Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
válasz tibi.234 #18850 üzenetére
RAM-ba semmilyen rendszer nem telepít (max live cd ), mivel az elveszti a tartalmát áramellátás hiányában
A belső sd egy erre a célra leválasztott, 1Gb méretű részébe telepíti az alkalmazásokat. A memóriakezelőben is külön, "Belső memória" címszó alatt szerepel ez a terület.
A legtöbb alkalmazás adatait (ami a legtöbb helyet foglalja) pedig a Belső sd kártya nevű partíción tárolja, ami kb. 5,3Gb.
Ugyanakkor, bár nem mindnél, de elég sok alkalmazásnál el lehet érni, hogy a külső sd kártyán tároljon. Bár szerintem nincs értelme.[ Szerkesztve ]
-
suppe
tag
válasz tibi.234 #18850 üzenetére
RAM-ok írható és olvasható memóriák, kikapcsoláskor azonban tartalmuk elvész.
ROM: egy olyan elektrotechnikai eszköz, amely csak olvasható adatok tárolására alkalmas memória. Tartalma nem változtatható, az egyszer beégetett adatok véglegesek. (Ezeket lehet cserélgetni is: gyári, miui, stb.)De ez nem android függő... a számítógépeden sincs ez másképp...
szerk.: Balázs magyarázata azért idevágóbb
[ Szerkesztve ]
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
Balázs1986
addikt
válasz tibi.234 #18852 üzenetére
Bőven elég szerintem...épp azért, mert az app-ok adatait már a belső sd-re rakja általában
suppe: egyébként épp ezért nem is értem, miért rom-nak nevezik az android rendszereket. Elvégre írható, és akarva-akaratlan is ír bele az ember. Vagy az nem ugyanez a rövidítés?
[ Szerkesztve ]
-
Rover623
félisten
-
snipr
aktív tag
válasz tibi.234 #21223 üzenetére
Nem tudom mi erre a "hivatalos", én általában futtatok egy uptime parancsot terminálban... de akár a beállításokban is megnézheted (alkalmazások > futó szolgáltatások), ott írja mennyi ideje futnak egyes alkalmazások (biztos lesz olyan, ami már indulás óta megy)
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz tibi.234 #21441 üzenetére
autopasztával....de csak az olyat tünteti el,melyekbe a körmünk még nem akad bele....Vagyis nem eltünteti,hanem elfedi....és csillog villog utána a kijelző...véknyan be kell kenni a kijelzőt,hagyni megszáradni és utána száraz ruhával letörölni fullra....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz tibi.234 #21581 üzenetére
Mindegyik rommal elmegy 3-4 napot,csak ne nyomogasd sokat...
Viccet félretéva,nagyjából hasonlóak,nehéz megállapitani,h melyik birja legtovább.... ha spórolni szeretnél,akkor automata fényerő és 3G kikapcs....plusz a gps,wifi is legyen kikapcsolva,csak akkor menjenek,ha használod..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Martynis
tag
válasz tibi.234 #21698 üzenetére
Az maga a kernel.. a nevében is benne van
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz tibi.234 #35634 üzenetére
Legegyszerűbb QuickMemo-val. Hangerő le és fel egyszerre, majd a mentés ikon és kész is.
Akkukímélés, ha beállítod, ha wifi-t, hogy kapcsoljon ki, x idő tétlenség után, meg 2G-re rakod 3g-ről. Nekem nincs gond az akkuval, igaz pár nap kellett mire "beállt".
Ha 5 percen belül még valamit szeretnél írni, illetve módosítani, akkor ott van a módosítás.
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
válasz tibi.234 #44157 üzenetére
Plexi és keret (és érintő) egyben van. Nem szétszedhető. Az enyém is repedt.
Ebay. Vagy itt is van 2 féle (eredeti [link] és utángyártott [link] ) free shippinggel. Itt a Hardveraprón a BONTOTT érintőt adják 8-12 000ft-ért.Én is kérdeznék: CM10.2 -ben a teljesítmény résznél mit érdemes bekapcsolgatni? (zRAM, mem. ürítés, KSM... ) Vagy csak próbálkozzak, és kiderül?
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Algotis
addikt
válasz tibi.234 #44230 üzenetére
Akár elolvashatod a logout blog bejegyzésemet, mindegyik romnak van valami olyan baja/problémája, ami miatt nem nevezhető tökéletesnek...
A legutóbbi olyan rom ami tényleg kihozta a maximumot a 2x-ből az még a 3.7 hybrid revolution volt, ami GB-s
Androidos Outlookból küldve
-
Balázs1986
addikt
válasz tibi.234 #44236 üzenetére
Eskuszok nem ertem a hsz-ed masodik felet, pedig nagyon probalkoztam. Egyszeruen nem tudom osszekapcsolni a telefongyartast, a kepernyozarat, a kepernyozar elrontasat (azt meg hogy...?), ill. a keszulekcsere anyagi forrasara vonatkozo indokolatlan lekezelest.
Azt meg szinten nem ertem, miert kell kotekedni, mikor joszandekkal mondtak azt, amit mondtak. Ha meg ajanlottak volna egy nekik tetszo ROM-ot ami a te telefonodon valoszinuleg ugyis mashogy viselkedik, es cserelheted le, akkor meg az a baj, azert irnad be, hogy nincs idod ilyenekre.
Azt mar alig merem megjegyezni, hogy ha mindenkepp gerjeszteni kell a tobbieket, akkor legalabb offban...[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz tibi.234 #44531 üzenetére
Ez lehet hardveres és szoftveres gond is.
Hardveres tippek: meghalt az érintőfelület; a kijelzővédő fólia szórakozik (igen, hülyén hangzik, de elképzelhető); valami más elektromos tér miatt érzékel...hirtelen ennyi ugrott be,
Szoftveres tippek: ROM gond; launcher gond; vírus.
Ki kellene tesztelni a dolgot, látatlanban elég nehéz bármi konkrétat mondani. Ha nagyon le akarod magadnak egyszerűsíteni a tesztet, akkoa a fóliával kezdd, ha az nem jön be akkor full wipe mellett szűz ROM felrakás. Ha utána is csinálja akkor hw.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest