- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
biscuit
aktív tag
válasz
zsintai1987 #16 üzenetére
Nem, sajnos nem ismerem az általad említett előadót/előadókat/bandát, viszont a "mások véleményét" elfogadom. Azzal sincs alapvetően semmi probléma, ha kritizálnak, hiszen mindig lehet/van mit, egyedül a stílussal akadnak gondok. Amiben viszont egyetértünk, hogy vajon miért fejlesztenek magukban mazochista hajlamokat egyesek?!?! Persze éretem, hogy számára "nagy fájdalom", hogy véleménye szerint pontatlan a hír, még a személyeskedést is meg lehet érteni (valaki így tud/akar kommunikálni, szíve joga), de akkor tessen szíves azt privátban tenni!!! Rettenet mennyiségű (túlzok természetesen, de akad szépszámmal) elütés/typeo/fogalmazási probléma szokott lenni a szövegekben és szoktam is (ha észreveszem) ezt jelezni a cikk szerzőjének.... privátban... meg is köszönik...!!!
"eredetileg kiszivárogtatta ezeket a hűtőket" Ne adj neki újabb támadási felületet!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest