- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
Azért, mert nem olvastam végig, jól gondolom, te egy aranyos kislány vagy..
Ez maradjon mindig is így !/én nindenki felett állok/
-
ntomka
nagyúr
...emberek, akik értékesebbek, mint aminek látják őket...
...emberek, akik küzdenek, mégsem veszik észre őket...
-
ntomka
nagyúr
...emberek, akik több sört bírnak meginni, mint én...
-
gyuszmusz77
csendes tag
válasz
LadyLorien #7 üzenetére
gondolj bele ha minden mindenkinek tetszene mi lenne!! egy nagy káosz vagy egyetértés!!! itt meg lehet harcolni másnem saját maga ellen
-
törölt tag
válasz
LadyLorien #41 üzenetére
Nem kicsit örültem mikor megtudtam, hogy sikerült.
-
törölt tag
Tegnap volt nekem analízis vizsgám, először lehetetlen feladatnak találtam, hogy sikerüljön, pedig készültem rá rendesen, napokon keresztül tanultam rá, és bár nem bíztam a sikerben, mégis kettesre sikerült, ami nekem már megfelelő. Ezen felbuzdulva:
nem_tom
...dolgok, amiket szeretnénk, még akkor is ha tudjuk, hogy lehetetlen......dolgok, amikről azt gondoljuk, hogy lehetetlen, rosszul tesszük, mert lehetetlen nem létezik...
-
Samus
addikt
Juj...szerepelek egy blogban. Dejó
-
Bling95
őstag
emberek, akikért tüzbe mennék ...
-
Ez a bejegyzés jó, kifejezetten jó. Olvasom és nincs mit hozzáfűzni mert mindenki mondott már olyat ami bennem is megfogalmazódott. Megtartom magamnak.
-
Tim82
félisten
válasz
#21559296 #32 üzenetére
Ha van már egy önbizalmad, tartásod, amihez ragaszkodsz, azt senki sem fogja tudni elvenni tőled, a "nőőőőőőőők" sem.
Olyan olcsó poénokat nem akarok elsütni, hogy "nő és busz után nem futunk" stb., mert ez nem egészen így van, de bizonyos kor és érettség elérése után az embernek nem lenne szabad már ennyire kiszolgáltatottnak és függőnek lenni mások véleményétől, elismerésétől (tág értelemben, amibe a tetszés, vonzódás is beletartozik).
-
Tim82
félisten
válasz
LadyLorien #27 üzenetére
Mások önzése miatt nem kell viszont magunkat kisebbnek és értéktelenebbnek érezni, nem?
Wictor: nem sokat tudok a hátteredről, csak amit a blogodban olvashatóakból ki tudok találni, de amennyiben a családod a problémáid fő forrása, megnyugtatlak, ez idővel valamilyen formában rendeződik (nem, nem a felek halálával
).
-
nem_tom
őstag
Szép kis szösszenetek.
Talán ezek is jók:
Dolgok, amiket szeretnénk, még akkor is ha tudjuk, hogy lehetetlen.
Dolgok, mik elől elbújunk.
Dolgok, amikért akár az életünket is adnánk.
Dolgok, amikért küzdünk.
Dolgok, mik elől nem futhatunk.Emberek, akik meg se próbálnak megérteni igazán.
Emberek, akik első látásra, benyomásra / külsőre ítélkeznek.
Emberek, akikért az életünket is adnánk.
Emberek, akikre rábíznánk akár az életünket is.(#6) Jhonny06: Emberek, akiknek soha semmi nem tetszik.
-
Polllen
nagyúr
válasz
LadyLorien #24 üzenetére
Semmi gond
Amúgy sztem nem jó az, ha az egyik félnek a szó szoros értelemben szüksége van a másik szeretetére. Sokkal egészségesebb, ha elfogadja, igényli és boldoggá teszi a szereteted, mint sem, hogy "szükség" legyen.
-
Tim82
félisten
válasz
#21559296 #17 üzenetére
Ha így van, az azért van, mert nem arra a "bármire" van szükségük, amit mi tennénk meg értük...
A szeretetért pedig senki nem szokott cserébe gyűlöletet adni - legrosszabb esetben értetlenséget és elutasítást, mert nem a tőlünk kapott szeretetre van szükségük. (Következtetés: ha "rossz" emberre pazarlom a szeretetemet, akkor bennem van a hiba - megoldás: keressek olyan embert, akinek szüksége van a tőlem kapott szeretetre. Ha nincs ilyen, akkor tényleg kell egy kutya.)
Pár ilyen apróságot nem árt észben tartani.
Meg olyanokat sem, hogy ha nyitott szemmel jársz a világban, 1. nem csak neked sanyarú a sorsod, hanem kapásból találsz ki tudja hány ezer-tízezer-százezer-millió olyan embert, akinek sanyarúbb - 2. ergo neked nem is olyan rossz.
Nekem volt olyan időszak az életemben, amikor ennek racionális végiggondolása elég nagy lépés volt ahhoz, hogy kikerüljek az épp aktuális gödörből.
[ Módosította: Ndruu ]
-
-
Polllen
nagyúr
válasz
LadyLorien #19 üzenetére
Pl. mások nevének helyes írása...
-
törölt tag
válasz
LadyLorien #19 üzenetére
Élőlények. Azok közül is az emberek. Általában. Már akinek.
-
Polllen
nagyúr
Fura, hogy eddig nem jött elő... az élet igazán fontos dolgai, nem is dolgok...
-
törölt tag
...emberek, akikért bármit megtennénk, mégsem értékelik mindezt...
...emberek, akik szeretetért cserébe gyűlöletet adnak... -
e=mc²
őstag
...dolgok, amikrol meg te sem akarsz tudni.
...dolgok, amiket meg te sem akarsz elfogadni.
...emberek, akikrol meg te sem akarsz tudni.
...emberek, akiket meg te sem akarsz elfogadni. -
Tim82
félisten
válasz
LadyLorien #11 üzenetére
Szerintem sem, de gondoltam, biztos, ami biztos, válaszolok.
Csemike:
-
Tim82
félisten
Én nem oltogatni jöttem ide, hanem a magam kissé keresetlen módján próbálom felrázni a kedves fórumtársakat, akik szeretnek depresszióba süllyedni a hsz.-ek alapján.
Az jut eszembe róluk, hogy a XVI. századi Angliában a fiatal nemesurak között volt egy társadalmi divat, amire külön ige is született akkortájt: to melancholize.
Közben meg Etiópiában éheznek!
(
)
-
törölt tag
...emberek, akiknek jobb dolguk nincs, mint mások oltása...
-
Tim82
félisten
Dolgok, amiken csak azért nem lépünk túl, azért nem engedjük el őket, mert azt hisszük, hogy az milyen rettenetesen nehéz... miután pedig túlléptünk rajtuk, elengedtük őket, rájövünk, hogy ez könnyű volt - a nehézséget mi magunk okoztuk.
Csak mert sok a rinya, kedves fórumtársak.
-
Jhonny06
veterán
...bejegyzések, amiknek az ég világon semmi értelmük nincs...
-
myteve
tag
...dolgok, amik voltak, és lesznek...
...dolgok, amik nyomot hagynak maguk után... -
Samus
addikt
...amiken nem tudsz továbblépni.
...amiért állandóan sírni tudnék, és sírok is... -
Geri Bátyó
addikt
...dolgok, amiken nem tudunk továbblépni.
...dolgok, amiket nem tudunk megosztani azzal, akivel kellene.
...dolgok, amik életünk végéig kísértenek. -
Invadrr_Zim
tag
válasz
LadyLorien #1 üzenetére
és végül dolgok, amiket nem fogunk tudni másokkal megérttetni, hogy mennyire fontosak nekünk.
dolgok, amik picinyek, mégis hatalmas erővel voltak az életünkre.és picit fordítanék a dolgon, a mai anyagi világban épp az ellentettjét látom:
... dolgok, amiket kénytelenek vagyunk egymásnak elnézni...
... dolgok, amik nélkül tudunk élni mégsem akarunk...
... dolgok, amik nagyok, mégse tesznek boldoggá minket...
... dolgok, amiket elvárunk, mégse kapjuk, legyen akár rossz, akár jó... -
LadyLorien
tag
... alapvetőnek szánt, de mégsem alapvető dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!