- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Vajaskinyír újragondolva
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz aizen92 #2702 üzenetére
Nem, nincs sok szabadidőm, de látom gyerekesen visszavágni (na most akkor jól beszólok én is valamit, ezazzzz, ez biztos jó lesz, hogy biztos sok szabadideje van! ) a legjobb módszer, bár igazából nem számítottam jobbra ezek után, igaz, én voltam provokatív, sorry, ez van.
Egyébként nem tudom, miért kellene, hogy az legyen az alap, hogy nyugodtan lehet egy szakmai fórumra undorító igénytelen módon összeokádni a hozzászólásokat. Én is szoktam telefonról írni, és jé, mégis sikerül általában helyesen írnom (általában ékezetet is használok, de ennek hiánya nem annyira zavaró, mint az igénytelenség), mivel úgy gondolom, hogy az is a netikett része, hogy megtiszteled a közösséget azzal, hogy nem összeb@szol egy hozzászólást, hanem leírod normálisan. Nem arra hivatkozol, hogy "de telefonról írtam, és egyben úgy gondoltam, hogy ha odahányom a hsz.-t, az jó lesz". Igen, én szólok érte, mert nem fogok moderátoroknak ugatni, hogy ugyan szóljanak már az embereknek, hogy ne ez a stílus terjedjen el. És akkor mi van, ha telefonról írsz? Senkit nem érdekel. Attól még a hozzászólásod megjelenik a fórumban, ha elküldöd. Tudtommal nem írtál semmi sürgőset.
Nyugodtan sz@rd le a véleményemet, de legyél vele tisztában, hogy miért "kötök beléd", ha már annak fogod fel. Ha valakinek a virágszál lelke sérül azzal, hogy valaki beszól neki az igénytelen és következetes (!) helyesírási hibáiért (ami látszik, hogy abból következik, hogy egyszerűen magasról lesz@rja, hogy ez egy FÓRUM, nem pedig egy csetablak), akkor ez van, de nehogy már az legyen a f@sz, aki merészeli felhívni a figyelmet erre.====
(#2701) Dawide@axele : igen, ha valaki kijavít pár nyelvtani hibát, akkor az csakis nyelvtantanár lehet. Egyértelmű! Ja, és nyilván "unatkozik" és csakis "sok szabadideje" lehet, hát nyilván, mi más is lehetne a magyarázat. (Egyébként mesélj, hogy kell unatkozni? Nekem elég régóta nem sikerült, néha pedig jólesne, de erről akkor biztos többet tudnál mesélni. ) Amúgy köszönjük, hogy te is ilyen hasznos hozzászólással bővítetted a topicot. Ellentétben veled, én már jópár embernek igyekeztem segíteni a topicban, és nem csak kérdeztem, vagy visszaugattam, amikor egy emberke valaki másnak "szólt be". Olvasd el a fentebbieket, hátha neked is lejön valami az egészből. Bár szkeptikus vagyok ezek után. Na jó, befejeztem, de nem miattad fogok leszokni arról, hogy felhívjam valaki figyelmét arra, hogy gáz, ha egy FÓRUMON igénytelenül írogat, és leszarja, hogy ezt egy közösség olvassa.
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Apple Music
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Epic Games
- Mikrotik routerek
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest