Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz Aryon87 #4650 üzenetére
Garit intéző mondta, hogy minden héten több tucatot visznek be LGkből, kicsit kevesebbet samuból, HTCből. Huaweiből alig. Hogy melyiket milyen problémával, mennyire jogosan, abba nem mentünk bele.
abba se, hogy ez hány százaléka az eladottaknak.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
ßrainiac
addikt
válasz bajnokpityu #4651 üzenetére
Nem egyszeru manapsag mobilt venni 😂
Minden esetre, ez egy eleg jo gepezet szvsz. Tenyleg csak a kamera az amit ugy tunik h butitanak, bar tegnap osszehasonlitottam megint az S6-tal es egy idore megint megnyugtatott h azert annyira nem rossz.. aztan ott van a beeges amit egyesek eszre sem vesznek, raadasul "gyogyul" par perc alatt.. vegulis elmondhatom, ha vennek most vmit, ugyanez lenne (kiveve ha nagyon mazochista kedvemben vagyok, akkor egy Nexus 6P-t a "jobb" kamera miatt).
-
drmotto
őstag
válasz bajnokpityu #4645 üzenetére
Telekomnál most kapható. Szürke van csak, kifutó készlet.
-
(ex)Cat
senior tag
Ma én is ránéztem az LG Bridge-re, hogy talál-e frissítést és azt mondja van kettő is Viszont hiába indítom el, az előkészítés után, a letöltés azonnal leáll és csak annyit mond, hogy nem tölthető le, próbáljam újra. Megtettem vagy 10x de nem változott a helyzet.
Ezen lehet vmit segíteni, vagy várjak, próbálkozzak és majd egyszer megoldódik a dolog?
-
Aryon87
félisten
válasz (ex)Cat #4656 üzenetére
Sztem varj vele. Tegnap nekem is 2 frissitest mutatott, en marha megszakitottam a 3+ oras letoltesido miatt. Na utana nem volt hajlando ismet elinditani, siman kozolte, a legfrissebb verziom van..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
DeBe
tag
Heló mindenki!
Oneplus One-ról váltottam G5-re, most látom örömmel, hogy ennek is van fórumaTudtuk ilyen alap daily hack-eket a telefonhoz, amiket érdemes használni/megcsinálni/beállítani stb.
és jobbá, használhatóbbá teszik a készüléket?Látom sokan beszéltek feljebb frissítésekről... Én a Frissítés/App központ-ban szoktam nézegetni a szoftverfrissítést, de sose jelez semmit. Ugyan akkor a szoftveradatoknál V10a-val kezdődik, a fentiek alapján meg már van ennél újabb. Azt hogy tudom rátenni?
Köszi előre is!
-
ßrainiac
addikt
Valami leszivta a telot 84%-ra.
Ugy vettem eszre, hogy meleg volt a zsebemben :0
-
SpongyaBob
veterán
Srácok úgy néz ki én lépek innen, itt nagyon jó volt a közösség, örömmel jöttem a topikot olvasgatni A nugát nem hozta azt, amit vártam, így ha nem akarom magam szivatni, muszáj váltanom. Egy szó, mint száz: az LG-t is kipróbáltam
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Aryon87
félisten
válasz SpongyaBob #4667 üzenetére
LoL, hamarabb lepsz mint en
Meg ugy is orommel olvasgattad a topikot, hogy en vittem a primet par napig?
Mi az utod? ( S7e? )[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
őstag
válasz SpongyaBob #4667 üzenetére
És mi lesz belöle? Nekem spec uton a P9 ez mellé
-
Aryon87
félisten
válasz SpongyaBob #4671 üzenetére
Sejtettem
Mindenki arra valt. Valamit tud a Samu..DeBe: sztem keszuloben az uj patch, valszeg azert szarakodik a Bridge
[ Szerkesztve ]
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. Szerintetek érdemes lecsapni a telefonra?? Tnél 80ba lenne a csomagomban. Jelenleg g2 van de sokszor megfogadtam már több lg nem lesz. G5nél is karcolódik a kamera lencse??
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz gretzky77 #4679 üzenetére
Pedig sokan el vannak ajulva tole. Nekem is tetszik az uzemideje, G5-nek a duplajat adja..
Fotos topikban jobbnal jobb kepek vannak vele. Nehaa G5 igencsak alulmarad, plane az en kepeim alapjan..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gretzky77
veterán
válasz Aryon87 #4680 üzenetére
Nekem ugyan nincs G5-öm, V10-et használok,de váltottam S7e-re (igaz nem nagyon csípem a samut,de S7e-t gondoltam kipróbálom. ) mert nagyon tetszett! Sztem az ívelt kijelzőnek gyakorlati haszna nem sok,a fényképezője nem rossz,de néha úgy éreztem az S6e kamerája jobb volt! Akksi annyival jobb,hogy nagyobb de azt is meg lehet enni 1 nap alatt ez nagyon felhasználó függő! A V10 hangja fejessel nagyon hiányzott úgyhogy én pl visszaváltottam V10-re és nem bántam meg! Nem rossz az S7e sőt,de annyival sztem nem is jobb a memóriakezelése meg ugye nem is a legjobb,Ok vízálló ez mondjuk pont nem érdekel és nem is bízok benne annyira, hogy megfürdessem, persze kinek a Pap kinek a Papné! V10 is sok kritikát kap és kapott de pl én nagyon szeretem!
Persze ez csak egy vélemény mindenki tudja mi a jó neki és ahány ember annyi felhasználói szokás,de az S7e sem hibátlan,mert ugye olyan nincs is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Aryon87
félisten
válasz drmotto #4683 üzenetére
Pedig az S7e topikban 2-3 napos uzemidoket, meg 7-8 oras SOT idokrol zengenek odakat..
Hm.. Mindegy is, mar ugysincs lehetosegem semmire, a G5 marad ahogy van.
Meg az is opcio volt hogy eladom, es a 100k-bol veszek valamit, de nincs abban az arban alternativa hasonlo felszereltseggel.Amugy a V10 tetszik, de tudom hogy akkuban gyengebb.
Bar nalam van tolto, szal meg nem is izgatna a dolog.
De nem, maradok szepen a hatsomon, es bekeben elvagyok 1 evig a G5-el, kiveve ha addig nem tortenik valami vegzetes dolog..
Aztan jon a G6. Mert akarhogy nezem, varom, csak azzal nem ugrok azonnal fejest.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz drmotto #4683 üzenetére
Akksiról azért nem is írtam összehasonlítva,mivel ilyen téren nem ismerem a G5-t,de az S7e akksija sem kiugróan bitang sztem! A Samu topicjáról nem is beszélve,nagyon sok elvakult fan van ott sajnos! Amikor le mertem írni a véleményem,hozzáteszem egy vélemény a sok közül és nem is volt lehúzos akkor a V10-el találtak be,hogy milyen szar az akksija meg ilyenek! Volt aki azt mondta ő használt V10-et és a 3 óra SOT sem volt meg! Amikor azt mertem mondani,hogy nagyban függ ki hogy használja és milyen programokkal meg,hogy nekem átlag 4-4,5 óra megvan a V10-el,igaz minden este töltöm de a Samut is töltöttem akkor az volt a válasz,hogy nem valós dolgokat állítok! De az márpedig valós,hogy neki a 3 óra sem volt meg! Erre mondtam,hogy azóta voltak frissítések az is számíthat ám! Na mindegy nem offolom szét a topikot,nem vonom kétségbe hogy nagyon jó teló az S7e de sztem túl van sztárolva! Az Lg UI-ja pedig sokkal szebben fut még a gyengébb V10-en is mint a TW a Samun sztem!
De mondom ez csak magánvélemény !
Aryon nem vagyok annyira biztos abban,hogy a V10 akkuban gyengébb ám,sokan szídják de főleg olvasottak alapján és nem tapasztalatból! Sztem a mai okosteló átlagot bőven hozza!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Aryon87
félisten
válasz gretzky77 #4685 üzenetére
Semmiseg, ennyi belefer az offba.
Amugy tenyleg az LG UX nagyon jol van optimalizalva. G4nel is, ennel is, gondolom a V10nel is szuper. Be szoktam nezni hozzatok, hogy mi a helyzet. Ami tetszik, hogy a V10 mondhatni hibatlan lett, mig nezd meg, a G4ek sorra rottyannak ossze, legalabbis a tavalyi gyartas, 1-2 kivetelt leszamitva. Sajnos. Pedig rohadt jo telefon, neha hianyzik is.
Remelem nalunk ilyesmi nem lesz.Szerk: ahogy neztem, atlag 3-4 ora SoT idok vannak nalatok is. Picivel marad alul a G4tol, de gondolom a masodlagos kijelzo miatt
-------------------
Csak vidulaskepp: ki varja a G6-ot?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Tok jo Nugaton a DPI allitas, a legkisebbre veve joval tobb tarlamat latni foleg bongeszoben
A fekete tema (high contrast) meg plane tetszik.
Most kivetelesen jol birja azbakksi, pedig nem csinaltam FR-t.
V10c-rol kapott 3 OTA frissitest + bridge-n a Nugatot..
13o42p akkuido, 4 ora SOT, es 17% van meg az akkuban.. Auto fenyero, AOD kikapcsolva.
Multkor szarabbul teljesitett N alatt..
Ja, es ma meg nem forrt a telefon...[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Én úgy gondolom, hogy elég régóta már nem a technika hátráltat bennünket. Aki kreatív az a G5-tel és az S7-tel is az lesz szvsz.. Persze itt-ott lehetnek különbségek, nekem valójában azzal volt a bajom, hogy a többek között megvásárolt 3rd video/camera appjaim (Cinema 4K, Proshot stb..) egyikével sem ment a manuális videó, mert a kedves LG csak a gyári kamerára terjeszti ki 4k-t a G5 esetében..(G4-en gond nélkül megy minden) Azt meg tudjuk hogy G5-ön full auto beállítás minden.. Oké legyen így, de ne korlátozzanak be, hisz ezért okostelefon.. Illetve hajtott az új készülék utáni vágy..
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
drmotto
őstag
válasz Aryon87 #4684 üzenetére
Persze, ki lehet hozni, mint minden más telefonból is.
A G2 topik is tele volt 10 órás képekkel, aztán kiderült, hogy se mobilnet, se gps, se bt, se semmi, energiatakarékos üzemmódban, az asztalon hevert a telefon.
Ha használod, rendesen, egyetlen telefonból se jön ki manapság max 4, szerencsés együttállás esetén talán 5 óra SOT. Ha asztaldísz, akkor persze megy napokig. -
Zaji
őstag
válasz bajnokpityu #4689 üzenetére
Nem is lehet fokuszban, mert a Mondeomban találtam rá....
(#4691) SpongyaBob Ez igaz. Van egy ismerősöm, aki Samsung J5-tel is nagyon jó képeket csinál. Igaz ott a téma ellensúlyozza a minőséget.
(#4692) drmotto Az akkumulátor témában nagy a szórás. G5 bírt nálam 2,5 napot egy hosszú hétvégén, amikor az asztalon pihent egy szállodában ahol nem nagyon volt térerő és a Wi-Fi is kihívásokkal küzdött ezért lekapcsoltam mind a kettőt. Ezzel szemben ugyan az a telefon egy hétköznap délután fél hatra 21%-on volt. Ebben a dologban egy kicsit az autós fogyasztás verseny jut eszembe, mesébe illő adatokkal...
-
Ricardo
titán
válasz drmotto #4692 üzenetére
"Ha használod, rendesen, egyetlen telefonból se jön ki manapság max 4, szerencsés együttállás esetén talán 5 óra SOT. Ha asztaldísz, akkor persze megy napokig."
Párom telefonja. Ulefone power. Netezik, telefonál , alap játékokat játszik (leginkább logikai játékok)és rengeteget olvas rajta.
Tehát ha nem is extrém módon leterhelve (real racing,asphalt 8), de azért folyamatosan használja.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz drmotto #4692 üzenetére
Persze.
Nalam tegnap vegul igy fejezte be a napot, ugy hogy az akku ugye meg nincs beallva teljesen
Hozza a G5 atlagjat, ismet erositve, hogy bizony raver a G4 akkujara
Es ez mar Nugat alatt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest