Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #10216 üzenetére
Aham. Kössz! Nos, a jelenlegi V20h-m csak úgy bírja 24 óránál tovább, ha a wifi és az adatforgalom ki van kapcsolva amikor nem kell. Ja, és sokat nincs nyektetve.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #10174 üzenetére
Bocsánat! Félreérthető voltam. Ezek a töltők amit a telefonunkhoz kapunk, egyszerű, sima tápegységek. Igazából nem is a klasszikus értelembe vett akku töltők, mint pl. autó akkutöltő, hiszen azok jobb esetben automatikusan végzik a töltést vagy szabályozható a töltőáramuk, stb.
A mi esetünkben a telefon és laptop "töltő adapter" semmi mást nem tud csak szűrt, stabil egyenfeszültséget adni, a megfelelő terhelés mellett, túláram védelemmel ellátva.
A töltést szabályzó automatika a telefon készülékben van, ill laptopok esetében magában az akkuban.Ennyi, ilyen pofon egyszerű az egész, csak néhányan misztikáznak.
Laptopról, PC-ről is megoldható a töltés, csak ugyebár az lassabb. Ez azért van, mert az USB2 kimenet max 500 mA-t tud szolgáltatni. Nem arra van kitalálva, hogy merülőforralót vagy villrezsót dugjunk rá.
A nagyobb trhelésre ott van az USB3 port. Ez esetleg tudja a nagyobb ampert, feltéve ha az eszköz támogatja, ill erre megfelelő kábelt használunk, amit a periféria felismer. -
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #10163 üzenetére
Ez végül is nem az én módszerem hanem az LG-jé. Ha a teló bekapcsoláskor eljut az LG logoig, akkor nagy gond nincs, az LGMobile Support Tool megoldja.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #10161 üzenetére
Na, ezzel a kérdéssel szerintem megfogtad, mert bizony nagy a gyanúm nekem is, hogy zárt a bootloadere! Vagy nem típus megfelelő recovery ment fel ha netán mégis nyitva lenne.
-
Blue Eagle
őstag
Végülis többszöri próbálkozásra elérte a 100%-ot. A telót kikapcsolva felment. Hard reset sem kellett. Feltettem a Playről egy BatteryCalibration nev alkalmazást, hogy ez mit is csinál pontosan azt nem tudom, de a leírást követve használtam miután az akksi 100% lett.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #10068 üzenetére
...és (#10069) bubus66 Köszi a válaszotokat!
Sajnos nincs módom másik akksira próbálni!
A Hard resetet +próbálom! -
Blue Eagle
őstag
Szevasztok!
Valami kórság elérte a telómat. 78%-nál jobban nem töltődik fel az akksi. Nem képes felmenni 100%-ra!
Mi a bánat lehet vele? -
Blue Eagle
őstag
válasz
Pittyolo #10016 üzenetére
Ilyennel nem találkoztam. Igaz, ötnél több alkalmazás nem nagyon van a gyáriakon kívül. Szóval ha beteszed az SD kártyát, akkor kezdődik a gebasz? Nem lehet, hogy valamelyik alkalmazásod csinálja ezt az anomáliát? Más nem jut eszembe sajnos!
A rootolással kapcsolatban én többet elmondani nem tudok, mint amit olvastál. V10a-V20h -ig tudok rootolni jelenleg. Tégyleg, nem tudja valaki mivel lehet h felett? -
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #10008 üzenetére
Itt a V20h kdz
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #10007 üzenetére
Milyen kdz-vel akarod frissíteni !? Elmondtam már, hogy az LGMobile Support Tool-val kell ezt neked elvégezni!
Vagy itt a Bubus oldalán megtalálsz mindent, legfőképp a FlashTool.1.0.54 (UpTestEX), amivel offline lehet WIN8 alol is kdz-t felrántani.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Pittyolo #10001 üzenetére
Használtan vetted? Nézd meg a Beállítások -> Tárolás.
Itt látható, hogy milyen fajta állomány mennyit foglal. Ezután nincs más dolgod, Fájlkezelőben -> sdcard0 -át átnyálazni. Minden mappát egyesével meg tudod nézni a Részleteit (hosszú tap), azaz melyiknek mekkora a mérete.(Ha használtan vetted, akkor én mindenképp egy full törléssel (Gyári adatok visszaállítása - Beállítások -> Biztonsági mentés és visszaállítás) kezdtem volna.)
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9998 üzenetére
4.2.2? Hiszen ez már haladás a gyári 4.1.2-höz képest! hö-hö
-
Blue Eagle
őstag
válasz
droidforever #9993 üzenetére
A jót könnyű megszokni...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
bubus66 #9985 üzenetére
...avagy a puding próbája az evés...
roland9408
Valakinek be kéne vállalni a próbát. Ha kíváncsi természet vagy, akkor lehet, hogy te leszel az.
Laybee
Nem hinném, hogy kimondottan a V20h lenne a ludas. Bár ki tudja, minden előfordulhat csak az ember valaga nem.
Nem is láttam, hallottam még ilyet... -
Blue Eagle
őstag
Teljesen normális dolog, hogy az akkumulátorokra ráírt névleges feszültség helyett, ettől eltérő értéket lehet mérni. Ez nagyban függ az akku állapotától. Feltöltött vagy kisütött, esetleg pont töltés alatt van vagy éppen lemerítés alatt.
Egyébiránt fontos megemlítenem, hogy egy akku vagy elem feszültségének a mérését terhelve végezzük, így kapva meg a pontos eredményt az állapotról.Néhány érdekes adat:
Autó akksi névlegesen 12 volt. Mégis, nyugalmi feszültsége terheletlenül 12 V feletti. Akár elérheti a 13 voltot is ha jó kondiban van. Üzem, azaz töltés közben 14 volt van az autó elektromos rendszerében, tehát az akku kapcsain is.NiMh akku: névleges fesz 1,2 volt. Merítéskor mérve 0,9 V tekinthető teljesen (nem mély) kisütöttnek. Töltéskor kb. 1,5 V-on fejezödik be a töltés. Ezután a nyugalmi feszültsége a ráírt 1,2 V helyett, 1,3-1,4 V közé stagnál vissza.
Ezek alapján hasonló a te esetetben a Li-ion akku is. Fejből a pontos értékeit ennek nem tudom, nézz utánna te. Tudod? Google a barátod...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9970 üzenetére
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9968 üzenetére
Hát igen. Asszem fején találtad a szöget!
Tényleg Bubus! Milyen az F6? F6 ugye?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9962 üzenetére
Így igaz! Lehet csak sovány a rootoló app repertoárom.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9960 üzenetére
A CWM felrakása semmiség, egy pillanat az egész. Feltéve, hogy van a rendszeren root jog.
Recovery Clockwork Touch 6.0.3
Visszatoltam a V20H-t, azt simán rootolom és mehet a CWM. Ezután restore, és kész!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9956 üzenetére
Tegnap volt fenn. Most én nem gagyizok vele. Semmi kedvem ahhoz amit írtál, hogy akkor újra mindent előről kezdeni. Van mentésem a V20H belakott rendszeremről is. Most az van. Azért köszönöm!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9954 üzenetére
Lg Stock romja van, nem? Most én is arról berregek. Az előbb Miuin kerregtem.
-
Blue Eagle
őstag
Play alkalmazás indít, abban menü gombra tapp, Beállítások. Ott értelemszerűen mindent be állítasz. (Azt is be lehet állítani, hogy csak wifin frissítsen. De ha akarod egyáltalán nem, sőt még csak nem is értesít ha frissebb alkalmazás elérhető.)
Nem egy veszélyes dolog ez a mobilnet (most már), hiszen a szolgáltatók már nem adják automatikusan "felárral" a megszabott kereten felüli adatmennyiséget, hanem lelassítja köv. hó forduló napjáig a net sebességedet. De ez még levelezésre, sőt még duzzogva böngészésre is akár elég. De ha spórolni akarsz, akkor le is tudod kapcsolgatni az értesítési sávban az adatkapcsolatot, vagy éppen vissza. Szerintem nincs értelme, hacsak nem az akkuidő miatt. Nálam folyamatosan aktív a net kapcsolat, jó ha itthon vagyok wifin megy.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9934 üzenetére
Igen tudom, a többiben van. Ebben nincs, valszeg kivették. Rádió?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9908 üzenetére
Kár, hogy kivették belőle a Weathert, igaz multilang alatt asszem nem volt jó. Rádió alkalmazás sincs. Apró hibák ezek, de mégis...
Tettem fel ugyan egy Miui stilusu weathert, de annak még az órája se frissül!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9919 üzenetére
Sikerült! Köszi!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Sajnos nem jó. Nem indul el. Gyanúsan gyorsan telepszik...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Mindjárt hazaérek, és próba! Köszi!
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
Nem jön már erre a maszatra a hivatalos 4.3?
Tök sok telefon kapott már, csak ez nem? Hm... -
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9850 üzenetére
Én múltkor hasonlóan jártam! Ez is jó adat visszaállításra!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9829 üzenetére
Bingó! A 2 a nyerő szám! Ezzel sikerült utóbb.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9824 üzenetére
Szevasztok fiúk!
A linkben szereplő leírást szeretném javítani: a telepített LGPwn alkalmazás elindításakor nem a program backup szolgáltatása indul, (mert az nincs) hanem a telefon szoftverébe, ill. OS-be ágyazott backup szolgáltatása indul.Másik meg az, hogy pl. nálam eddig működött V20H val is. Most meg egy hete abszolút nem tudta rootolni sem ez az LGPwn, sem egyiksem amit Milestone említett valamikor mostanában. Megértem találni egy olyat ami jó volt. Szerencsére pont volt a gépemen. Bár lehet ezt is Milestone adta.
Most nem tudom adni, sem a nevére nem emlékszem. Most melózok, de ha hazaérek megosztom. Hogy aztán jó lesz e zárt bootloaderhez, az kérdés. Mindegy, tessék előbb az LGPwn-t próbálni Zsoco, és kérdezni ha valami nem tiszta.
Bocsi, mobilról vagyok!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
bubus66 #9786 üzenetére
Bubus! Nem szíthatsz vitát, mivel köztünk vita nem volt egyáltalán.
A ROMokkal meg tényleg ráérsz, csak akkor ha majd szétvet az unalom.De lenne, csak kellett egy kis altató, arra pont jó volt!
Csak vicceltem ám!
Nem ám komolyan veszed! Este későn érek haza a melóból, aztán azért.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9782 üzenetére
Türelmesebben az ifjonccal!
Nézegettem tegnap késő este a blogodat. A Miui az télleg szupi! Valóban a multilang kicsit elkínásítja a dolgokat, meg némi zavart is okoz talán. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Ice-ozsé #9775 üzenetére
Mint ahogy már többször is elhangzott, a V20H a legfrissebb itthoni kiadás. Tehát, itt nem Update lesz. A "Frissítési hibák kiküszöbölése" lehetőséget kell majd választani. Így a rendszered teljesen újra lesz rakva.
Most akkor windows vagy Mac van neked?Sajnos nem vagyok gép előtt, pontosan nem tudom idézni, de az Opciók, vagy Egyéb lehetőségek alatt van ez a fent említett opció. A lényeg, hogy ezt választva letölti a hivatalos kdz verziót és telepíti.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
bubus66 #9768 üzenetére
Jó persze, de mondom nem fontos annyira. Nem akarok én neked plusz munkát. De ha kedven van... akkor:
(#9769) Milestone2
Tök frankón tetszett írni, fel sem tűnt ,hogy nincs ékezet. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Ice-ozsé #9747 üzenetére
Beállítások - > Alkalmazások -> fenti fülön Összes re gördíted. Ezután a legaljára gördíted megkeresed: Zene
Ezen belül Adatok törlése, Gyorsítótár ürítése, Alapértelmezések törlése.
Fontos! Adatok törlése előtt kapd ki az SD kártyát!
Ha ezután is, ill más lejátszóval is csinálja, akkor sajnos Gyári adatok visszaállítása. Előtte ments! -
Blue Eagle
őstag
válasz
beiszer #9727 üzenetére
Igen, nekem újraindult Fastboot módban, asszem a Lelus módszer volt az. Bubus és Milestone rakta ide topikba anno. De nekem csak a nyitás tudott menni ezekkel a metódusokkal. Tehát sem a rootolás, sem a recovery nem ment így fel. PC kapcsolat nélkül rootoltam és installáltam CWM Recoveryt.
(#9728) roland9408
Hiába a régi Lg Support Tool, ha van net kapcsolat és indítod, egyből felfrissít az újra.Az Android SDK nem kell!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
beiszer #9721 üzenetére
Az utolsó mondatoddal meg tudlak érteni. De ne feledd, a remény hal meg utoljára! Velem is így volt. Ennél az L9 esetében is, meg a nejem L3-val is. Egyszer csak hosszú idő után előrukkolt valaki olyannal, amivel simán ment a dolog. Úgyhogy ha most ez nem fog összejönni neked, akkor szerintem állj le a próbákkal egyenlőre, és hagyjad valamivel későbbre. Hátha lesz valami más lehetőség, egy új megoldás.
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy V10a ROMja? Az a CWM flesselős zip megoldás.
Már sehonnan nem tudom leszedni.
Megköszönném ha lenne valahol! -
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9675 üzenetére
Ehhez csak csatlakozni tudok. A nejem L3-át több mint fél évig nem tudtam rootolni az ég világon semmivel sem. Most ünnepekkor Lalszi fórumtárs hozta meg a megoldást egy jó kis CWM Recovery telepítő segítségével. Tehát előbb felment a Recovery és onnantól kezdve már "birtokba vehettem" a telót.
Az L9-emet anno nagyon nehezen nyitottam én is. -
Blue Eagle
őstag
Mindenkinek BÚÉK!!!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
droidforever #9589 üzenetére
Én is most átnyargaltam a Directory Bindre.
-
Blue Eagle
őstag
Köszönöm szépen a részletes és persze teljesen életképes leírást és segítséget! Nagyon szépen működik a dolog. Látom nagyon szerteágazó tudása van ennek az Android Tunernek. Majd ha időm engedi tanulmányozni fogom mélyebben.
...és neked is (#9569) bubus66!Szevasztok
bye
Blue Eagle -
Blue Eagle
őstag
(#9557) prannk
Ez esetben én az LG Mobile Support Tools-t ajánlom. A "További jellemzők -> Frissítési hiba kiküszöbölése megoldással lehet újrarántani a telóra a szoftot. Szerintem gond nélkül...
(#9558) H.Bencike
Igen, ahgy bubus is írja ugyanezt ajánlom neked is!
Minden kedves fórumozónak kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
Blue Eagle
őstag
Már feltették asszem a kérdést, hogy rootolva van e a telefonod?
Ha igen, akkor próbáld ki az alábbit:
indítsd el az alkalmazás beállításait a menüben, klikk "Feedback". Ezen belül klikk "Default feedback options", majd klikk legfelül a "Test"-re. Most villognia kéne valahogy (de szerintem nem fog). Ha villog akkor a Mégse-re klikk.
Láthatod, hogy ezen a "Default feedback options" menüben lehet a villogás jellemzőit állítani.
Nálam ezek vannak:Nagyon fontos, hogy a "Touch LED brightness" 7%-on hagyjad! El ne állítsd, mert akkor többet nem lesz jó!
Ellenkező esetben az alkalmazást el kell távolítani teljesen és újra telepíteni! -
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
válasz
bubus66 #9525 üzenetére
A factory reset az eszközön tárolt adatok törlése és a gyári beállítások visszaállítását jelenti.
Android esetében a factory reset nem törli teljesen az adatokat, csak a felhasználó számára rejtve maradnak. Megfelelő eszközzel az adatok visszanyerhetőek. Csak abban az esetben törlődik teljesen, ha új adatok felülírják a régit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest