- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Vajaskinyír újragondolva
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallendor
csendes tag
Tehát Windows 8 -at használok, Windows 7 -es Lenovo Energy Management + Windows 7 -es JMicron Cardreader driver. E kettő utóbbiból teljesen megfelelő az, amit a géppel adtak a driver partíción.
Ha nincs installálva a JMicron driver, csak a Energy Management, a hűtés profil gomb nem működik. 3 mp -ként villanik egyet, aztán ennyi. OneKey Theatre -val nem játszottam, nem is igazán venném hasznát, szóval az nem volt fenn.
Ami azt illeti, én kb. egy nod32 öt telepítettem, mindent hagytam a Windowsra, nem telepítettem codec vackokat sem (érdekes de nekem már win 7 alatt sem hiányoztak codekek, egy VLC player mindent visz). Plusz Energy Management ugye, mert én mindig 50% on tartom az akksit, amikor egyfolytában töltőn van itthon a gép.
Semmi más Win indításkor betöltődő progit, de tényleg, se OneKey Theatre -t sem Touchpad figyelőt, stb. Semmi szükség rájuk szvsz, csak a Windowst lassítják indításkor. Egyedül még egy nvidia vezérlőpult megy, de az a driverrel együtt került fel, meg az például hasznos dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nyomtató topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Politika
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A KOReader ebook olvasó program
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest