Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz defy456 #24450 üzenetére
A videóknál a színes csíkozódás esetén kopp a videólejátszó ablakra, majd válaszd ki a teljes képernyős opciót. Onnan már visszaválthatsz normál(weblap) nézere. Elvileg így már ott is jó lesz a videó. De néha elég, ha csinálsz egy két ujjas átméretezést a weblapon.
Nem tuom, hogy mi okozza, de egy ideje nálam is ez van.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Balázs1986
addikt
Olvassatok is, basszus
Pár hsz-el fentebb írtam, hogy marhára nem számít a matrica felirat. Az a lényeg, hogy milyen piacról származik a telefon. Az enyémen is Made in Korea van, mégse működnek vele a 0502, 0824, 1120...stb. SU baseband-ek (nem megy fel hálózatra), mert itteni piacra szánt, Telenortól vásárolt készülék, és valami más benne a rádió résznél.
Annyit kell tudni, hogy milyen a telefon (szolgáltatói (100%, hogy nem megy a SU bb-vel), szürkeimportos (esélyes, hogy megy a SU bb-vel), ha megy vele, akkor állítólag a 0824 bb az amit a legtöbben ajánlanak, ha nem akkor meg 0725, illetve nálam ez az új 0521 is szép tiszta (2g hálózaton legalábbis...3g-n egy kicsit halkabb, de az minden baseband-del így volt).
A RIL majdnem hogy teljesen mindegy, hogy melyik verzió...talán annyi, hogy CM és gyári rom RIL-jeit nem szereti a teló, ha keverik.defy456: Az akksi kérdésre: milyen kernelt használsz? Nincs véletlen a leírásában olyan, hogy "DS driver" (vagy hasonló)? Erősebb használat közben esett le, vagy valami általános (web, telefonálás...) közben?
[ Szerkesztve ]
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Balázs1986 #24452 üzenetére
Örülök, hogy vége a vizsgaidőszaknak
-
defy456
aktív tag
Ugyan úgy használtam mint azelött. Erös használat közben is és készenlétben is jobban merül
Egy régebbi temasek kernelt hasznalok.
A videóknál ilyesmikkel próbálkoztam sikertelenül. -
Kloss
őstag
Basszus olvass te is
Idéztem a szövegből, ha gondolod lefordítom. Direkt kiemeltem a lényeget. -
Balázs1986
addikt
"Valószínűleg Koreában gyártott P990-nel rendelkezel (az akkumulátor alatti matricán ellenőrizheted), amiknek néha SU-660 BB kell a jó hangminőséghez CM rom-ok alatt."
Hülye vagyok angolból, de ezt még azért megértem Azért írtam amit írtam, mert a matrica feliratától függetlenül van amilyik teló jobban szól SU baseband-del, de van ami eleve hálózatra sem megy fel vele...ezért gyakorlatilag annyi az idézett szöveg mondanivalója, hogy "próbálgassál baseband-eket, aztán vagy jó lesz, vagy nem"... Amit írtál, hogy ha vacak a hangminőség, akkor ajánlod a SU baseband-et, megint ugyanez: a bb próbálgatás meg nem 2perces meló, főleg ha smartflash-sel csinálja az ember...szóval nem árt konkrétan tudni, hogy egyáltalán megy-e az adott telefonnal, vagy még csak hálózatra sem fog felmászni utána. Ezért írtam listát, hogy milyen telóval melyik baseband típussal érdemes egyáltalán szenvedni, de mintha meg se láttátok volna (Félre ne érts, nem kötekedni akarok, de sok idegeskedéstől mentjük meg a usert, ha csak olyat próbáltatunk ki, amiről tudjuk, hogy működőképes )Vizinyenyec: Még lehet, hogy algoritmizálásból elmegyek jövő héten jegyet javítani, úgyhogy nem merem azt mondani, hogy vége...
defy456: Nem tettél fel előtte valamilyen programot, ami a háttérben futással okozhat ilyet (pl. akksi figyelő, adatforgalom számláló, vagy egyszerűen valami vacakul megírt alkalmazás ami a háttérben fut és zabál...)? Próbálj ki esetleg egy másik kernelt, vagy simán rakd fel újra a jelenlegit. Ha nem segít, akkor a komplett rom-ot.
[ Szerkesztve ]
-
defy456
aktív tag
válasz Balázs1986 #24457 üzenetére
Semmi új programot nem raktam fel. Romcsere nem segített, de akkor megpróbálom a kernelt újra felrakni.
Köszönöm a segítséget.
Most ahogy felraktam töltőre abban a pillanatban elment a kép, és nem reagál a bekapcs gombra....
Aksi ki vissza...[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
Ha a 2 hangszóróból kimenne az egyik akkor azt mennyiért cserélik ki és hol? van még 10 hónap Telenor garanciám de az szerintem csak szoftveres....
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
suppe
tag
válasz kurion #24460 üzenetére
nincs olyan, hogy csak szoftveres garancia... ha van rá gari, akkor az mindenre él...
amúgy meg van két hangszóró a telóban... az egyiket telefonáláskor használod, a másikat (alul) meg minden másra. az már más kérdés, hogy az alsó hangszóró nem sztereó, és a másik rács alatt a mikrofon van.
[ Szerkesztve ]
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
Balázs1986
addikt
válasz defy456 #24458 üzenetére
Akkor vagy az akksid vacakol, vagy az adott rom / kernel valamiért nem fekszik neki. Próbálj ki egy gyári rom-ot (v20q pl.), hogy azzal is így ökörködik-e. Azzal stabilnak kell legyen. Szóval, ha úgy is folytatja akkor akksi baj, ha nem akkor másik CM verziót kellene kipróbálnod.
zsoltix: Neked is ugyanazokat kellene megnézni, mint fentebb, majd ebben a hsz-ben defy456-nak.
kurion: Ha a lenti 2 rácsra gondolsz, akkor úgy van, ahogy zsoltix írta, azok közül csak az egyik hangszóró. A másik a telefon mikrofonja.
-
suppe
tag
válasz Balázs1986 #24468 üzenetére
ezen nem veszünk össze... amúgy meg nekem kb. eddig tart a tudományom
-
zsoltix
tag
válasz Balázs1986 #24464 üzenetére
Köszi, lehet összefüggés hogy miuihu hoz tettem fel etana 3.0.34 stock kernelt?
Viper26: frissen volt újra indítva a teló és semmi nem lett telepítve mostanság.
[ Szerkesztve ]
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Balázs1986 #24457 üzenetére
Pedig azt hittem végre visszatérsz hozzánk
-
eladogeppc
veterán
Hi !
Nem tudom evvel a Koreai felirattal miért van probléma.
Gondolom ez az a fórum, ahol meg lehet ilyet beszélni.
Ha mindenki az XDA-n lógna , akkor nem kellene itt kitárgyalni a dolgokat.
Mivel ez magyar fórum, ezért érdeklődnek itt olyanok is, akik alig beszélnek angolul.Szóval hozzáteszem, mivel IMEI alapján a készülékek beazonosíthatóak, hogy honnan származnak, ezért érdemes azt a BB-t rárakni, ahonnan származik.
Nekem Made in Korea és meg is szűnt a hangban a röcögés.
1035.21_20120327 BB
120313 (V20c,CIS) RIL-el.Úgy tűnik a fogyasztásom gyári ROM alatt is javult evvel a párossal.
V20i Koreai-ra telepítettem V20r CWM-es változatot, majd GETRIL-el próbálgattam.
Üdv !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Balázs1986
addikt
válasz eladogeppc #24472 üzenetére
Nincs probléma a felirattal. Csak éppen az semmit se jelent, nem szabad arra támaszkodni...ezt magyaráznám, ha elfogadnátok végre Tehát hiába van ráírva, hogy "Made in Korea", attól még nem biztos, hogy jó lesz pl. az általad írt 0327 baseband-del. Arra is Korea van írva amivel mennek az SU baseband-ek (pl. tied), meg arra is, amivel nem mennek (pl. enyém). Feltételezem, te nem szolgáltatótól vetted, hanem függetlenül rendelted netről / mobilboltban vetted / használtan. Azért megy neked azzal, nem pedig a "Made in Korea" miatt.
Őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy az IMEI alapján lenyomozható, hogy hova szánták. Arra inkább valami olyan szolgálhatna, mint a Nokiáknál a Product Code.suppe:
zsoltix: Ha CM7 (vagy 9) alá való, és CM7 (vagy 9) MIUI alá tetted fel, akkor nem hiszem...a rom-ok alapja ugyanaz, szóval mennie kellene. Próbálj ki egy totál más rom-ot, lehet hogy ezt nem szereti a telód (elég válogatósak )
Vizinyenyec: csak be-benézek egyelőre, de majd csak-csak lesz már valami kis szabadidőm...
-
peter_27
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe ezt az alkalmazást. Swype Beta Androidra
Nagyon jól működik a magyar beszédfelismerő része.Galaxy S10
-
zsoltix
tag
válasz Balázs1986 #24473 üzenetére
újra telepítettem a kernelt hátha megoldja, amig az alap cm7 kernelt használtam nem volt gondom csak viszonylag gyorsan merült most etanaval nagyon gyorsan és 4 szer újra indult már ma a telefon és 2 szer befagyott teljes.
Más kérdés: Miui alatt létezik, hogy nincs fm rádió funkció? Van valami megoldás, hogy legyen?Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
wolruf
őstag
Most találtam kugli a barátom segítségével itt a PH-n egy cikket, amiben említik az SD-booster nevű alkalmazást is. Feltettem jól, kíváncsi leszek rá mit csinál
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Viper26
nagyúr
GNS-re már kint a hivatalos 4.1, mi meg még mindig sehol nem tartunk...igazán remek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
eladogeppc
veterán
válasz Balázs1986 #24473 üzenetére
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEI
Szerintem ez az oldal pont ezt célt szolgálja. Megadja, hogy gyárilag milyen firmware való hozzá, illetve hogy hova tartozik a készülék.
Ennél több bizonyíték miért kellene ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
suppe
tag
válasz eladogeppc #24480 üzenetére
"Ennél több bizonyíték miért kellene ?"
Ha kész tényekkel rendelkezel, akkor minek kérdezősködsz?
amúgy (nekem) egy üres oldalt tölt be a linked...[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz eladogeppc #24480 üzenetére
Ezt az oldalt egyrészt nem ismertem, másrészt nekem is üres lapot hoz be a link, harmadrészt nem részletes telefoninfók ellen emeltem szót, hanem egy "Made in Korea" martricára hagyatkozás ellen.
Mivel az oldalt nem tudtam megnyitni, így azt sem tudom, hogy csak kidobja a legfrissebb fw-t és kész, vagy listát is ad minden kompatibilisről, és főleg azt nem tudom, hogy külön a kompatibilis baseband-ekről milyen infót ad (külön azokról esélyes hogy semmit, pedig pont azokról van szó). Ha mégis ír róla valamit, az tök jó, boldogság...de ha nem, és a származási helynél itt is csak az van, mint az akksi alatt, hogy "Made in Korea", kizárólagosan arra az infóra nem lehet alapozni. Csak ezt az egyet mondom: hogy egy matrica feliratból ne következtessetek. De sehogy se akarjátok megérteni, pedig még hoztam is a saját példámat: nekem is Made in Korea, mégse jó.
Ha most neadjisten idejön egy kezdő, és a matricás indok végett szó nélkül felpakol egy 1120 baseband-et, aztán pampog, mert mennyi meló van vele, erre még csak fel sem mászik a hálózatra, neki megmagyarázhatjátok, hogy miért is elegendő egy matricára hagyatkozni, és tuti nála van a baj, mert ha Korea, akkor tutijónakkellenelenni...[ Szerkesztve ]
-
peter_27
aktív tag
válasz Balázs1986 #24482 üzenetére
"http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEI"
Az oldalt úgy kel használni. hogy az IMEI helyére beírod az imei számodat.
Nekem ezt adja az oldal.
OK (XXXXXXXXXXXXXX)*szerk LGP990 APNNDW 103KPAE111160 20110325 V20Q_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/APNNDW/V20q_00/V20Q_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/APNNDW/V20q_00/V20Q_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EI GSM
Nekem ebből nem sok információ derül ki, talán annyi, hogy 2011.03.25 gyártották, és a legfrissebb elérhető rom verzió a V20Q(#24472) eladogeppc
Am nekem is Made in Korea és nálam csak az "európai" BB-k jók.Galaxy S10
-
eladogeppc
veterán
válasz Balázs1986 #24482 üzenetére
Megelőztek, de valószínűleg elég gyorsan tanulok, mivel sokat kérdezek, és rengeteget kísérletezek. Ez vagyok én.
De hogy nehogy én legyek mán a hüle, ezeken el kell gondolkodni.
Nekem is ajánlották a linket, de azért hozzáteszem, már nem először van P990-em, csak frissítenem kell a tudásom , mivel a ROM-ok előrehaladottak lettek. Annó nem sok emberke volt még a fórumban.A link biztos hogy él , magad is láthatod !
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Továbbá, amennyiben ismerjük eme product kódot, láthatjuk, hogy telefonunkon mi a hivatalos gyári firmware. Eltérni persze ettől el lehet, de a KDZ visszarakásával és a GetRIL nevezetű csodafegyverrel az Eredeti Gyári BaseBand-et kapod meg.
Ezen oldalon megkeresheted a kódhoz tartozó ROM-ot, ami nem humbuk, hanem gyári LG oldal. Ennél több nem kell.
A cimkéről annyit, hogy valamennyire azért betájolja, hogy merről felől gyártották.
-
Melka
csendes tag
Sziasztok, egy kis infót szeretnék kérni: meg tudnátok mondani, hogy melyik a legutolsó gyári szoftverfrissítés ami hivatalosan kijött? Szoktam nézegetni, hogy van e már új, de mindig azt írja, hogy a legfrissebb verzió van a telefonon, jelenleg ezzel megyek: v20q, 2.6.32.9 kernel, 2.3.4 android verzió.
Láttam már, hogy írtatok v20r-ről meg s-ről is, létezik, hogy valami gond van a telófrissítővel? Próbáltam a pc suite-ről is frissíteni de az se talált semmit... -
Melka
csendes tag
válasz eladogeppc #24487 üzenetére
Köszönöm !!
-
peter_27
aktív tag
válasz eladogeppc #24487 üzenetére
Ok, így már értékelhető infóhoz is jutottam, de sokra nem megyek vele. Az előbbiekhez annyit tudtam még meg, hogy pannonos volt gyárilag a teló, amit én már függetlenként vettem, használtam. De ettől még az az érdekesség fordult elő, hogy akkor most az oldal szerint a V20Q a legfrissebb gyári rom ami az én telefonomra való az LG szerint, de a V20L, V20R, V20Q gyári szoftal nem lehetett a kijelző fényerőt állítani nálam, de a V20S-el már lehetett. ez engem nagyon nem zavart mert csak próbának raktam fel a gyári romokat, egyébként miui-t használok. A miui-ban a fényerő állítással soha nem volt gond.
Most a 20120521-s BB van fent 218-as RIL-el a miui alatt és semmilyen rádiókommunikációs gondom nincs. Stabil a wifi, GPS 10s alatt fix pozíciót fog (mobilnettel) hívás hangminősége jó. Mióta nálam van a telefon csak egy BB-vel volt gondom a 405-es, voltak "ki nem jelzett bejövő hívásaim" Az utána következő BB-el ez a hiba teljesen eltűnt.
Nem kedvelem a gyári romokat, de ettől függetlenül mióta nálam van a telefon, az elérhető összes gyári rom volt már rajta, (mindet smartflash-el tettem fel) és mindegyikkel működött. Tehát a rom nincs kötve a product kódhoz, így te is bármelyik romot felteheted nem csak a V20i-t, és fog vele működni a telefon. És kdz helyett inkább ajánlanák egy smartflash-es telepítést, mert az legalább rendesen letakarítja a telefont.
Galaxy S10
-
eladogeppc
veterán
válasz peter_27 #24490 üzenetére
NA én itt szoktam elborulni.
Ki mondta bárkinek is, hogy a KDZ nem takarít ki semmit ?
Nem is értem, hiszen még a BB-t is tartalmazza.
A Smartflashnél meg külön kell megadni, illetve felrakni ha jól tudom.
A KDZ ha végignézed a logokat, szépen visszarak mindent !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Balázs1986
addikt
válasz eladogeppc #24485 üzenetére
peter_27: Köszi, így már működik! Jó ha tudom, mit kell beírni
eladogeppc: Így, hogy megvan, mit hogy kell beírni hogy jó legyen, már rendben van a link. Ellenben annyit látok, hogy milyen linkről tudom leszedni (vagy szedi magának) az adott verziójú legújabb szoftvert rá: V20Q. Remek. (Lehet, hogy én vagyok a noob, de ebből nem látok többet: ..."/WEBSW/LGP990/APNNDW/V20q_00/"...) De továbbra is: ha idejön valaki, hogy neki szar a hangminőség (baromira mindegy hogy aktuálisan milyen verziójú szoftver / baseband van neki fent a telefonon), és kérdezi, mit csináljon, továbbra se hiszem, hogy jó válasz ez a link, mivel ebből csak egy adott (V20Q esetében 0725, de szerencsétlen gyerek még ezt se fogja tudni) baseband kompatibilitása derül ki.
Ebből még honnan tudja, milyen basebandet tehet fel ha ezzel neki rossz, melyik fog működni? Nincs kisegítve. A matricával sincs, mert az meg semmit se határol be, mint ahogy azt már megbeszéltük (legalábbis leírtam). Szóval mégiscsak az a biztos, ha ő maga mondja meg, hogy honnan vette azt a telefont, és ez alapján már kb lehet tapasztalatokból tippet adni, hogy mivel kísérletezzen.
De épp csak 3-4 ember mondja már párhuzamosan, hogy "Made in Korea", közben meg nem megy neki a SU baseband...
De szerintem ez meddő vita...vagy nem érted, vagy nem akarod érteni, miről hadoválok...mindegy. -
eladogeppc
veterán
válasz Balázs1986 #24492 üzenetére
Kedves Márkatársam.
Valami szerintem neked itt nagyon homályos.
Amint az adott linkről, illetve az általam adott külön linken megkeresed a PNN azaz PANNON-os romot és KDZ-vel felrakod, nincs más teendőd, hiszen az tartalmazza a telefon EREDETI BaseBandjét és RIL-jét !Hát neharagudj meg, de te nem érted. A KDZ-ről azt állítjátok nem takarít ki mindent.
De mind a BB-et, mind a RIL-t beállítja a telefon gyári állapotára.Ha valaki maradni akar a gyári BB/RIL párosnál, akkor CWM-ből alá tol egy frissebb Rebuildelt ROM-ot, mivel az nem bántja sem a RIL-t, sem a BB-t többnyire.
ÜDv !
-
peter_27
aktív tag
válasz eladogeppc #24491 üzenetére
Én meg attól tudok elborulni mikor valaki a saját hibájából sem tanul. [link]
Ha nem kdz-vel próbáltad volna visszarakni a gyári romot akkor megkímélted volna magad egy nvflash-től. A kdz nem formatálja a rendszer partíciókat! Próbálj meg egy miui, CM7-re ráengedni egy kdz-t, 90% boot loop lesz az eredmény, de ha szerencséd van és bootol akkor meg az appok fognak fc-zni. Ezért szoktam én minden custom rommal próbálkozónak a smartflash-t, de még inkább a cwm-ből flrakható gyári variánsokat ajánlani(ezek is visszakonvertálják ext3-ra a rendszer partíciókat) , hogy ne kerüljenek abba a helyzetbe amibe te is!!!
Az meg nagy öröm, hogy a kdz lement mindent, a szemetet is, majd a friss rendszerre visszapakolja a dolgokat szeméttel együtt, és utána jön a user, hogy de szar ez az új rom, ez se jó az se jó ez is fc-zik stb...
Ha már rendszert frissítek ne legyek már lusta visszarakni az appokat, max TB-vel lementem a játékokat és visszarakom hogy ne vesszen el ez elért szint.
szerk:
És nem értem neked miért okoz gondot egy smartflash-be 2db fájlt betallózni, szerintem ehhez nem kell informatikusi végzettség.(#24493) eladogeppc
A RIL-t a rom tartalmazza, csak a BB-t kell külön felrakni
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
eladogeppc
veterán
válasz peter_27 #24494 üzenetére
Mint írtam, Bekapcs + hangerő le, vagy Factory Reset.
De nekem tök mindegy. Miért nem tanultam a hibáimból ?
Amúgy most raktam vissza a MIUI ICS-ről KDZ-vel, semmi probléma.
Nem is erről volt egyenlőre szó, hanem a BB-ről.
Üdv ! Ugorjunk !A KDZ tartalmazza a RIL-t és BB-t.
[ Szerkesztve ]
-
peter_27
aktív tag
válasz eladogeppc #24495 üzenetére
"Amúgy most raktam vissza a MIUI ICS-ről KDZ-vel, semmi probléma."
Örülj neki, hogy sikerült, ettől függetlenül mint ahogy veled is megesett a végeredmény nem garantálható 100%-ban, nem úgy mint smartflash-nél."A KDZ tartalmazza a RIL-t és BB-t."
Minden rom tartalmaz RIL-t még a custom romok is, az nem a BB része. A BB-t amúgy sem kell sűrűn cserélgetni csak ha gond van a hangminőséggel. Smartflash-el cserélhetsz csak BB-t vagy csak-rom-ot, és mindkettőt is egyszerre."Miért nem tanultam a hibáimból ?"
Mert annak ellenére hogy megjártad még mindig kdz-zel. De ok ugorjunk, én csak ezért erőltetem a 100%-os módszereket mert sok user jár ide kérdezni aki nem vágja ezeket a dolgokat annyira, és egyszerűbb nekik egyszer egy biztos módszert ajánlani (még ha ezzel újra is kell telepíteniük az alkalmazásokat) mint hogy megtörténjen velük az ami veled és utána oldalakon keresztül magyarázzuk és linkelgessük az nvflash-t miközben a user halálra aggódja magát egy félhulla telefon mellett.Galaxy S10
-
eladogeppc
veterán
válasz peter_27 #24496 üzenetére
Már elnézést de NVFlash-t nem kellett alkalmaznom !
Honnan veszed, hogy úgy oldottam meg ?
Leírtam mit csináltam !
Smartflashel cserélj már BB-t úgy hogy 4 fájlos a cucc.
Jó időigényesVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
peter_27
aktív tag
válasz eladogeppc #24497 üzenetére
Eleve nem rakok fel 4 fáljos BB-t ez, régen is kevés embernek sikerült, és mint én is említettem neked BB-t nem cserélgetsz minden nap. A 4 fájlos BB csere is le van írva xda-n, egyszerre betallózható mind a 4 fájl [link]. A smartflash-t amúgy is csak végszükség esetén szoktam javasolni. Ha van a usernek cwm akkor inkább a cwm-ből felrakható gyári V20R, Q, L, S-t szoktam ajánlani. Mindegyik konvertál telepítéskor ext3-ra.
Az nvflasht általános vészmegoldásra írtam nem pedig, azt hogy te így oldottad meg.[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
peter_27
aktív tag
válasz eladogeppc #24499 üzenetére
Az én telefonomon a 0725, nagyon sokáig volt fent, most a 0521-t, használom. Nincs érezhető változás a kettő között nálam. Az energiatakarékosság inkább a kernelen és az egyéni használaton múlik, mint a BB-n. De egy olyat el tudok képzeli ebben a témában, hogy egy ázsiai darab amin SUBB-el van csak jó hang, ha erre felkerül egy európai BB, akkor megnőhet emiatt a fogyasztás, de ez csak az én elméletem.
Galaxy S10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest