Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
star81
csendes tag
Üdv... légyszi valaki segitsen lg p 990 2x telómon jelenleg ez a rendszer fut...
Android verzió: 4.0.4
Kernel verzió: 2.6.39.4
Szoftvrverzió: p99030a
alap verzio: 1035.21_20121130Az lenne a problémám, hogy a a teló egyszerüen megáll, megfagy,gondolkodik,ha belépek egy programba,...van mikor még a képernyő,lapozásnál is megfagy egy pillanatra....nemrégen kaptam ezt a telót,,,,azt hittem többet tud ennél olvasgattam fórumokban,rom csere.. kernel csere stb...de sajnos én ehez nem nagyon értek tegnap olvastam ,hogy ehez a 4.0.4- es rendszerhez.. csak a kernelt kellene lecserélni,és utána jelentős javulás tapasztalható... valaki leirná nekem részletesen,,hogyan is zajlik ez a kernel csere,, ..vagy rom csere ... mert én tényleg nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz elöre is köszönöm a válaszokat..
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz pepobiro16 #44198 üzenetére
Pontosan melyik CM10.1-et akartad felrakni? New bootloader, vagy old bootloader? Ha new bootloader, akkor kinyitottad a bootloader-t? Ha old bootloader, akkor pedig először vissza kell állni old bootloader-re.
AIO Toolkit-ben mind a bootloader nyitás, mind a bootloader csere elérhető. Szerintem ez lesz a gondod. -
tibi.234
tag
hali kellene ey kis segítség
probálnék telepíteni cwm-ból és nem engedi aborted-et ír ki
Status 7 hibával...
próbáltam már azt is ami fent van neten hogy kitörlöm a fájl elejéből a hülyeséget de nem emgy így se...
köszönöm.. -
snipr
aktív tag
válasz #99499520 #44197 üzenetére
Nem értem mi közük egymáshoz... OMAP-hoz elég jó a támogatás (jelen esetben a 3.x kernel driverek (+nyilván maga a kernel) elengedethetetlenek a 4.4-hez) ellenben az nvidia rég leszarja a Tegra2-t és semmilyen aktuális kerneldriver nincs hozzá (ami van veszett régi + egy kalap szar, eddig is agyonra kellett foltozni)
-
tibi.234
tag
köüöszönöm
-
dorqa95
csendes tag
Sziasztok!
Hatalmas problémám van! Próbálgattam felrakni az android 4.3-at a telefonomra, de nagyon nem sikerült, majd végső elkeseredettségemben minden félét nyomkodtam... Többek között a format system menüt is sikeresen aktiváltam. A telefonomon most az LG logón kívül semmi más nem jelenik meg illetve a cmw-be be tudok menni. Tudnátok segíteni, hogy most mi a túrót csináljak? Már annak is örülnék, ha visszakapnám a régi rendszert, de a mentésnek is annyi :S Pls HELP! Syller -
snipr
aktív tag
válasz dorqa95 #44213 üzenetére
Ha még aktuális a probléma, akkor a már sdkártyán lévő 4.3 alapú rom flasselhető zip állományát kellene feltenni cwm-ből (install zip from sdcard vagy valami ehhez hasonló menüpont)... ha nincs meg a zip a kártyán, akkor eleve rosszul álltál neki. Persze fel lehet tenni rá kártyaolvasón keresztül is, de ha netán ez sem opció, akkor marad a smartflash (ha az sem megy, akkor az nvflash... elrontani ezt a telót lehetetlen, ezt az egyet szeretem benne )
-
tihi_
tag
Ha fontos az FM rádió működőképessége, akkor milyen ROM-okat ajánlatok?
Van a DjangoManoucheX1.6.5, amin megy a rádió.
CM 10.1, 10.2-es ROM-ok kezelik? -
banuszzs79
tag
Valaki egy jó rom kombót tudna ajánlani ami megbizható jó az aksi idő nem fagy percenként ...
-
tami92
aktív tag
van egy olyan app aminek az a neve hogy SpiritFm. én ezt használom, xda-n van hozzá leírás mert egy kicsit halk a rádio de nekem alapból is simán megfelel, mivel alig használom.
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
tami92
aktív tag
Sziasztok! Elég jó kis közösség van itt a fórumon, ezért kérdezlek titeket. Új készülék vásárlása előtt állok, csak egyenlőre még nem tudok dönteni. Egy Nexus 4 és egy Xperia Z között vacillálok. Szerintetek melyikre lenne érdemesebb lecserélni?
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Balázs1986
addikt
válasz tami92 #44222 üzenetére
IPS után a TFT kijelző lehet, hogy fakónak fog tűnni a Sony esetében. Ha teheted, nézd meg előtte inkább, hogy nem zavar-e, ne legyen kései koppanás a vége.
Ha a Nexus 4 szem előtt van, akkor az Optimus G-n is elfilózhatsz (nem azért, mert nekem az van, megvétel előtt én is szétnéztem, és reális elképzelések alapján döntöttem e mellett).
Szerk.: Ja, még valami: Nexus-ban nincs rádió. Lehet, hogy nem érint, de azért egy említést megér, hátha elkerülte a figyelmed
Ettől függetlenül mindhárom telefon jó alternatíva.Tutu7030: Hát nem megelőztél...?
[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
válasz Balázs1986 #44225 üzenetére
igen gondolkoztam az optimista G-n is csak azért a Nexus az Nexus, és a G-nek nem tudom milyen a háttere. FM rádiót pedig spirit fmmel megoldom
-
Balázs1986
addikt
válasz tami92 #44226 üzenetére
A Nexus-ból csak szoftveresen hiányzik a rádió? Szerintem eleve nincs benne FM modul sem, legalábbis hülyeség lenne beletenni, aztán a vezérlőszoftvert meg kihagyni. Márpedig, ha hiányzik a hardver, akkor mindegy, milyen alkalmazást használsz rá, nem fog menni.
A G háttere...3-400 órák után azért nulláz az üzemidő, mert valahol lemerítetem és kikapcsol. De nagyon stabil 4.1.2-vel. Elvileg még lesz rá frissítés, bár ez csak pletyka, meg igazából csak akkor van értelme, ha 4.4-et kap. A 4.2, 4.3 nem nagy cucc a 4.1-hez képest. De ez már úgyis annak a kérdése, mennyire vágysz a legfrissebbre[ Szerkesztve ]
-
tibi.234
tag
legjobb akuidőt produkáló rom ? és stabil is
-
Algotis
addikt
válasz tibi.234 #44230 üzenetére
Akár elolvashatod a logout blog bejegyzésemet, mindegyik romnak van valami olyan baja/problémája, ami miatt nem nevezhető tökéletesnek...
A legutóbbi olyan rom ami tényleg kihozta a maximumot a 2x-ből az még a 3.7 hybrid revolution volt, ami GB-s
Androidos Outlookból küldve
-
david_97
senior tag
+igy dupla lesz,de sebaj van 4.4 alapú slim rom,NAGYON béta,nem megy a wifi,nincs kamera stb,DE...a szabad ram 220 mb.fölött van,ilyet utoljára cm7-nél láttam remélem kihoznak belőlle valamit a srácok
-
tibi.234
tag
régebben gyorsabb volt a válasz itt szóval a hibákat is magam oldom meg mindig
nem vagyok egy hülyegyerek aki most szabadult az ovodából
összekeverni meg nem kell olyannal aki onnan jött mert ma már mindenki szarja az android telefont de ha elbasznak 1 feloldó zárképernyőt már cserélik is le mert anyu apu szarja neki azt is -
Balázs1986
addikt
válasz tibi.234 #44236 üzenetére
Eskuszok nem ertem a hsz-ed masodik felet, pedig nagyon probalkoztam. Egyszeruen nem tudom osszekapcsolni a telefongyartast, a kepernyozarat, a kepernyozar elrontasat (azt meg hogy...?), ill. a keszulekcsere anyagi forrasara vonatkozo indokolatlan lekezelest.
Azt meg szinten nem ertem, miert kell kotekedni, mikor joszandekkal mondtak azt, amit mondtak. Ha meg ajanlottak volna egy nekik tetszo ROM-ot ami a te telefonodon valoszinuleg ugyis mashogy viselkedik, es cserelheted le, akkor meg az a baj, azert irnad be, hogy nincs idod ilyenekre.
Azt mar alig merem megjegyezni, hogy ha mindenkepp gerjeszteni kell a tobbieket, akkor legalabb offban...[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
-
EszesNorbi
tag
Sziasztok, valaki fogyatékos módon letudja irni hogy kell rárakni a p990re a cyanogen mond 10.1 et ??? most gyári 4.04 van rajta, azt sem tom hogy mi a root meg a nvflash, aio toolkitot letöltöttem, megvan a gapps meg a cyanogen mod 10.1 nightly a legfrissebb, de elvagyok akadva aflashes cuccnál. ??? egyenlöre semmit sem sikerült még elkurni, bizt mentés megvan.
-
Balázs1986
addikt
válasz EszesNorbi #44242 üzenetére
Szia!
LG United drivert szedj le a netrol es telepitsd.
Mindent, ami fontos a telefon belso memoriajabol, ments el valahova (nevjegyzeket meg ilyeneket is).
A kulso sd kartyara masold fel a cm es a gapps zip fajlokat.
Telefon kikapcs, akksi kivesz, hang_le es hang_fel gombokat egyszerre nyomva tartva dugd a kabellel usb-re.
AIO toolkit elindit, olyasmi menupontot keress, hogy Change partition layout...
New (ics) partition layout-ot fog jelenlegikent talalni, old-ra csereld.
Ha vegzett, megkerdezi majd, hogy telepitsen-e CWM Recovery-t. Telepittesd a legujabb verziot.
Ha minden kesz, huzd ki a kabelt, akksit tedd a helyere, es hang_le es bekapcs gombot nyomva kapcsold be. A hang_le gombot csak akkor engedd el, ha masodjara is elojott az LG logo.
A Cwm menujeben a hangero gombokkal tudsz lepkedni es a bekapcs gomb az OK.
Install zip from sd card, choose zip from (external) sd card.
Telepitsd eloszor a CM-et, majd rogton utana a GApps-ot is.
Restart, es elvileg keszen vagy. -
EszesNorbi
tag
válasz Balázs1986 #44243 üzenetére
Nvflash started
USB device not foundan eroor occured.red above the lines for details.
**Remove the usb-clable from the phone. **
press any key when ready and retry from step 2.ezt irja, de tegnap is ezt csinálta, akksi kivan név e, nyomom a vol+ és --t bedugom közbe hallom a hangot, aio-t elinditom, csinálgatom a 4es steppet, ami a layoutos, megyek az oldra, stock méretre, a középsöt választom a legfrissebbet, és utána kiirja hogy csináljam meg azokat a lépéseket, majd ezt kapom. ....
-
Balázs1986
addikt
válasz EszesNorbi #44244 üzenetére
Nem ismeri fel a telefont.
Tippek:
- driver fel van telepítve? nézd meg Eszközkezelőben.
- próbálj másik USB portot. -
EszesNorbi
tag
válasz Balázs1986 #44245 üzenetére
driver fellett telepítve, eszközkezelöben nem igen látok semmit, de azt sem tudom igazán h hol keressem, próbáltam másik usb portot, mindig ugyanazt irja, de hangot ada gép ha rádugom akksi nélkül tehát nem a portal van a gond. de ikont nem látok, vagy bármi jelet h csatlakoztatva lenne a telo,..
-
Algotis
addikt
válasz EszesNorbi #44246 üzenetére
Alaplapi USB-be dugd!
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
Balázs1986
addikt
válasz EszesNorbi #44246 üzenetére
USB2.0 porton próbáld, lehetőleg közvetlenül alaplapin.
Eszközkezelőben úgy nézd, hogy először megnyitod az Eszközkezelőt, és utána dugod be a telót. Hátha akkor látod a változást. Ismeretlen eszközként lehet simán, vagy az USB vezérlők között. Ha minden jó a driver-rel, akkor APX eszköznek kellene megjelennie, ha jól emlékszem. Ha megtaláltad, akkor jobb gomb / Tulajdonságok, Illesztőprogram fül, Illesztőprogram frissítése. Manuálisan add meg keresési helynek az AIO mappáját (az tartalmaz egy driver-t, ami biztosan jó).Algotis: Nagyon egyre gondoltunk
[ Szerkesztve ]
-
EszesNorbi
tag
válasz Balázs1986 #44248 üzenetére
azt irja hogy talált illesztöprogramot, scak nem telepitheti mert a külsö gyártótol származi INF nem tartalamaz digitális aláírási információt. alaplapin is próbáltam
-
Algotis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest