- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Stílus förtelmes...nagyon szűk egy oldalon 7db "Na..." kezdetű mondat?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #11 üzenetére
Szívesen olvasnék hosszabban is az autóról, szeretem az öreg Merciket
Nekem W124 van, de a W210-ek is érdekelnek.
-
válasz
Napfénysüti #10 üzenetére
Szia. Hár ami nagyon nagyon topp az igen olyan 800-1M között mozog.
Ha azt számolom, hogy az enyémet a 370 000 + kb 200 full rendberakatni. Akkor egész jó.
A karosszéria szinte törésmentes. Minimális hibák vannak. Egy polír viszont kell neki.
A motor nagyonjó. A klíma is működik. Faterral Edd China autónak hívjuk. Sok sok apróság. Egy nagytakarítás után egész élhető lesz. Megvétel előtt sokat állt.Hú ez komoly bicaj és szép a fényezése is. Continental gumik nem semmi.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Lalikiraly #9 üzenetére
Arra kíváncsi vagyok hogy a tied az milyen állapotot képviselt mikor vetted?
A szomszédban lakó srácnak is volt egy ilyen pápaszemes W210-ese az viszont valami borzalom állapotú autó volt, el se tudom képzelni akkor ő azt mennyiért vette. Úgy gondoltam azért ezekből még ilyen 800-1M körül lehetnek a korrektebb darabok azért is vagyok kíváncsi.Ha érdekel itt a bringa: [link] Tervezek majd egyszer egy bemutató cikket írni róla mint az előzőről.
-
válasz
Napfénysüti #8 üzenetére
Hát igen sajnos. És nem csak a javításuk. Ugye a benzines még maffiózó vagy politikus életszínvonal mellett is sok. Tehát 15 litertől az összesig. És azért a 100 literes tankot a jó kis bőven 400 feletti prémiummal megtankolni már annyira nem vicces. Na persze a V8 az V8. Vezettem már gyárilag chippelt E50 AMGt.
De mivel én alapjábavéve nagypapásan vezetek, így ez a kis dízel is megteszi simán. Persze néha megküldöm, közös örömünkre.Na de egy szó mint száz. Ahogy szokták volt mondani.: Ha majomra tellik, akkor teljen banánra is.
Amúgy kafa bicajod lehet!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Lalikiraly #7 üzenetére
Pont azért lepődtem meg mert újan ezek nagyon nem voltak olcsó autók. Oké hogy nagy az értékvesztésük de durva most mennyiért mennek, a kerékpárom több mint kétszer ennyi volt akciósan (igaz az újként).
-
Sajna így van. Az akkoriban 20 misiért megvett W220 as S osztályokat 1-2 misiért adják, mert még ugyanannyit rá fogsz költeni állapottól függetlenül. Túl bonyolult autók, rengeteg hibalehetőséggel. Na persze, aki újonnan meg tudja venni, annak már azért pláne ne sírjon a szája. Beviszi a márkaszervízbe és kész.
-
yerico
senior tag
válasz
Napfénysüti #1 üzenetére
Mindenért annyit adnak, amennyit ér. Nem véletlen, hogy sokszor 4-5 éves Bálna Merciket bontottak, mert nem érte meg javítani.
-
Sziasztok.
Na de ez egy blog...
Képeket jövő héten fogok tudni adni.azóta is történt egy két apróság a kocsival.
Meg hétfőn kerül szerelőhöz is.
Rendben írok hosszabb részeket -
csoki46
senior tag
Ez így számomra is értékelhetetlenül rövid volt, pedig érdekelne a téma.
-
válasz
Napfénysüti #1 üzenetére
Azért reméltem amikor elindult a sorozat, hogy nem ilyen nyúlfarknyi epizódokban kapjuk
Nem kell egy Csikós Zsoltnak lenni, de na. Azért ez rövid volt
-
Napfénysüti
nagyúr
Váó, nem gondoltam hogy ezeknek ennyire durván nyomott ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ahogy az első részben említettem, az autó megvásárlásának körülményeit szeretném leírni.Na hát ezen sok...
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- Fűnyíró topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest