- Durrogtass
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Árnyékos sarok
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz stegosaurus #2494 üzenetére
"ha nem játszok, jó mondjuk most a melegben felment 50-55 körüli értékre)"
Nekem 45-48 fok között változik 32 fokos szobában, i3-mas procival. "Energy Star" módban, "Hatékony hőszórás" ventiprofillal.
"Elég sokat játszok rajta, úgyhogy azt is el tudom képzelni, hogy egyszerűen 1 év után elöregedett a műanyag ház, és már sokkal könnyebben/jobban átmelegszik"
Ekkora sületlenséget még nem olvastam.
Nekem az Y570 már majdnem 2 éve meg van. Mikor nem volt ilyen meleg előfordult, hogy minimum 14 órán át játszottam vele megállás nélkül. Közben maximum amit pihent a gép az az volt, hogy Alt+Tab-bal leraktam a játékot tálcára majd megnéztem az e-mailjeimet és a közösségi oldalakon az üzeneteimet amint ezekkel megvoltam folytatódott a játék. Nem egyszer 20-22 órát toltam a gépen játékokat. Szóval nálam hónapokig 14-22 órás játékidők megestek.
Jelenleg úgy tudok játszani, hogy nem rakom "Teljesítmény centrikus" profilba a Lenovo energiamenedzsment progin belül, hanem hagyom "Energy Star"-ban. jobb oldalra raktam egy szobai ventilátort ami a legalapabb fordulaton megy, kb csak azért van hogy járjon a levegő a gép körül. Ha valami komolyabb játékkal akarok játszani akkor felrakom "Teljesítmény centrikus" profilba aztán kapcsolok eggyel nagyobb fokozatot a ventilátoron és játszhatok is.
Mind a két esetben nem megy 75 foknál magasabbra a CPU hőmérséklete.Amúgy azt ne feledjétek, hogy ebben a gépben egy a laptopok között erős dedikált GPU van, ami ha használatba kerül akkor fűt a proci mellett, és mivel ez a gép még mindig csak egy laptop és egyetlen ventilátor dolgozik azon, hogy elfogadható hőmérsékleteken tartsa a procit és a VGA-t így előfordul, hogy simán fel tud melegedni olyan hőfokokra, hogy bekapcsoljon a hővédelem.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest