Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbence
senior tag
Nagyjából így oké,még a driverekre figyelj oda,hogy fentlegyen,bár ha nincs fent,nem fogja látni a gép nvflash módban,úgyhogy baj nem lesz belőle.Rom telepítés előtt a wipe data/factory settings illetve a mounts and storage alatt a format /system kell,de pl a django ezt megcsinálja telepítés közben.Elrontani nem tudod a telefont,ezt már többen is írták fentebb,úgyhogy ha valami balul sül el,nem kell pánikba esni
Sok sikert"...Life is too short to remove USB safely..."
-
Tutu7030
veterán
Nekem a lasú töltésre eddig az egyetlen megoldás az volt, hogy feltettem a kowalski kernelt, és a kowalski managerben bekapcsoltam az "USB fast charge" opciót.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
tami92
aktív tag
van egy olyan app aminek az a neve hogy SpiritFm. én ezt használom, xda-n van hozzá leírás mert egy kicsit halk a rádio de nekem alapból is simán megfelel, mivel alig használom.
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Nor23
csendes tag
Hát én csak a gyári 4.0.4-hez tudom hasonlítani ...
100x gyorsabb ez tény , játékok is gyorsabban futnak , bár az fura , hogy kevesebb a szabad memória mégis gyorsabb mint a 4.0.4 !!
3 Negatívumot tudok felsorolni : Nincs fm rádió , én next browsert használok , ez néha fagy , a kamera nem a legjobb .
Ismerősnek 2x van gyári 2.3 al , próbáltam , több a szabad memória , a fényképező perfect !! Van fm rádió
Szóval , én fel fogom tenni a gyári 2.3-at .
Nem tudom mennyire lehet hinni ennek a videónak , de itt is 2x-et "tesztelnek" ( igazából a teszt 1/3-ától csak játszanak ) 2.3 al , és sok jót mondanak róla .
http://www.youtube.com/watch?v=Tij3Z4xHTVc
-
Nor23
csendes tag
Ha nem haragszotok érte , szeretném leírni nektek a személyes tapasztalataimat pár rendszerrel kapcsolatban
Úgy érzem páran , (főleg akik tapasztalatlanok ebben ) , akik rendszert szeretnének frissíteni , felrakni , azoknak lehet pár hasznos információval szolgálhat ez a kis "leírás"
A gyári 4.0.4 , gyári 2.3 + cm11-ről lenne szó .
Ha szoftvert szeretnél frissíteni 4.0.4- NE TEDD , el is mondom miért .
Pár napig volt szerencsém tesztelni a 4.0.4-et , és a következőket tapasztaltam .
Nem jól lett optimalizálva Optimus 2x re ... alapban rengeteg memóriát foglal , egy teljesen új , friss 4.0.4 úgy indít , hogy marad kb. 120-130mb memóriánk .
Ez SZÁMOMRA nagyon kevés volt !! Ugye mindenki feltesz egy Vibert , meg még ki tudja mit , amik "nélkülözhetetlenek" egy okos telefonra , és akkor kérdem én ? Mi marad ?
A rendszer instabil lesz , hiába tesszük fel egy pl : Clen mastert , már a kezdőképernyő akadozni fog , a 2 magot "elfelejthetjük" , mintha nem is lenne , 2 folyamatot nem tudunk egyszerre csinálni , mert akadni fog a telefon , BORZASZTÓ LASSÚ LESZ !! Mire elindul a 4.0.4 , mire tudnánk valamit kezdeni a telefonnal , az kb. 3 perc ... A sd kártya szinkronizálása egy örökké valóság
A fényképező nem működik rendesen 4.0.4 alatt , amikor készíteni szeretnénk egy képek VAKUVAL , ( ezt leszámítva egész jó képeket készít a telefon ) , túl hamar elsüti a vakut , és nagyon világos lesz a kép Hiába a kézi zoom lehetőség ( 2.3 nincs ) , sötétben , félhomályban nem tudunk fotózni , ez a gyári kamerára vonatkozik , nem volt szerencsém kipróbálni 700-1200 ft-os alkalmazásokat a marketből .
Mivel kevesebb a memóriánk , a játékokat is valamilyen szinten hanyagolnunk kell !!
Egy Asphalt 8: Airbone játék , elég sokszor "beszaggat" futás közben , és így el is romlik a játék élmény
Az akku valamivel gyorsabban merül 4.0.4 alatt , nem tudom mi lehet ennek az oka ... Egy Asphalt 8 kör 3-4 percig tart , ezalatt -10 %
Nagyából ennyi a 4.0.4 , jó el lett rontva , FEL NE TEGYÉTEK
----------------------------------------------------------------------------------------
CM11
A gyári 4.0.4-et lecserélve cm11-re , maga volt a megváltás !!!
Hihetetlen módon itt kevesebb a memóriánk , mint 4.0.4-ben , még is hyper gyors lesz a telefon
Mindenre elsőre reagál , nem "szaggatnak" a programok , a teszt játékunk az Asphalt 8 is akadás mentesen futott , ha több program fut a háttérben , akkor is használható marad a telefon , nem úgy mint 4.0.4-nál , hogy 5-10 mp-ig állókép
De sajnos itt sem minden fenékig tejfel !!!
A negatívum(ok) az , hogy , legalábbis nálam a böngésző elég sokszor megfagyott , ez ugye elég bosszantó tud lenni , FM rádió nincs alapban a cm11 ben Viszont van Badoo + hazugság vizsgáló program alapban WTF ??? MINEK ???
A kamera 10 skálán 5 ponton teljesít ... a vaku rossz , a képek sem olyan szépek mint 4.0.4 vaku nélküi képeknél !! ITT SEM ÁLLT MÓDOMBAN 700-122 FT-OS APPOKAT KIPRÓBÁLNI
Szóval összefoglalva , aki szeret fm rádiót hallgatni + szereti használni a fényképezőt a telefonjában , akkor annak nem jó választás a CM11
Hiába hyper gyors a telefon , több a negatívum ( szerintem ) mint a + , és ez meg is öli az egészet !!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Gyári 2.3
A szabad memóriával kezdeném :
Nem akartam hinni a szememnek , egy teljesen új 2.3 gyári android , amiben még nincs 1 letöltött alkalmazás sem 220mb-al indul :
Így , hogy nálam fent van egy viber , egy ADW. Lancher ( de egy Go launchert is szívesen megkockáztatnék) , egy időkép , egy lock screen , egy next browser , egy clock app , egy Du Batery saver + az alap progik amik futnak ... ( facebook böngészőből fut !! ajánlom nektek is ) így is bőven matad 100mb+ memória , ami bőven elég ahhoz , hogy a telefont akadás mentesen lehessen használni !!
Már az elején , amikor a rendszert betölt , és szinkronizálja az Sd kártyánkat , az kb . 4-7 másodperc !!!
Nem 1 perc mint a 4.0.4-nél , és ezalatt az idő alatt semmit nem tudunk csinálni !!
Azt mondanom se kell , hogy a telefon elsőre reagál mindenre .. a háttérben 2 játék + 6 alkalmazás futott , és a telefon meg sem "nyekkent" ...
FM rádiónk van
A camera egészen bámulatos képeket készít , a vakut jól kezeli az alap program , a videók minősége elképesztő !
Szóval én mindenkinek a gyári 2.3-at ajánlom , ha megszeretnétek spórolni pár idegsejtet , akkor mindenképpen 2.3
Remélem nem volt nagyon unalmas-kimerítő amit írtam , ezek az én személyes tapasztalataim ...
Az esetleges helyesírási hibákért elnézéseteket kérem ... telefonról írtam ezt
PEACE !!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest