta üzletből kifelé menet átolvastam a hiba leírást:"GPRS ledobál,nem működik megfelelően".Viszaléptem,közlöm vele,hogy itt nem a GPRS-ről van szó,erre ő tollal lehúzta az R betűt!Megint 3 hét mire visszakaptam a jegyzőkönyvvel együtt,hogy a telefon tökéletesen működik.Otthon kezembe került a hibafelvételi jegyzőkönyv ami a szervízből visszajött,benne a hiba leírása:"GPRS ledobál...."Itt már nem volt áthúzva az R betű!No Comment!Nem is azzal a hibával vizsgálták a telefont az idióta eladó miatt ami valóban fennállt.Természetesen utána sem volt jó.Tele lett a tö..m eladtam és vettem egy független Sony SXS-t.
Elnézést ha "bő lére eresztettem"a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest