- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
-
zso73
veterán
válasz
buktagt540 #46147 üzenetére
SDSL final 1.1 2012 április
Hogy gyorsabb legyen. -
zso73
veterán
válasz
SüdiLaller #46066 üzenetére
Látod a hozzászólásokat.....
-
zso73
veterán
válasz
bck.ek #45924 üzenetére
Pedig én is abból csináltam.....
SDSL final rom 04032012 Csak, hogy gyorsabb legyen.
A többi nincs feltöltve a boxomba. Ha az én telómat veszed, akkor minden ok lett volna. Recovery, és fastboot is telepítve van. -
zso73
veterán
válasz
wwenigma #45841 üzenetére
A legnagyobb gáz a fizetős feltöltő hely, és a letöltés.
Regisztráció komplett, és mégsem tölti le. Peémium, és mindenféle ökont kell neki...
Egyszer letöltöm, és felteszem a dropboxomba, és belinkelem. Hogy gyorsabb legyen, és ne kelljen bohóckodni. Most épp a recovery telepítő nem jön le. -
zso73
veterán
válasz
hackeeeee #45826 üzenetére
Ma megfejtettem a titkot. Valami lépést kihagyhattam a dologból amikor a recovery-t telepítettem. A linkek fele nem működött, és nem tudtam úgy, ahogy le volt írva.
Valaki tud egyszerű leírást normális linkekkel ? Joestone, és társai nem működnek rendesen.
Swiftdroid Fastboot telepítve van. Csak innen kellene a leírás, és a recovery, ami műxik is. -
zso73
veterán
-
zso73
veterán
válasz
CoolBoy323 #45705 üzenetére
Értem én, amit írsz. Csak én magamból indulok ki. Ha kifizettem a garanciát, akkor használjam ki !! Ha meg nem tudják javítani, akkor cseréljék...... Kifizettem waze !!
Szerintem senki sem bánná, ha multitaccs telefont kapna ingyé. Akár egy Optimus One, vagy más képében. A gyerekét ki akarték cserélni egy másikra, csak lejár a gari két héttel. Így bukott egy telefoncserét.Kapoo egy ingyen akksit, mert jófejek Pesten !!! Tényleg korrekt szervíz !!
Ezért sem mókolnék vele. -
zso73
veterán
válasz
lazlo16 #45702 üzenetére
Ha minden kötél szakad, akkor kérj valakitől egy repedt akksit. Ha ezzel megy a szervizbe, akkor komplett csere van egy új készüléke. Nem gyártanak ilyen telefont, így nem is tudják cserélni.......
Amúgy meg az LG szervizes mondta a fórumban, hogy vissza kell vinni mindaddig, amíg nem lesz jó !!
SDSL final CM verzió gyors letöltés, ha kell valakinek !! update-cm-7.2.0-RC0-SDSL-04032012
-
zso73
veterán
válasz
CoolBoy323 #45700 üzenetére
Főzött romot ? Ha valami akksi baja van,akkor meg szívhat vele. A gyerekemé is szüttyögött, majd megdöglött a telefon akksija. Ha ezt főzöttel vittem volna, akkor azt mondhatják, hogy az miatt ment tönkre.........
Pesti szervíz nagyon korrekt !!
-
zso73
veterán
Az sdsl 1.1-et valaki töltse már fel dropboxba,vagy datára,.mert szívok a letöltéssel. crc hiba....nem tölt... Minden máshonnan jó minden. köszi.
-
zso73
veterán
Van egy eladó GT 540-em....SDSL van rajta, de bármivel kérhető !!
Új akksi van benne. -
zso73
veterán
válasz
buktagt540 #45666 üzenetére
SDSl final 2.1.1 fastboot hogyan érdelelne. Van jó leírás ? A telefonon jelenleg az SDSL előző verziója van telepítve.
-
zso73
veterán
válasz
lazlo16 #45474 üzenetére
Na jó. Vannak kivételek. Pl. LG
Én azt hallom, hogy mennyire jó a telefon. Mindent tud.....Akinek meg az van az meg panaszkodik, hogy k drága, és még a szoftok is drágák.....
Azt tudom, hogy jelenleg amit egy Droidos telefon nem tud az nincs !
A feleségem barátnéja azért akar szifont, "mert mindent tud, olyat is, amit semelyik telefon nem." Azért az S2 szerintem mindent tud, ha meg van a támogatás szoftosan. Most az én P500-amon is ICS jellegű OS fut, ami szebb, mint az alma csodája. 3D galéria..... És mindez 25 e Ftért elérhető, és nem 250 K. ..............
Az íbéjes, és hasonló okosan vásároló tagok meg a legjobban csinálják. Miért fizetni a cuccokért 2x-10x annyit.
Off ki ! -
zso73
veterán
válasz
novoszath #45444 üzenetére
Samsung :Galaxy Y,Galaxy Gio,Galaxy 5,Galaxy Mini
A sorrend kb ez. Hasonlítsd össze a tudást, és a kinézetet. Aztán vedd meg a legjobbat.
LG: Optimus NET, Optimus One ( Nekem ilyen van. Főzőtt rommal szuper. Az alap szoft is jó. Stabil készülék, és használatra van tervezve. )Galaxy Y, és Optimus NET teszt.Teszt
-
zso73
veterán
válasz
wwenigma #45293 üzenetére
A sima rádióra gondoltam:
Értem, hogy miért kell hozzá Bluetooth. Bár a gyárihoz nem kell. Nincs 94,8MHz nincs rajta, mert a x,8MHz-et nem engedi.
Valahogy nem lehet visszatenni a gyárit, vagy jobbat ?
Amúgy meg : "A(z) android.process.acore folyamatban lévő indító tevékenység nem válaszol. " kilép a rádió. -
zso73
veterán
Weigma féle rommal kapcsolatban van kérdésem. A felső emergia, értesítésnél van amikpr nem működnek a gombok. Beragad..restart után jó. Mit lehet tenni?
-
zso73
veterán
-
zso73
veterán
Sikerült fastbootból felrakni a CM7-et. Nem vagyok tőle elájulva. Az Optimus one telefonomon sokkal gyorsabb. Vas ugyanaz...................
A recovery továbbra sem műxik rendesen. A recovery manager elindítja a recovery menüt, ahogy kell. Így tudok romokat felrakni, ha akarok. A telefont elvileg, csak a 2xx,és a 3xx CWM támogatja. Az 5-ös nem. Lehet, hogy ez volt a baj. A CWM beállította.Köszi a segítséget !
Ha átméraetezem a belső tárat, attól gyorsulhat a telefon ? 160/223 most.
-
zso73
veterán
válasz
hackeeeee #45112 üzenetére
Nekiálltam meggyártani a telefont.
V20b magyar fastboot. recovery-t is megcsinálta elvileg, de nem tudom előcsalni a telefonból. Milyen billentyűkombó szedi elő a menüt ?
A fastboot, ami a leíyrásban van CRC hibás. Joestone féle. Ebből kellene másik.A többi elvileg meg van.
-
zso73
veterán
Jól működő fastbootra lenne szükségem. Amiket itta találtam vagy nem letölthető, vagy crc hibás.....
-
zso73
veterán
válasz
apaszka #44959 üzenetére
Akkor ezen a telefonon is elég, ha letöltöm a Rom Managert, és ráteszem a telóra vele az adott romot ? Esetleg az, amit letölt fut a GT 540-en is ? Mert a P500-on az fut. CM 7 ver.:21
Erre mindig is kíváncsi voltam, mert mindenféle varázslatokat írnak itt a frissítésről. Nincs egyszerűbb módja ?
P500:
Root.
Rom maneger,flash recowery.
download &flash rom.
Enjoy. -
zso73
veterán
Van ehhez a telefonhoz 2.3,vagy újabb jól működő rom?
-
zso73
veterán
válasz
Heimdallr75 #39981 üzenetére
Ezt mire csináltad ? Neked is jól jött ?
-
zso73
veterán
válasz
SektorFlop #39967 üzenetére
Superoneclick root le,vagy bármivel unroot.
Root Innen leszeded a roo-ot. Felrakod vele, apdét, és annyi. Most raktam újra az egész root-ot a telón, pont azért,mert nem működött a link2SD a root jog miatt. Az 1. link módszere nem működött.Most 3.03 van a telón
-
zso73
veterán
Sikera.
Aesus partition volt a kulcs. FAT 32 mind a két partíció az SD-n. Az EXT 2 nem támogatott !!
Az infókat frissíteni kellene.........
Root is OK. Minden flott !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest